AKTUELL LIGAPLACERING
3 Chelsea FC 31 sp 17 v 7 o 7 f 55- 25 mål 58 poäng

12 april 2011


silly rykten

Nya tröjan

 

Lagom till årets i särklass viktigaste match har Chelsea släppt nästa års tröja. (Det var en tid då en ny tröja kom vartannat år och det tyckte vi var för ofta!).

Jag gillar den, ok. De kallar den retrolook och det kanske ligger något i det med det axelpartiet. Adidas talar om hur de lagt in designelement från 80-talet i den. Kanske inte en designperiod vi ska tala högt om, om vi pratar Chelseatröjor. Det finns några tröjor från den tiden jag ska ha betalt, och inga småsummor, för att ens överväga att bära.

Det jag ännu inte riktigt tagit till mig är den tvärrandiga designen med lite djupare blå ränder. Visst hade vi några tvärrandigheter (som andratröjor) på den tiden, men...

Dock, jag gillar den klart bättre än förra årets vedervärdighet, pansartröjan som jag kallar den. Och den är kanske snäppet bättre än årets, även om jag alltid föredragit v-neck före rundhals. (Mest gillar jag dock krage).

Shortsen är anonyma i jämförelse. Färgen ser riktigt bra ut på de bilder jag sett, men bilder är bilder. Den verkar dock vara lite mörkare blå, vilket Chelsea ska ha, än de senaste årens.



Matchday Moments
Lindy

 

 

CSFC

Nu

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.