MÄSTARNAS AKTUELLA LIGAPLACERING
1 Chelsea FC 38 sp 27 v 5 o 6 f 103 - 32 mål 86 poäng

17 juni 2010


Startar mot Di Matteo och Baggies

Spelschemat i Premier League har nu fastslagits och kommer som vanligt sedan justeras för att passa tv-bolagen. Men ordningen blir ju mer eller mindre densamma.

Det blir en lång säsong nästa år jämfört med i år. Den startar 14 augusti och slutar 22 maj. Det vill säga, en vecka efter FA Cupfinalen! En mycket konstig nyordning.

Chelsea startar hemma, mot nykomligen West Bromwich Albion som ju tränas av vår gamle FA Cuphjälte Roberto Di Matteo, den 14 augusti. Vi avslutar med en mycket svår bortamatch mot Everton den 22 maj. Nästnäst sista matchen för året är också en rysare på förhand, Manchester United borta. FA, eller speldatorn gör sitt bästa för att få säsongen intressant, men det hade onekligen varit trevligare att få den matchen hemma. Istället möter vi värsta konkurrenterna, för det lär United bli återigen, hemma i en period då Chelsea traditionellt de senaste säsongerna varit riktigt dåliga, mitten av december (18 dec). Vi har även Arsenal och Aston Villa den perioden. Usch.

Första riktiga testet på säsongen lär väl bli först i september, en månad med bara tre matcher! 25 sep är det dags för det enda lag ssom slog oss dubbelt förra året, Manchester City borta. Revansch tack.

Drygt två månader kvar och under tiden får vi nöja oss med vuvuzelor och VM.

Se hela spelschemat här: >>>

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.