SLUTLIG LIGAPLACERING
2 Chelsea FC 38 sp 21 v 8 o 9 f 69-33 mål 71 poäng

16 juni 2011

silly rykten

Spelschemat 2011-2012

Äntligen börjar det hetta till lite. Vi må vara managerlösa och vi har inte köpt några nya spelare och våra fans och våra så kallade fans gnäller vilt på forum och medlemssajter om båda delarna. Och självklart är det ingen bra situation men det är ändå nästan två månader kvar till säsongsstarten och på något sätt ordnar det sig säkert. Chelsea kommer återigen att vara med och slåss om ligasegern och så får vi väl hoppas att vi äntligen kan lyckas i Champions League så vi kan glömma bort den turneringen för framtiden då den alltmer börjar se ut som ett ok för oss, för vem erkänner att det krävs mer tur än i någon annan turnering att vinna den. Men med ett färskt spelschema kan vi åtminstone börja se framåt. Med ett nytt PL-lag och två gamla bekantingar som inte varit med på ett bra tag, de lär nog alla tre, Swansea, Norwich och QPR, få mycket svårt om de inte handlar bra och klokt framöver.

Stoke borta inleder säsongen och Blackburn hemma avslutar den. Mot slutet av säsongen har vi massor med svåra bortamatcher tyvärr, Arsenal, Man City, Liverpool. Första riktiga toppmöte ser ut att bli 17 sep borta mot Man U, följt av en hemmamatch mot nykomlingarna Swansea. Det är dock inte första nykomlingsmöte då vi har Norwich redan i tredje matchen. Räkna också med massor av flyttningar av matcher när tv-bolagen kommer in och ska justera spelschemat. Chelsea spelade abnormt många söndagsmatcher senaste säsongen. Får hoppas det nu drabbar årets regerande mästare istället.

Tillkommer gör senare, inte minst i månaden september Champions League-matcher, Carling Cup-matcher och från januari även ny ölsponsrade FA Cupen. Utan att ha tillgång till CL-spelschemat verkar det som om Chelsea fått fler hemmamatcher efter CL-spel än förra året, men sanningen i det ska jag låta vara osagd ännu ett tag.

Här hittar du hela spelschemat >>>



Lindy

CSFC

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.