23 december 2011
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

Då jag pratade om min privata julklapp till mig själv igår, ombads jag fixa en bild på min nya CSFC-tröja. Det var åtminstone ingen förlusttröja då Chelsea fick oavgjort (bara) mot Spuds när jag bar den igår. ;-) Så den får följa med på Fulhammatchen på annandagen. Vi fans är ju nästan lika skrockfulla som spelare och vissa saker har man ju burit under vinstmatcher och andra har inte alls funkat...

Här är en bild på den. Den finns bara i två exemplar i världen. ;-)
I bakgrunden ser ni min högt värderade, signerade Chelsea matchtröja från 2007-08 med Lamps, JTs, Cechs, Drogbas, Ballacks och alla a-lagsmedlemmars signaturer. Med äkthetscertifikat!

csfc tröja

 

Och som jag sa på Facebook som svar på Sebastians fråga: Jag och CSFC tillåter alla att göra egna personliga saker med vår logotyp under vissa förutsättningar! Varav den första och viktigaste är att det sker med skriftlig tillåtelse för just den saken och att vi informeras om hur ni använder logotypen. (Via vår epost).

Vår logotyp får absolut inte under några omständigheter utnyttjas kommersiellt av någon annan än CSFC. Vi kommer att polisanmäla alla sådana försök.

Men vi hjälper gärna till med logotypen som original i det format ni vill ha den och för det behov ni vill använda den för personliga saker - om ni vill göra det. Åtminstone för närvarande, då CSFC.SE tyvärr inte har några som helst ekonomiska möjligheter att sälja prylar med vår logotyp.
Vi vill dock gärna se den spridd liksom vi gärna ser all information om den här sajten CSFC.SE spridd.
Om ifall ni vill beställa egna tröjor, mössor eller något sådant från tryckare som gör sådana här saker i små upplagor kontakta CSFC via eposten.
Men som sagt, alla copyrightlagar både i Sverige, EU och internationellt för övrigt gäller.
Kontakta oss via eposten om ni är intresserade så kan vi tala om hur den här tröjan kom till.

Följande logotyper finns numera (den sista kan dock inte tryckas av alla påtryckare).
©LindyWorks och CSFC.

 

 

God Jul och Gott Nytt År önskar Chelsea Swedish Fan Club
alla
läsare med tack
för beröm och uppmärksamhet under året.


Lindy

epost
CSFC