AKTUELL LIGAPLACERING
1 Chelsea FC 26 sp 18 v 4 o 4 f 61 - 22 mål 58 poäng


14 feb 2010

Kvartsfinalmotståndare är Man City eller Stoke

Direkt efter Crystal Palaces överraskande resultat mot Aston Villa, och de ledde länge och väl samt hade en i kryssribban, lottades kvartsfinalerna i FA Cupen. Chelsea är faktiskt det enda topplagen som är vidare då de andra lagen från övre halvan i Premier League som var kvar måste spela om sina matcher! Detta sker onsdag nästa vecka när Chelsea möter Inter i Champions Leagues åttondelsfinal. (Matcher som börjar redan denna vecka för de andra engelska deltagarna).

Chelsea fick i kvartsfinalen Chelsea fick hemmamatch igen, tack, mot Manchester City eller Stoke. Man City och Stoke möts 23-24 februari på Britannia Stadium för att avgöra vilken motståndare vi får i verkligheten.

Onekligen en tuff match som dock vägs upp av att vi fick hemmamatch.
Genrep till matchen blir vår hemmamatch 27 februari, sedan kommer ett kort landslagsuppehåll. Om Man City klarar av Stoke borta, vilket inte är solklart, då blir det verkligen ett genrep då matchen den 27e är mot just Manchester City. En match där det ska bli revansch för den snöpliga förlusten i Manchester. Lampards straffmiss spökar fortfarande för mig.

Matcherna spelas helgen 6-7 mars, vilket innebär att vår bortamatch mot Portsmouth flyttas fram i tiden.

Övriga matcher spelas så här:

Fulham - Bolton eller Tottenham
Reading eller West Bromwich - Crystal Palace eller Aston Villa
Portsmouth - Birmingham City


Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.