AKTUELL LIGAPLACERING
1 Chelsea FC 28 sp 19 v 4 o 5 f 65 - 26 mål 61 poäng


2 mars 2010

Håll tummarna

SENASTE NYTT:
Det verkar inte som att hålla tummarna hjälpte. Inget officiellt har meddelats ännu men Ricardo Carvalho fick utgå ur Portugals match mot Kina med en skada i låret. Det sägs att det var förebyggande, men vi får väl se när Chelseas läkarlag har fått titta på Riccy.

Och självklart, av alla lagdelar där vi inte bör få skador är självklart försvaret känsligast just nu.

---

Jag kan fortfarande inte prata om förra veckans fiaskon. Ja, så ser jag Chelseas insatser även om man kan säga att domaren berövade oss chansen på San Siro och två utvisningar, varav den ena var minst sagt "soft" inte direkt förstärkte chanserna i den matchen.

Nu kan vi bara förlora vår titel, sådan är känslan.

Därför gäller det att hålla tummarna nu. Inte för något landslag, för jag kunde inte bry mig mindre om landslagsfotboll just nu. Träningsmatcher så här års är så trista att det går bara inte att beskriva och ingen betalar mig för att låtsas intresserad.

Nej, det gäller att hålla alla tummar och tår för att vi inte får fler skador. Essien är redan skadad annars är han alltid förste misstänkte för att skadas vid landslagsuppdrag. Ballack är avstängd, han brukar också alltid bli skadad. Men han behövs om någon vecka. Lampard, Terry blev skadade även om JT spelade därefter senast de var iväg på en löjlig träningslandskamp.

Cech, Bosingwa, Essien, A Cole, Zhirkov är redan skadade. Belletti avstängd. Mikel, Ivanovic, Malouda, Anelka, Drogba, Kalou är alla landslagsspelare även om jag tror afrikanerna vilar denna vecka från landslagsuppdag. Alex är gudskelov inte uttagen i Brasiliens lag. Men Deco och Riccy är borta med Portugal. Joe Cole har inte vunnit tillbaka sin landslagsplats efter sina skador, och har inte övertygat som spelare heller.

Oj, vad många möjligheter det finns till nya skador. Något vi inte behöver just nu är skador, fler skador. Chelsea måste hitta formen och slippa fler skador om vi ska klara av vår tunga målsättning med tre möjliga titlar.

Så håll tummarna!


Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.