AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 3 sp 2 v 1 o 0 f 5 -2 mål 7 poäng

29 aug - 4 sep 2011

silly rykten

Nyhetsnotiser v-35


 

Söndag:
Efter att assistenten igår öppnade munnen har Ferguson själv idag rättat honom och erkänner att Chelsea är en utmanare och inte ett lag som är slut som Meulensteen försökte få det till igår. Läs själva: >>>


Inga skador rapporterade efter helgens landskamper vilket är det viktigaste. Sedan kan vi diskutera Sveriges fiasko, Englands superlätta kvalgrupp och sådant så mycket vi vill, men för en klubbfotbollsälskare är det bara besked om skador som gäller. Nu gäller det att hålla tummarna för samma sak i veckomatcherna, innan vi kan återgå till väsentligheterna.

Lördag:
Vill gärna dela med mig av följande klipp från Daily Mail med kommentaren; det är skillnad på ägare och ägare:
"
Amid all the staggering numbers that swirl around the world's richest club Manchester City these days, there is a statistic that stands above all others. How many matches has owner Sheik Mansour watched at his club's stadium? One. On his current spend, that works out at £1,350,000,000.00 per game."
Historiens dyraste matchbiljett onekligen.

Uniteds ass coach Rene Meulensteen snackar skit om Chelsea med de argument som rödnäsan själv tidigare har använt, och använde det år vi vann dubbeln. Så varför upprepa det, men jag hoppas AVB och spelarna behåller uttalandena som tändvätska inför matchen om fjorton dagar.
Lustigt nog snackar han inte skit om Barcelona som piskade stoppningen ur United med ett äldre lag än Chelseas!!!

Lucas Piazon kommer att börja träna med Chelsea ganska omgående. Han får inte spela för klubben förrän i januari men kan redan börja träna med klubben då han planerar att bo på hotell i London tills hans familj ansluter senare. En mycket positiv sak med Piazon är att han redan har dubbelt medborgarskap, han är inte bara brasilianare, han har också ett EU-pass från Italien. Vilket besparar oss allt strul med arbetstilstånd när hans kontrakt väl börjar gälla. Och om han tränar med klubben redan kommer han onekligen få en flygande start när vi förlorar våra ANC-spelare i januari. Han har redan gjort ett kort pass med a-lagstruppen och ett längre med reserverna när han var i London i somras för att slutgiltigt skriva under alla papper om sin övergång, speciellt inbjuden att delta av AVB. I lånad utrustning, men uppenbarligen trivdes han av uttalanden att döma.

Fredag:
The Mirror har gett alla PL-trupper och jag publicerar Chelseas. .FA har andra regler och spelare under 21 år behöver inte namnges, så därför saknar ni t ex McEachran. Men det kanske kan vara kul att få alla namn på några av våra spelare....Och Sampaio är alltså inte den flyktade Ben Sampayo utan Hilarios riktiga namn, som för övrigt delar namn med en annan (ny) Chelseaspelare.
Chelsea
- Cech, Petr; Ivanovic, Branislav; Cole, Ashley; Luiz Moreira Marinho, David; Essien, Michael; Santos Do Nascimento, Ramires; Lampard, Frank James; Torres Sanz, Fernando Jose; Mata Garcia, Juan Manuel; Drogba, Didier; Mikel, John Obi; Malouda, Florent Johan; Meireles, Raul Jose Trindade; Bosingwa Da Silva, Jose; Ferreira, Paulo Renato Rebocho; Kalou, Salomon; Turnbull, Ross; Sturridge, Daniel; Terry, John George; Dias Costa, Alex Rodrigo; Bertrand, Ryan; Anelka, Nicolas; Sampaio, Henrique Hilario Meireles.



Dider Drogba,
mer än bara fotbollsspelare har blivit utsedd och accepterat att bli en av 11 medlemmar av en försoningskommission som ska försöka hela såren efter det fyra månader långa inbördeskriget i Elfenbenskusten tidigare i år, efter presidentvalet då den förlorande presidenten Ggabo vägrade lämna över makten till Outtara. Det visar vilken ställning personen Drogba har i sitt hemland, vi får hoppas bara att det inte ska störa hans fotboll för mycket, det räcker ju med ANC i januari.

Chelsea har bara anmält 22 spelare (av 25 möjliga) till Champions League då klubben inte klarar kriterierna med "home-grown" spelare. McEachran och Chalobah lär vara i den utökade truppen, men Lukaku ställs utanför just nu. Vilket är lite synd då han hade kunnat få chansen kanske mot Genk. Men det här var väntat och det kommer att bli spelare som inte klarar truppen till FA heller på grund av de reglerna just nu. Essien saknas naturligvis också. Truppen till CL kan också ändras efter nyår om Chelsea når slutspelet, vilket vi nog räknar med.
OBS Uefas home-grown regler är väldigt annorlunda mot FAs och de räknar också association trained....det blir väldigt konstigt vilket man märker när Bertrand som varit hos Chelsea sedan han var 16 inte räknas som home-grown utan associaton trained då han varit utlånad.....

Anmälda truppen plus då McEachran och Chalobah som också kan räknas in....
International (17): Petr Cech, Henrique Hilario; Branislav Ivanovic, David Luiz, Alex, Jose Bosingwa, Paulo Ferreira; Oriol Romeu, Ramires, John Obi Mikel, Raul Meireles; Fernando Torres, Juan Mata, Didier Drogba, Florent Malouda, Salomon Kalou, Nicolas Anelka.
Club-trained (1): John Terrry.
Association-trained (4): Ross Turnbull; Ashley Cole; Frank Lampard; Daniel Sturridge.

 

Frank Lampard fick inte starta ikväll mot Bulgarien då Capello föredrog två defensiva mittfältare. Det är första gången på fyra år Lampard inte fått starta för England när han varit spelklar. Det är nog tyvärr en situation Lamps får vänja sig vid om han inte rycker upp sitt spel ordentligt även i Chelsea. Tiden börjar bli tuff mot vår ikoniske mittfältare och han kommer kanske inte att vara förstaval i Chelsea heller hela säsongen, även om han liksom Giggs i United kan bidra starkt till Chelsea ännu länge till, just bara inte i varje match. En svår omställnigsperiod för alla stora spelare, men jag är säker på att Lampard kommer att klara den bättre än de flesta.

Michael Essiens knäskada och operation läker bra, men han kan inte ge något datum när han blir spelklar igen, men jag sätter en selma på att han förmodligen tas ut i Ghanss African Cuplag innan han får spela för Chelsea igen. Och då vet vi ju vad som kan hända...

De flesta europeiska landslag spelar två matcher det här landslagsuppehållet så allt vi kan göra är att hålla tummarna för att inga Chelseaspelare skadas. För övrigt en av årets mer ointessanta veckor, nästan så man skulle välkomna lite spelarskvaller innan Sunderlandmötet.

Torsdag:
OFFICIELLT

Chelsea har bekräftat att Raul Meireles, 28, är en Chelseaspelare. Ett fyraårskontrakt har skrivits. Ryktet säger 12 m pund ung. Vet ej vad Liverpool betalade för honom förra sommaren, (ryktet säger dock 11,6m så skillnaden är försumbar) men det här priset låter rimligt med tanke på att han var Liverpools bäste spelare under våren, tillsammans med Suarez. Han har dock suttit i Dalglishs frysbox den här säsongen, förmodligen för att han inte tillhör de brittiska statistikspelare som Comolli och Dalglish velat ha i år.

Intressant att Liverpool har blivit en sk feeder club till Chelsea ;-). Lite överdrivet kanske men det är tredje spelaren Chelsea köper från Liverpool på ett år, och det som oroar är att ingen av dessa transfers har fungerat så bra. Benayoun fick en allvarlig skada och kunde aldrig konkurrera, nu utlånad till Arsenal, Torres problem känner vi alla till spelar bra, men inga mål och inget självförtroende i det avgörande ögonblicket, och nu kommer Meireles.

Dessutom har vi sättet; precis som med Torres var det massor med förnekanden och rykten om delbetalningar i spelare och gud vet vad (skönt att Sturridge aldrig var aktuell att lämna), sedan precis före deadline kom ett pressmeddelande från Liverpool om att spelaren skriftligt begärt en transfer. Fast spelaren i själva verket redan var hos Chelsea och förhandlade slutdetaljerna i kontraktet. En rökridåtaktik som uppenbarligen tillämpas för att minska fansens ilska för att Liverpool säljer.

Mitt omdöme är ändå att Meireles i närheten av den form han var i våras är en bättre, och något yngre spelare än Benayoun. Dock kanske inte en uppenbar startspelare i Chelsea. Men AVB känner honom och har säkert en plan för den här värvningen.

>>>


ENGELSKA SILLY SEASON ÄR NU STÄNGD
några transfer som gjordes före deadline men som inte officiellt avslöjades kan ännu bli officiella

Onsdag:
Bekräftat: Det är ett lån
Yossi Benayoun lånas ut till Arsenal för säsongen. Det innebär dödsstöten för alla tankar om att Chelsea längre ser Arsenal som en farlig konkurrent.

Gael Kakuta lånas ut till Bolton och Owen Coyle till 1 januari. Hoppas det faller bättre ut än när Mark Hughes skulle ansvara för honom i Fulham. Kakuta behöver speltid och ordentligt med speltid. Officiellt bekräftat.

Det blev Patrick van Aanholt av Chelseas vänsterbackar som lånas ut. Wigan som försökte få McEachran får istället låna Patrick van Aanholt hela säsongen. PvA som kan spela både försvar och mittfält. Förmodligen innebär det att Ryan Bertrand är den som stannar som back-up till Cole, om inget händer med Pereira. Det var inga höga odds på att PvA eller Bertrand skulle lånas ut, men jag är glad över att PvA kommer till en klubb där han har stor chans att spelas och härdas och under en manager som redan har bra rykte om sig att utveckla lånespelare (Cleverly från förra säsongen t ex). >>>

Fabip Borini som lämnade Chelsea för Parma lånas ut till Roma med köpoption! Joe Cole som lämnade Chelsea förra sommaren för att han inte var nöjd med kontraktet hamnar nu i franska Lille som säsongslån.

Officiellt, det är nu officiellt bekräftat att Ulises Davila tillbringar sin första säsong som Chelsea-spelare i Vitesse Arnhem i Eriedivisie i Holland, precis om väntat på grund av reglerna om arbetstillstånd. Vi får dock hoppas att det inte slutar som för stackars Rajkovic. I Vitesse får han sällskap av Tomas Kalas som redan lånats ut dit.

Sista transferdagen, till kl 24 i natt. Chelsea har varit inblandade i flera stora sista minuten affärer, som Luiz, Torres, Gallas, Diarra så det kan bli hektiskt ikväll då ryktena säger att något kommer att hända. Jag önskar Chelsea jobbade mer som United med tidigare transfers så att uppbyggnaden blir lugn och ordnad, men i år är ju situationen onekligen väldigt speciell då managern själv var en transfer och kom in relativt sent och ville utvärdera truppen först.
Se bredvid.

Sam Hutchinson spelar igen lär ha fått en extremt dyr behandling för sitt usla knä i Dubai och han spelade senast i går och passade fram till Chelseas mål. Behandlingen har Sam fått i gåva av en viss Roman Abramovich, branschens bäste ägare.

Tisdag:
Marko Mitrovic som spelade ikväll är uttagen i svenska P92-landslaget mot Finland. Grattis Marko.

Michael Emenalo svarade på frågor om lånespelare idag under reservlagsmatchen. Han medgav att McEchran inte kommer att lånas ut då han är en av de stora grabbarna nu. Kakuta var trött efter VM, men lär nog lånas ut. Lite överraskande sade han att både Patrick van Aanholt och Ryan Bertrand är aktuella för lån vilket tyder på att Pereira kan vara på väg in.

Reserverna fick bara oavgjort mot Blackburn. 1-1 hemma efter mål av Jacob Mellis. oturligt enligt rapporterna. Chelsea saknade en del spelare pga landslagsuppdrag men Hutchinson spelade igen, som kapten istället för förra veckans kapten Chalobah. Svenske Mitrovic byttes ut mot Prosenik som äntligen är tillbaka efter sin tuffa skada.
Chelsea (4-3-3): Ross Turnbull; Todd Kane, Sam Hutchinson (k), Carl Magnay, Patrick van Aanholt; Jacob Mellis, Billy Clifford, George Saville; Lewis Baker ( Adam Nditi 61), Marko Mitrovic (Philipp Prosenik 75), Kaby.
Avb ej spelade: Rhys Taylor, Rohan Ince, James Ashton.


Jag ställer mig tvivlande till att det blir fler spelaraffärer för Chelsea i sommar. Det finns inget riktigt hett rykte som verkar trovärdigt, förutom möjligen att Yossi Benayoun lämnar och jag hoppas innerligt att det inte blir till en engelsk klubb, även om engelska medier tror det. Låneaffärer berörs inte av transferfönstret så det kan bli en del sådana även de kommande veckorna och Davila till Vitesse verkar trovärdigt även om det inte är officiellt som en del källor påstår när detta skrivs.

Måndag:
Ulises Davila har redan gjort sig til socialt medie-hjälte hos Chelseafansen efter följande twitter (eller tweet som de renläriga kallar det).:


Chelsea har hamnat på en mindre smickrande lista, över de värsta fotbollströjorna någonsin och då handlar det ändå inte om någon av hemskheterna på 80-talet. Det är Chelseas tröja 1995 som kvalat in på listan, som jag nog tycker saknar en hel del hemskheter, som Evertons (och IFK Göteborgs) vedervärdiga rosa tröja. >>>

Här finns så gott som samtliga Chelseatröjor (åtminstone förstatröjan) under Chelseas historia: >>>

Scott McLachlan är Chelseas nye internationelle scout. Sedan tidigare har Mick Doherty till europeisk scout. Huvudscout är Daniel Sousa. Michael Emenalo som ansvarar för området satsar på kvalitet snarare än kvantitet i den omorganisation Chelseas scouting genomgår nu.


Didier Drogba kommer inte att spela landskamperna för Elfenbenskusten under uppehållet pga sin huvudskada mot Norwich. Skönt.

Frank Lampard är liksom CSFC inte särskilt oroad över säsongsinledningen. Han är självklart imponerad av Citys och Uniteds offensiv men ser också de defensiva brister de visat. Då särskilt United också varit framgångsrik med föryngringen har självklart Lampard ombetts kommentera det också, och han säger precis som väntat att han är övertygad om att våra unga spelare också kommer att spelas framöver.

Annars är veckans stora fråga, kommer sluttimmarna av årets Silly Season bli lika intensiva som de var i januari, och då är ju den stora frågan Modric?!

Det är landslagsvecka med många landslag som ska spela två matcher innan nästa ligaomgång. Så håll tummarna att Chelseas spelare vilas alternativt åtminstone inte skadas under landslagsuppdrag. För som vårt motto här; klubb går alltid före landslag. Inte för att media och Uefa håller med, men här på CSFC kommer klubben alltid först. Så just nu är jag väldigt tacksam till exempel att Capello väljer Unitedspelare före Chelseaspelare, även om Cole, JT, Lamps förstås är med i truppen. Men Sturridge som jag anser är klart bättre än flera Unitedspelare som tagits ut, behöver inte slitas utan kan koncentrera sig på matchspel nu när hans Boltonavstängning är avtjänad. Men Chelsea har landslagsspelare med i varje trupp där är typ, så skaderisken är stor just nu. Jag hoppas också innerligt att Drogba har spelförbud från landskamperna, eftersom han säkert kommer att offra sig enormt annars - som alltid. Luiz är med i Brasiliens trupp vilket kanske hjälper honom få matchskärpa men han brukar inte få spela så kanske minskar risken för att han ska slå upp sin skada som kom direkt efter Copa America

 

Rykten v-35


 

Söndag:
Silly Season har redan startat och först ut, eller två efter de Bruyne är rykten om att AVB vill sno Gary Cahill framför näsan på Tottenham i januarifönstret. Det är långt dit. Låt oss koncentrera oss på fotboll först, tack.

Lördag.
Daily Mail säger att förhandlingar mellan Genk och Chelsea kommer att öppnas upp igen inom 14 dagar ang Kevin de Bruyne. De Bruyne som inte var med i Belgiens trupp igår, men Lukaku spelade i 1-1-matchen mot Azerbadjan. Och visst kan Chelsea fortfarande värva de Bruyne även om han inte kan spela förrän tidigast i januari. Frågan är om han värvas och spelar i CL mot Chelsea för Genk....?

Fredag:
Det tog en dag sedan var Sportsvibe, Fanatix och de andra påhittarplatserna igång igen med att knyta spelare till Chelsea i januari, eller att Modric nu är aktuell för United i januari. Och till United säljer ju spuds alltid så...

Delac kommer inte att matchas i reservlaget, då han saknar arbetstillstånd i England. Chelsea förväntas dock söka ett sådant då Delac flera gånger kallats in till Kroatiens landslag som back-upmålvakt. Målet är då att sedan låna ut honom till en engelsk klubb där han får speltid.

Torsdag:
Silly season är över så ryktesavdelningen här kommer förhoppningsvis att minska ordentligt närmaste tiden, innan media har hämtat sig och åter börjar skvallra om spelare som klubbarna ska köpa i januari. Räkna med Modric igen.

Och räkna med Kevin de Bruyne som tydligen är mycket upprörd över att Genk inte kunde komma överens med Chelsea. Vi får se hur utvecklingen blir.

Matej Delac, vår unge kroatiske målvakt, som blev illa utnyttjad vid sitt lån i Vitesse (fick inte spela) kommer att förbli på Cobham det här året och kommer förhoppningsvis att matchas i reservlaget.

Pereira lär säkert också omnämnas av tidningarna i deras saknad av Silly season, till nästa silly season.

Och förvänta er en enorm omgång Neymar efter att Santos har mött Barcelona i Fifas jippoturnering om världens bästa klubblag.

Onsdag:
Yossi Benayoun ska ha twittrat att han är klar för Arsenal.

Raul Meireles lämnade in en formell transferbegäran, enl uppgift, en halvtimme innan fönstret stänger...varför? Officiellt bekräftat...

En talesman för Alvaro Pereira hävdar att Porto avsiktligt förstört Pereiras chanser till att lämna Porto för Chelsea, som hämnd för att AVB valde att lämna för Chelsea! Tyvärr tror jag det här kan vara sant med tanke på hur Porto uttalat sig efter AVB lämnade.

Det påstås att Chelsea faktiskt lade ett bud om 40m pund för Modric som spuds tackade nej till. Vilket samfällt anses vara något av det dummaste en klubb (spuds) någonsin har gjort. Själv tycker jag nog det var lika dumt om Chelsea faktiskt erbjöd en sådan summa, så bra är Modric inte.

Verkar som om Kaka var just det, ett rykte, Redknapp har förnekat. Synd för då hade kanske Modric blivit släppt.

Kvällens hittills vildaste rykte; Kaka till spuds. undrar vad det kommer att göra Modricryktet?!

Det verkar tyvärr som om Yossi Benayoun lämnar för Arsenal. Han twittrar om att han stannar i London (vilket dock också kan innebära Tottenham förstås)

Tre timmar kvar och inte många rykten eller händelser de senaste tre timmarna, det ser ut att bli en ovanligt tam avslutning på årets Silly Season, åtminstone för Chelsea.

Sturridge till Liverpool för ynka 10m pund - det är vad vadslagningsmarknaden tror. Faktum är att jag blir lite nervös, men jag kan inte för mitt liv förstå varför Chelsea skulle göra en sådan idiotaffär?!


Eftermiddag: det händer väldigt lite på transfermarknaden idag, oväntat lite över hela fältet och i princip inget rörande Chelsea. Hetaste rykte är Yossi till ett flertal klubbar, varav Spuds verkar vara hetast - men jag hoppas innerligt att Chelsea inte säljer Yossi till dem efter Modricbehandlingen. Jag vill inte heller se honom i Arsenal eller Liverpool så...

Ett nytt rykte är Anelka till storbetalande Anzhi. Jag tvivlar.

Ett nytt namn har dykt upp, har ni hört talas om Marco Parolo?I så fall följer ni mittfältaren, 26 år, i Cesena i Serie A. Men aktuell för Chelsea? Skojar ni.

---
Kommer det att hända eller inte?

Modric, Pereira, Meireles, Ribery, Benayoun de Bruyne, Alex, Malouda - och det är bara de hetaste ryktena. Tro mig, det finns fler och vildare.

Wigan lär gjort en officiell förfrågan om att få låna Josh McEachran men fått nej då AVB räknar Josh som en spelare nära a-laget.


Tisdag:

Pereira är kvällens heta namn. Vi får se. Jag är inte helt övertygad om honom, men AVB vet mycket bättre än jag hans kvaliteter och behovet av dem.

Ingen Modric är ryktet, men Benayoun kan hamna i Tottenham ändå. Låter märkligt eller hur?!
---
Som vi redan berättat ser Ulises Davila (se hans twitter här bredvid) ut att lånas ut till Vitesse Arnhem.

Stoke hade hoppats få låna Lukaku (också berättat tidigare), vilket vi inte alls trodde på, nu visar det sig att även paragraferna sätter stopp för ett sådant lån. Skönt.

Arsenal är tydligen inte bara intresserade av Alex utan hoppas också på Malouda. Nej säger vi till alla affärer med Arsenal, om de inte betalar överpris för spelare vi vill bli av med och det är inte fallet som jag ser det. Chelsea ska inte sälja till direkta konkurrenter om det inte är spelarens uttryckliga önskemål, och då till överpris - vi är inte en klubb som stoppar spelare som vill bort.

Den stora frågan är om Chelsea lägger ett sista bud på Modric, tidningarna verkar oerhört osäkra och kommer med motstridiga uppgifter nästan varje timme, även samma tidning ibland. Mitt tips är att det här är en för infekterad affär med så mycket prestige för Levy att inget kommer att hända, förrän i januari.

Fler mittfältare knyts till klubben dagligen, dock ännu ingen som inte finns med på listan. Jag betecknar nästan varje sådant nygammalt rykte som osannolikt så det finns inget behov att nämna varje.

Raul Meireles är engelska tidningars hetaste spår till mittfältsplatsen och de hävdar att Chelsea bjudit pengar och Benayoun (jag tvivlar jag) och att de kräver pengar och Sturridge och jag kan inte ens i mina mardrömmar tro att Chelsea är så dumma.

Måndag:
Det sägs att Chelsea fått någon form av vansinnesbud i form av pengar och spelare för Raul Meireles nobbat av Liverpool. Tror vid på det? Knappast. Kanske att Chelsea har ett intresse för Meireles som inte verkar vara aktuell för Liverpool, så varför skulle han platsa hos oss, men ett sådant bud. Nej.

Davide Santon är på väg till Newcastle, nu försöker flera källor (som är lite tveksamma m de räknas som media) "kidnappa" den transfern och försöka få honom till Chelsea. Vi räknar det även om källorna är lite mer fan-aktiga än säljer sig som "neutrala" medier.

CaughtOffside försöker desperat bli mer desperata i sina ryktespåhitt idag i tävlan med Fanatix hävdar nu att Chelsea erbjuder Tottenham 40m och en spelare av Alex, Benayoun eller Kalou. Jag tror inte alls på det, bara ett desperat försök av en skitsajt att få folk att läsa deras artiklar. Det skulle göra modric dyrare än Torres.

Belgiska och holländska medier hävdar att Kevin de Bruyne är klar för Chelsea, att en transfer har blivit överenskommen. de Bruyne som skadades i sommar, en skada som först verkad elångvarig är på väg tillbaka och kan kanske börja spela redan efter landslagsuppehållet. Betydligt mer trovärdigt än ryktet ovanför.

Ryktet om att Yossi Benayoun är på väg bort har växt stormartat under dagen. Han lär också bekfräftat på twitter att han förhandlar med flera klubbar. Liverpool, Arsenal, Tottenham, Newcastle i England och Lille i Frankrike nämns. Själv hoppas jag då på Lille om han lämnar, vilket jag börjar tro men hade hoppats inte var sant. Jag vill inte se honom i en annan engelsk klubb spela mot oss. Jag har alltid, ändå sedan West Hamtiden varit förtjust i Yossi Benayoun och det är med tungt hjärta jag ser honom lämna - om det blir så. Mer senare förmodar jag.
Roma har också visat intresse idag.

Det kommer faktiskt inte från Fanatix utan CaughtOffside (inte heller alltför trovärdiga) men storsatsande arabägda Malaga planerar att försöka värva Fernando Torres! För 20m pund!!! Lycka till med det, är allt jag säger.

Arsenal är tydligen riktiga heta på Alex om tidningarna är trovärdiga (retorisk fråga, det vet vi att de inte är). Detta är något som absolut inte får ske, inte ens om Chelsea får tag i en sen ersättare. Alex är en av mina stora favoriter och jag vill att han stannar, om han själv skulle vilja lämna får jag motvilligt acceptera det, men inte att han går till en röd (eller vit) klubb i England. Absolut förbjudet för mig. Men till skillnad från andra klubbar har Chelsea aldrig någonsin stoppat en spelare som vill lämna. Inte ens om det är en av mina favoriter.


Arsenal hoppas på flera Chelseaspelare, vilket jag hoppas inte sker. Det handlar om Alex och Yossi Benayoun enligt ryktena. yossi lär också vara aktuell för Liverpool och som tidigare sas som bete för Modric. Jag undrar jag, men det faktum att nytt nummer för honom inte meddelats och att han inte ens var på bänken i lördags kan ge skäl till oro. Jag vill dock inte se någon av de spelarna lämna och särskilt inte till de klubbarna.



Lindy

CSFC

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.