31 mars 2007

Diverse nytt

Ben Sahar har i veckan blivit den yngste Chelseaspelaren genom tiderna som gjort mål i landslaget. Sahar gjorde två mål för sitt Israel mot Estland (4-0) i EM-kvalet. Sahar är 17 år gammal, fyller 18 i höst. Han är också den av ungdomarna som står närmast a-truppen enligt Mourinho. Bara det löser sig med hans värnplikt som han måste påbörja när han fyller 18. En värnplikt som varar i fyra år.

Arjen Robben däremot kom hem från landslaget med ett svullet knä och var tvungen att genomgå en atroskopioperation för menisken. Han är borta minst fyra veckor till. Det vore skönt för Robben och Chelsea om hans skadeproblem kunde minska till nästa säsong. Han är alltför bra spelare för oss att undvara, men han är ovanligt skadedrabbad. Så mycket att det har antytts att han känner efter lite väl mycket.

Däremot är Wayne Bridge på väg tillbaka och kommer säkert att göra comeback i mitten av april. Ännu roligare är att Joe Cole nu tränar för fullt och själv tror på comeback i truppen mot Valencia, troligast är dock att det handlar om returen mot Valencia.

 

Lindy

För fakta och initierade kommentarer om Chelsea FC