AKTUELL LIGAPLACERING
4 Chelsea FC 23 sp 12 v 5 o 6 f 42 - 19 mål 41 poäng

28 jan 2011


SÖNDAG KVÄLL: Inget nytt om Torres eller Luiz-affärerna. Sista dagen imorgon. VI får se.

Däremot har vi lottats mot Reading om vi klarar av Everton i returen. Matchen spelas i så fall på Stamford Bridge. Prel speldatum är 19-20 feb, bara dagar efter omspelet och mitt i ett mycket intensivt spelschema. Det är därför troligt att det kan bli ett annat datum.

----

Fortfarande problem på bortaplan, specifikt Goodison. Ärligt talat var vi utspelade i stora delar av andra halvlek, men var det något bättre laget i första. Evertons inställning och kämpaanda var enorm.Imponerande, jag gillar att se sånt. Ändå var vi närmast segern med Ramires stolpträff. Även om Ivas sena misstag kunde kostat enormt, men vi har Cech.

Omspel är aldrig bra, men ska det bli omspel är det ju klart bäst om det blir på hemmaplan.

TORRESNYTT: Det har ännu idag lördag kväll inte framkommit något nyare än att Torres faktiskt lämnade in en formell transferbegäran som Liverpool nekade till. Det talas om att Liverpool ska anmäla Chelsea för s k tapping up, vilket självklart är struntsnack av samma sort som de själva är anklagade för av andra klubbar just nu. Det pågår helt självklart ett spel som i botten handlar om pengar. Hur mycket de kan klämma ur Chelsea och hur gärna Roman vill avsluta den här affären redan nu. Chelsea lade ju även ett bud på Torres i sommar som inte var lika starkt underbyggt. Nu vill spelaren själv gå vilket ställer allt i en annan hand, även om Liverpool självklart kan neka då det finns kontrakt till 2013. Själv tror jag det handlar oerhört mycket om Liverpools självbild, prestige och image. Att släppa sin bäste spelare stämmer helt enkelt inte med fansens och klubbens egen bild av sig själva - men vad kan de tjäna på att ha kvar en spelare som vill bort?!

Vinn FCK-biljetter

Ta chansen och vinn biljetter till Champions League-mötet på Parken 22 februari.

Det är Here We Go-fotbollsresor och deras Chelseasupporter Douglas M som erbjuder en tävling i vilken du kan vinna biljetter till stormötet i Champions League, första playoff-matchen mot Nordens stolthet FC København.

Du vinner två biljetter, hotell och alternativt bussresa/mat.

Gå in på länken nedan till deras Facebooksida och tryck på Gilla så har du chansen att vinna. Före 31 januari då tre finalister som får svara på frågor dras.

Lycka till.

Here We Go-FCK-biljetter>>>

 



Matchday Moments
Lindy

CSFC

Nu

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.