MÄSTARNAS AKTUELLA LIGAPLACERING
1 Chelsea FC 3 sp 3 v 0 o 0 f 14 - 0 mål 9 poäng

28 augusti 2010


Skadeelände

 

Inga tennissiffror idag mot ett hårt kämpande Stoke som stängde ned Chelsea relativt effektivt. Chelsea var inte heller direkt på bästa spelhumör och visade långt från samma effektivitet som senaste tiden. Chelsea vann dock säkert utan att släppa in något mål trots en ribbträff från Whelan, Chelsea hade också en träff i trävirket av Ashley Cole. 2-0 innebär en trevlig målskillnad på 14-0 hittills den här säsongen, före matcher mot mycket formsvaga West Ham och Blackpool.

Frank Lampard missade en straff i elfte minuten och var långt från den vanlige Frank Lampard, han gick också ut i andra halvlek. Senare under kvällen avslöjades det att han besväras av bråck och kommer att snarast genomgå samma operation som Drogba tidigare har gjort. Drogba var tillbaka i träning efter bara sju dagar. Vi får hoppas på samma effekt på Lampard. Lamps har gjort en liknande operation för tio år sedan men problemen har återkommit i säsongsstarten.

Det innebär också att Lampard inte deltar i Englands två landskamper nästa vecka och helg. Vilket är positivt för oss.

Även John Terry som också visade skadetendenser under matchen missar Englands matcher. Han har problem i en lårmuskel och en sätesmuskel. JT ska dock vila sig i form och komma tillbaka till matchen mot West Ham.

----

En artikel jag hoppas fotbollskanalen.se:s Marcus Christenson med flera läser: http://www.independent.ie/lifestyle/independent-woman/celebrity-news-gossip/vanessa-perroncel-the-girl-who-didnt-kiss-and-tell-2316119.html?

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.