12 dec 2009

Vad händer?

Ärligt talat jag vet inte...

Det finns nästan inga logiska förklaringar till vad som händer med Chelsea just nu. Förutom en, vi måste komma tillrätta med att släppa in mål på fasta situationer.

Annars är den enda förklaringen att vi är inne i en period där vi har en enorm otur. Vi får billiga straffar mot oss, Lampard missar straffar. Bollar studsar i stolpar och i ryggen på Petr Cech, domare godkänner mål som borde blåsts av för hands (Man City), Drogba nickar bort bollar som tar i nacken på motståndare och går in....listan fortsätter...

Helt otroligt är det och vi har nu tappat hela poängförsprånget mot Man United. Helt i onödan och min oro för den här perioden på året för Chelsea har redan visat sig vara väldigt befogad. Det ser verkligen inte bra ut, men ärligt talat - vi måste få lite tur också nu. För inget går vår väg för tillfället. Kanske kan Aston Villa hjälpa oss senare ikväll!

Nu har vi Pompey hemma i veckan och Chelsea måste resa sig omedelbart. Det krävs en gedigen insats, motivation, ingen underskattning och helst lite flyt också. En storvinst skulle kännas bra.

Men jag vågar inte tro på något för tillfället.

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC