AKTUELL LIGAPLACERING
3 Chelsea FC 4 sp 3 v 1 o 0 f 7 - 3 mål 10 poäng

14-18 september 2011
Vi har för gamla spelare och en för ung manager, - ändå kan vi vinna det hela....

CSFC inför röstning/enkäter

Det dröjde lite längre än vi hade hoppats på, men nu är testerna klara (peppar peppar ta i trä) och vi kan nu lansera våra enkäter på CSFC.SE. Som en del av nyordningar här på sajten; omdesignen, facebook (även om vi inte planerar att vara särdeles aktiva där) och enkätfunktionen.

Länken dit kommer som ni ser alltid att finnas till vänster. Vi kommer att ha en ny fråga minst en gång i veckan, och de gamla enkäterna kommer att ligga kvar så ni kan kolla resultaten.

---
CSFC testar just nu system för enkäter, polls, för att förhoppningsvis öka interaktiviteten på sajten. Vi har ju valt bort kommentatorsfunktioner långt innan dagstidningarna i Sverige gjorde det, för att det kräver heltidsövervakning för att hålla kommentarerna på en anständig nivå (tyvärr). CSFC är till för att stöjda Chelsea FC, inte tvärtom eller för att vara ett forum för fans för andra klubbar att hälla sin bitterhet och avundsjuka på...

Vi har testat ett snyggare, bättre och mer informativt system.. Tyck gärna till om det via epostlänken längst ned, eller ge förslag på enkäter som ni vill se framöver.

Vi kommer att ställa Veckans Fråga eller återkomma med andra frågor vid behov. Så ta för vana att kolla vid tillfälle via bildlänken uppe till vänster.


VECKANS FRÅGA >>>

Och kom med egna frågeförslag som vi kan använda. Vi använder dem gärna. Skicka oss ett epost.


Lindy

Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter. Vi publicerar gärna dina åsikter. Se mer >>>

epost
CSFC