AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 11 sp 7 v 1 o 3 f 24 - 15 mål 22 poäng

9 november 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

chelsea fcLånerapport

Lite nytt under landslagsuppehåll om våra lånespelare.

Senast utlnade, bara månadslån, Conor Clifford gjorde debut för Yeovil i en oavgjord 2-2 match mot Chesterfield. Han är dock på landslagsuppdrag nu och kommer förmodligen inte att spela nästa match mot Hereford.

Patrick van Aanholt är inte skadad, han kommer bara helt enkelt inte med i Wigans trupp vilket förvånar mig oerhört. Jag ansåg honom som ett stort löfte och han har gjort jättebra insatser i Chelsea, men platsar inte ens i truppen i Wigan! Jag kan knappt ens se en bättre spelare i hela Wigan, ännu mindre en bättre försvarare.

Chelsea bör bryta det lånet och ta tillbaka PvA. Det är bättre att han spelar med våra reserver än inte på bänken i Wigan. Jag trodde verkigen det lånet skulle bli ett lyft för holländaren, men det verkar blivit en mardröm.

Som det också verkar blivit för Gael Kakuta i Bolton. Han var en av världens allra mest lovande tonåringar och hans karriär verkar redan mött ett tvärstopp.Han får dock sitta på bänken men sällan spela, och det också i en klubb i kris som behöver nytt blod och med en manager känd för att låta unga lånespelare få chansen. Kanske även han bör återkallas snarast. En start i ligacupen och två inhopp i ligan ger ingen erfarenhet.

Ju förr desto bättre som jag ser det, Chelsea bör ta tillbaka de här spelarna nu.

Jeffrey Bruma i Hamburg som startat på sistone är skadad, en lårskada som håller honom borta i ett par veckor. Hamburg lyckades ändå under nya tränaren rädda oavgjort med Chelseaförsäljningarna Mancienne, Töre och Sala. Salas första match, även om det bara var en bänkplats, då han startat sin tyska karriär med skador.

Thibaut Coutrois hade inte sin bästa match mot Getafe, förlust 3-2, fick bland annat släppa in en straff. Men han har hållit sju nollor sedan han kom och kan inte lastas för Atleticos form och dliga försvarsspel. Han stod också och gjorde en mycket bra räddning i mycket meriterande 4-0-segern mot Udinese i Europaleague.

Tomas Kalas håller en ordinarie plats i Vitesse Arnhems backlinje, vilket är starkt gjort då Vitesse har en väldigt mycket bättre säsong i år än förra. En fjärdplats trots förlust mot Breda är annat än förra årets nedflyttningskamp. Ulises Davila satt på bänken, men gjorde mål i reservlaget i veckan.

Sam Walker som håller till i Norhtampton den här säsongen hade inte kul i helgen då han fick släppa in 4 mål, säsongssämst för honom. Dock, två mål var straffar.

 

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC