AKTUELL LIGAPLACERING
2 Chelsea FC 37 sp 21 v 8 o 8 f 69 - 32 mål 71 poäng

20 maj 2011


silly rykten

Årets Spelare

PETR CECH vann mycket rättvist Player of the Year i Chelsea efter att 28.000 hade röstat. Solklart val i mina ögon och jag kan fortfarande inte förstå svenska officiella supporterklubben som valde annorlunda. Bakom Petr kom Branislav Ivanovic och Didier Drogba, också det helt korrekt i mina ögon. Det är sällan man håller med så mycket.

Bäste Young Player of the Year var lika solklart Josh McEachran även Daniel Sturridge hade kunnat komma i konkurrens fast utlånade spelare räknas nog inte, innan vi kom till en liten överraskning, men ärligt talat på sitt sätt minst lika solklart:

Ramires vann Årets Mål med sin slalomräd genom Manchester Citys försvar på Stamford Bridge. Själv röstade jag för Alex's frisparksslägga, men jag kan inte gnälla över valet på något sätt för det är ett superbt mål.

Spelarnas Spelare blev Ashley Cole. Ett val som måste ses mer som en försenad utmärkelse för förra årets utmärkta säsong än årets tvivelaktiga. Kanske en tröst för alla hans besvärligheter senaste året, inte minst i media.

När man läser utnämningarna till årets unga spelare slås man onekligen över hur få av dem som verkligen nådde hela vägen fram. Idag är det bara John Terry och Mikel som fått utmärkelsen som spelar i Chelseas a-lag. Robert Huth som fick priset tre år på raken är visserligen en klippa i Stokes försvarslinje, men inte längre en man i blått. Hoppas det blir ändring på hur unga spelare lyckas ta sig in och etablera sig i Chelsea.

Vi har samlat alla Årets i en ny kategori under menyrubriken Spelare. >>>



Matchday Moments
Lindy

CSFC

 

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.