26 dec 2009

Spelade vi bort titeln?

Det är kanske tidigt att vara doom & gloom, men det börjar kännas precis som förra året. Chelsea håller på att spela bort titeln i julperioden för fjärde året på raken.

Jag tycker inte som kommentatorerna att Brums ogiltiga mål skulle godkänts då det var uppenbar offside på bägge spelarna innan situationen ens uppstod och kommer man från offsideläge, vilket bägge gjorde ska det bedömas som offside.

Det spelar dock egentligen ingen roll för oavgjort är nästan lika illa som en förlust. Och Chelsea gjorde Joe Hart till en hjälte i den här matchen. Att inte göra mål på alla de fina situationerna är inte godkänt.

Jag tycker det börjar se riktigt illa ut och vi har nu tappat nästan hela försprånget till Man U och Arsenal. De spelar dock inte förrän i morgon, men de har nu alla möjligheter att komma ifatt.

Var är skärpan? Var är målkänslan? Var är killerinstinkten? Det är för många själviska initiativ. Det är för mycket stillastående väntande på bollen i straffområdet. Det går för långsamt för omständligt. Fruktansvärt även om hjälten är Brums målvakt Joe Hart.

Vi är inte lika dåliga i år som förra året de här perioden, men resultaten är lika usla så vad spelar det får roll hur spelet ser ut?!

Och nu möter vi Fulham på måndag, ett Fulham som tar poäng återigen av ett topplag, om deras 0- står sig tiden ut. Visserligen på vår hemmaplan, men också utan afrikanerna.

Det här ser inte bra ut. Jag är nu officiellt väldigt orolig.

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC

epost
Vi har ingen kommentatorsfunktion på CSFC då missbruket av sådana kräver heltidskoll,
men skicka gärna ett mejl med dina åsikter.