MÄSTARNAS AKTUELLA LIGAPLACERING
1 Chelsea FC 38 sp 27 v 5 o 6 f 103 - 32 mål 86 poäng

10 juni 2010


Stoch lämnar

Det är med bestörtning vi idag fick veta att Chelsea har sålt Miroslav Stoch till turkiska Fenerbahce.

Nästan alla Chelseasupportrar var oerhört nyfikna på att se hur han hade utvecklats i Twente där han gjorde stor succé under sitt låneår. Istället säljer klubben alltså Stoch utan förklaring till den turkiska toppklubben. Och detta mitt under VM-förberedelserna.

Vi får verkligen hoppas att klubben ger oss en bra förklaring för de två senaste dagarnas agerande väcker en viss undran. Visst visste vi att klubben skulle låta spelare gå men nu har vi på två dagar släppt två av klubbens allra mest kreativa spelare och yttrar, samt Ballack som gott och väl hade räckt till inom toppfotbollen i minst två år.

Och ännu har inga ersättare kommit in. Vilka är på gång för nu börjar det se ut som om behovet av förstärkning är väldigt stort.

Det är med förundran som jag ser klubbens agerande just nu. Jag hade verkligen sett fram emot att se Stoch som Chelseaspelare under VM och i framtiden, nu är han istället såld till Fenerbahce och har skrivit på ett fyraårskontrakt. Ingen övergångssumma har avslöjats.

 

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.