AKTUELL LIGAPLACERING
5 Chelsea FC 12 sp 7 v 1 o 4 f 25 - 17 mål 22 poäng
24 november 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

WolverhamptonInför Wolverhampton

Premiär i Premiere League för Oriol Romeu. Cole är tillbaka. Lampard vilas vilket nog innebär att Chelsea tänker ställa upp ett starkt lag mot Liverpool på tisdag.

LAGUPPSTÄLLNINGEN
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
26 John Terry (k)
3 Ashley Cole
7 Ramires
6 Oriol Romeu
16 Raul Meireles
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba
10 Juan Mata
Avb: 23 Ross Turnbull, 17 Jose Bosingwa, 12 John Mikel Obi, 8 Frank Lampard, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

Wolves: Hennessey; Zubar, Johnson (c), Berra, Elokabi; Milijas, Henry; Jarvis, Edwards, Ward; Fletcher.
Avb: De Vries, Craddock, Guedioura, Forde, Doherty, Doyle, Ebanks-Blake.
Domare: Lee Mason.

---
Ashley Coles skada var inte värre än att Chelsea räknar med att han spelar mot Wolverhampton.

Wolves har inte vunnit hos oss sedan 1979, men vem vågar idag säga att det inte blir så imorgon?! De är också i usel form med bara fem poäng från de senaste 30 möjliga.

Ni har säkert noterat att Petr Cech numer även bär nässkydd tillsammans med huvudskyddet. Han slipper dock Stephen Hunt på lördag då mannen som orsakade huvudskadan med att sänka sitt knä i tinningen på Petr (och aldrig bett om ursäkt tydligen) spelar inte matcehn då han är avstängd.

Detta en helg då man tvingas, mycket motvilligt, heja på Liverppol då de möter City som behöver tappa poäng för att ligan ska kännas lite mer spännande efter våra ofrivilliga fiaskon på sistone. Ett annat toppmöte är Newcastle som ska försöka besegra United borta för första gången på 40 år. Jag räknar inte med att så kommer att ske, i mina ögon har Newcastle överpresterat hittills men de har en ruskigt spelprogram just nu och de kommer att dala i tabellen. Först förlusten mot City. nu United och snart Chelsea (vilket kanske för ögonblicket inte skrämmer, men vi borde göra det).

----
Ashley Cole kommer förmodligen inte kunna spela mot Wolverhampton. Chansen är vår 60%. Frågan är om Bosingwa får spela där igen eller om naturlige ersättaren Ryan Bertrand får chansen.

Wolves försvarare Richard Stearman bröt foten mot Everton och lär inte spela, dock kommer Zubar tillbaka. Jamie O'Hara kommer inte att spela då han samlat på sig lite för många gula kort.

---
Krislaget Chelsea har nu Wolverhampton som inte heller imponerat på sistone. Wolves har rasat från en jättefin inledning av serien till en 17:e plats och ser säkert chansen att slå ett Chelsea som inte längre kan försvara sig. Matchen går på Stamford Bridge men det är det enda positiva för Chelsea jag kan se just nu. Visserligen ligger Chelsea fortfarande i topp men nu utanför Champions Leagueplatserna och det ser inte ut som om vi kommer att vända det inom en snar framtid, plus att vi nu ligger väldigt nära att spelas bort från play-off för första gången i vår Champions Leaguehistoria! Chelsea har alltid tagit sig till playoff under våra tio års spel i Champions League. Nu kan vi förmodligen i bästa fall nå en andra plats i gruppen genom att slå Valencia som visar mycket bra form, vad det innebär i form av ruskig lottning.

MEN desto större anledning för oss Chelseasupportrar att ställa upp och ställa oss bakom vårt lag även om de gjort oss besvikna. Vi har talang och spelare och ledning bra nog att kunna vända det här. Men det måste ta slut snart.



Lindy

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC