AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 23 sp 12 v 5 o 6 f 42 - 19 mål 41 poäng

31 jan 2011


Sista minuten Silly rykten

MIDNATT

 

DET ÄR KLART

Både Torres och Luiz är Chelseaspelare. Vi återkommer om kontraktdetaljer imorgon.

 

VÄLKOMMA TILL CHELSEA TORRES AND LUIZ

 

 

KL 22.25

OFFICIELLT: Daniel Sturridge lånas ut till Bolton för resten av säsongen. Låter som en bra grej nu när Torres kommer. Sturridge behöver speltid och kanske kan Owen Coyle slipa bort hans värsta nackdel, att han alltid spelar för Danny Sturridge framför laget. Lycka till säger vi.

Det sägs att David Luiz är på väg till London för den medicinska undersökningen. Han steg på planen och klev sedan av för att först signera de papper som skulle skickas till Chelsea och FA.

 

 

TORRES HAR FÅTT OFFICIELLT BEKRÄFTAD TILLÅTELSE ATT FÖRHANDLA MED CHELSEA. LIVERPOOL OCH CHELSEA ÄR ÖVERENS OM EN TRANSFERSUMMA.

Chelsea har ännu inte bekräftat men vi kan nog betrakta affären som klar nu. Det är Liverpools officiella hemsida som släppt nyheten.

Det verkar även som om David Luiz kommer att bli klar. Detaljer senare när vi vet mer.

KL. 20.40

 

---

Twtter (! ja, jag vet) rykte om att Benfica nu accepterar 25m plus Matic för David Luiz. Fullständigt löjlig summa pengar för en oprövad försvarare från en rätt svag liga. Men som sagt, Twitterrykten är inte värda pappret de är skrivna på.

Andra källor hävdar 17m pund. Vi får väl se. 25 plus Matic är löjliga pengar. 17 en bra summa!

Både Luiz och Torres ska vara på väg i helikopter (möjligen jetflyg och helikopter) till Cobham för läkarundersökning och papper!

Det här är den knasigaste dag jag upplevt som Chelseasupporter tror jag. Payerryktet kom också tillbaka. Det är flera timmar kvar så det blir nog mer.

 

KL 19.00
Affären mellan Newcastle och Liverpool ang Andy Carroll ska vara helt klar. Det sägs att Liverpool betalade minst 35m pund, kanske mer. Så de har köpt spelare för 57m pund nu och kanske Charlie Adam för 12-14m! De har dock officiellt inte fått in ett enda pund så spricker Torresaffären ligger nog Liverpool riktigt illa till! Kul.

Ännu inget klart om Torres och Chelsea mer än fler osubstantierade rykten, bl a från opålitliga Marca som hävdar att affären är klar.

Det sägs också att Payet ändrat sig och vill till Chelsea igen....ja ja. Det här är det konstigare, vildaste och på många sätt roligaste Silly Season dag jag upplevt. I vanliga fall hatar jag all spekulation under Silly Season och alla fåniga rykten, men idag är allt så sjukt att det är roligt.

Fem timmar kvar!

Det är nu officiellt som CSFC berättade om häromdagen. Jacob Mellis lånas ut till Barnsley för resten av säsongen. Barnsley är för övrigt de som ungdomslaget spelar i nästa omgång av FA Youth Cup 11 februari.

 

KL 16.30
Ryktet säger att Dimitri Payet har valt PSG.

KL 16.00
Inget klart alls, men det ryktas om Andy Carroll för 35m pund till Liverpool och är det sant så lär Torres komma det är jag övertygad om. Det talas om att Torres fått OK för en medicinsk undersökning och att han åker till Cobham senare idag. Vi får se.

Inget alls om Luiz eller Payet. Ryktet om Sturridge till Bolton är helt avhängigt Torres.

...

Vid midnatt går den här transferperioden, som plötsligt faktiskt blev intressant, ut:

Jag ska under dagen försöka ta upp de mer sannolika rykten om Chelsea som förekommer. En sak dock. Inget, absolut inget som sägs i tidningar eller något annanstans är sant innan det konfimerats på officiella sajter. Men ha kul med alla rykten, rena lögner och påhitt som tidningarna kommer att publicera under dagen. En del ska jag försöka bevaka, men kom ihåg, det som står nedan är bara rykten.

 

TORRES: Chelsea ska ha lagt ett nytt bud. En del påstår att Anelka eller Sturridge eller Kalou ingår som del i ryktet. Jag hoppas inte då jag inte gillar den sortens människohandel. Dessutom är jag helt övertygad om att ryktena som säger att Anelka inte alls vill till Liverpool är sanna.

En presskonferens ska ha utlysts kl 16 resp 16.15 (Chelsea), men jag vet inte om det är GMT eller CET.

Liverpool ska ha fått ett sent bud på 30m för Andy Carroll från Newcastle som ersättare avvisat.

STURRIDGE: Daniel Sturridge ska ha varit på medicinsk undersökning hos Bolton för ett lån resten av säsongen. Se även ovan.

DAVID LUIZ: Benfica vill tydligen återuppliva förhandlingarna om Luiz.

PAYET: Chelsea ska ha lagt bud på St Etienne-spelaren.... Om ni inte vet vem Dimitri Payet är; han är 23 år, spelar på yttern och har attraherat stort intresse senaste veckorna.Är klubbens ledande målskytt i år med 8 mål. Favorit till honom lär ändå PSG vara.

(För ev älskare av Aguero så ska Tottenham lagt ett bud över den famösa utköpsklausulen, som och det måste betonas, inte alls betyder det ni tror. En spansk utköpsklausul kan ökas med momsbelopp och innebär inte på något sätt att en klubb MÅSTE sälja spelaren. Ryktet har förnekats.):

 



Matchday Moments
Lindy

CSFC

Nu

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.