SLUTLIG LIGAPLACERING
2 Chelsea FC 38 sp 21 v 8 o 9 f 69-33 mål 71 poäng

22 maj 2011

silly rykten



Carlo Ancelotti lämnar Chelsea

Spekulationerna är slut.

Chelsea meddelade idag efter matchen mot Everton att Carlo Ancelotti kommer att lämna Chelsea FC som manager.

Inte oväntat efter månader av spekulation. Om det är rätt beslut, det kan jag inte säga men jag är inte övertygad om att det är det. Det beror självklart också på vem som tar över.

Det förklarar kanske dock de sällsynt viljefattiga insatserna av både Carlo och laget de senaste matcherna. Samt de mycket konstiga uttalanden som Carlo lär ha gjort som jag knappast ens velat kommentera. Ni har kanske sett det om att han gärna skulle träna West Ham.

"However, this season's performances have fallen short of expectations and the club feels the time is right to make this change ahead of next season's preparations." Är klubbens enda officiella förklaring.

Vi lär få återkomma till det här. Men till dess kan vi bara tacka Carlo Ancelotti för det fantastiska jobb han gjorde förra året. Årets insats var inte av samma kvalitet men förutom det för mig oförlätliga viljelösa sätt Chelsea agerat under året tycker jag nog inte att säsongen varit helt misslyckat.

LYCKA TILL CARLO!

Du är en gentleman, en stor manager och alla kommer att önska dig lycka till i vilket lag som helst, som inte är direkt konkurrent till Chelsea.


Lindy

 

 

CSFC

Nu

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.