AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 11 sp 7 v 1 o 3 f 24 - 15 mål 22 poäng

5 november 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....
Nu på Facebook. Mer info> | Besök csfc-facebook:>>>

chelsea fcHJÄLP, csfc need you

Tyvärr måste jag snart förändra mitt engagemang i CSFC.SE lite, pga ändrad personlig situation, inte mitt val, men ibland tränger verkligheten på.

Jag lovar att fortsätta vara aktuell, en nagel i ögat på lata och mytansatta sportjournalister, att uppskatta dem som är duktiga och bjuda på fakta lika väl som tyckande även i fortsättningen. Jag kanske inte kan hålla samma takt som nu dock. Jag ska fortsätta försöka sköta CSFC.SE som jag gjort, men jag kan inte lova, då jag inte kommer att ha den tid jag har haft, bland annat. Det handlar om tiotusentals arbetstimmar hittills och än mer i framtiden hoppas jag.

Därför behöver jag och framförallt alla som älskar Chelsea dig!

Jag behöver hjälp och vill ha hjälp.
Det måste finnas några där ute som vill bidra och skriva om Chelsea från vilket håll och på vilket sätt som helst. Hjälpa mig att fortsätta hålla CSFC.SE som en kvalitativ och framförallt intressant källa för alla Chelseasupportar. Ursäkta om jag skryter, men det finns ingen som kan mäta sig som jag ser det här i Sverige. (Vilket jag inte säger för att nedvärdera någon sajt, utan som en ren reflektion som ni gärna får bemöta och jag publicerar isåfall det väldigt gärna. Det är ingen tävling, alla som gör något gör det ju för att stödja laget i våra hjärtan).

Jag skulle kunna skryta om alla förutsägelser som CSFC haft rätt i (vi har haft något fel också), men jag tänker bara framhålla en sak, återigen. CSFC var först i världen med att förutse André Villas-Boas som Chelseas manager. Detta i en tid då mycket få ens visste vem han var. Och ärligt talat, CSFC har haft mer rätt än fel vad det gäller försäljningar och köp av spelare, och vad som faktiskt är sant som vissa av skvallertidningarna uppblåsta saker.

CSFC är ingen medlemsorganisation längre, vi har inte varit officiella på länge och jag kollar inte statistiken på besök så jag vet inte vilka ni är eller hur många ni är.
Jag vet bara att ni finns där ute och att en del av er har kontaktat mig, och valt att skriva lite, som Mattias Pettersson, tack för det. Andra hör av sig på mejl och numer även facebook. Under alla åren har det funnits många som gjort arbetet med CSFC väl värt.

CSFC har funnits sedan 1970 och erbjudit alla som älskar Chelsea Football Club en plats, information, fakta och åsikter. Även en viss insikt som få kan matcha. Ta det för vad det är men det finns ingen sportjournalist i Sverige som kan mer om Chelsea. (Det kanske är fåfängt och löjligt, men en känd och uppskattad person och sportjournalist jag respekterar mycket refererar till Chelseaprofessorn... själv föredrar jag guru;-) Det finns några, prestigelösa, även journalister som faktiskt ser CSFC.SE som den mest trovärdiga och insiktsfulla platsen för allt som rör Chelseas fotboll. Även om utgångspunkten alltid är att vi är Chelseafans först och neutrala kanske någon gång ibland. Något som tagit lång tid att arbeta upp och som är en enorm ära. Ett kärleksarbete på många sätt.

Nu hoppas jag ni vill bidra också. För att parodiera värvningsaffischerna från första världskriget; CSFC Need You!

ALLA är välkomna att delta i debatten på de här sidorna. Även journalister. Även de som är engagerade på andra håll. VI förenas i Chelsea. Vi kan dock inte erbjuda någon ersättning för bidrag. CSFC är i allra högsta grad en icke vinstdrivande verksamhet, väldigt mycket motsatsen faktiskt. (Fast om ni gynnar annonsörerna här genom att klicka på deras annonser kanske åtminstone domänkostnaderna kan täckas en dag).

Skriv långt, kort, åsikter, fakta, tyckande. Skriv om ditt Chelsea. Skriv vad du tycker är bra, dåligt, positivt, negativt. Dela med dig av dina chelseaupplevelser, om det är framför tvn eller på Stamford Bridge. Det finns inget bra eller dåligt, det finns bara Chelsea här. Det finns inget rätt eller fel, om det inte gäller objektiva fakta förstås.
Alla som älskar Chelsea är lika värda här.

Alla bidrag måste medföljas av namn och epostadress. Däremot får ni gärna använda signatur för själva "artikeln" om ni föredrar och jag förmedlar bara kontakt med någon som kommenterar om ni själva vill det.

Hot, rasism, personangrepp, skitsnack i största allmänhet tillåts inte, inte ens onyanserade attacker på röda fans och klubbar (fast lite skit om dem uppskattar vi). Alla bidrag kan redigeras, även om jag kommer att undvika det så långt som möjligt, förutom skrivfel och andra småsaker. Ni kan skriva på svenska eller engelska, eller danska, norska om ni så vill. Vi publicerar dock bara inslag på svenska och engelska, resten får jag försöka översätta efter bästa förmåga.

Tro mig det är roligt.

Det kan som sagt vara hur kort som helst, eller hur långt som helst. Det kan vara åsikter, det kan vara fakta, det kan vara berättelser du vill dela med dig av. Bara det är blått. Det behöver dock inte vara enligt partilinjen, det är därför CSFC valde bort kopplingen till Chelsea FC och Ken Bates, vi ville ha kvar rätten att också kunna kritisera det lag vi stöder fullt ut.

Vi är inga konkurrenter till dagens officiella fanklubb, även om man kan tro det av vissa reaktioner. CSFC handlar om fotbollen, CSS om supportrar och är en medlemsorganisation knuten till CFC. Vi är ett komplement och jag rekommenderar alltid alla som gillar Chelsea att hålla sig ajour med vad CSS sysslar med och på alla sätt stödja dem också. Och rätta dem när de har fel ;-)

Ni är hjärtligt välkomna. Använd epostlänken nedan eller mejla via kontakt i vänstermenyn.

Delta! Alla True Blues.


Som FA Cupvinnarna 1970 som jag beundrade så och som startade mitt engagemang, se länk nedan vid mitt namn om ni är nyfikna, sjöng Blue Is The Colour - mig veterligt den enda sportsång som varit i topp 3 på topplistorna, och som sjungits av spelare, inte artister.

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC