csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
6   Chelsea FC  7 sp 3 v 3 o 1 f 16 -9 mål 12 p

csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea W för målgörare
4     Chelsea W   4 sp 3 v 1 o 0 f 14 - 2 mål 10 p


Chelsea Women - CHAMPIONS - WOMEN SUPER LEAGUE 2019-2020
Continental Tyres Cup Champions 2020

Community Shield-vinnare 2020-21


26 okt - 1 nov 2020
  NÄSTA MATCH:

4 nov kl 21.00 - RENNES - CL

    TV

Nyheter v-44


SÖNDAG 1:
Manchester City Women vann FA Cupen för 2019-20 över Everton med 3-1 efter förlängning på Wembley. Målen kom sent in i förlängningen. Tungt för Everton.

Det började med att gå Villas väg då en hårfin offside hindrade ett självmål efter några minuter att stå, men sedan gick allt snett för den klubb som har rätt stark Chelseaanknytning numer. Med JT på bänken, Barkley på plan och förre Chelseaspelare Bertrand Traoré som gjorde startdebut och fick gå ut redan efter en halvtimme skadad. Så började målen rasa in för Southampton och Ward-Prowse. En assist till ett hörnmål och så satte han två frisparksmål efter onödiga frisparkar just utanför boxen, den andra en avsiktlig hands dessutom. 3-0 i baken redan i halvtid. Säsongen började bra men nu har de fått det tuffare. Matchen slutade 3-4. Det hände saker i den här matchen.

LÖRDAG 31:
Det är en lårmuskelskada och det är väl minst andra gången Christian Pulisic har åkt på det som han ådrog sig på uppvärmingen inför matchen och därför fick lämna återbud. Den ska magnetröntgas när Chelsea är tillbaka på Cobham. Hoppas att den inte är allvarlig för hans inhopp mot Krasnodar visade ju att formen finns där.

En riktigt bra match som vi lite grann fruktade då Burnley var riktigt bra mot Tottenham och efter långa resor och lite tid. Det såg väldigt lovande ut nu. Enda oron dock, Pulisics nya skada.

Åh nej. Christian Pulisic skadade sig på uppvärmningen och kan inte spela. Det räcker med skador på honom nu.

Chelsea har aldrig förlorat på Turf Moor i PL (de förlorade dock med enda målet 1973), ändå tippar många att det ska ske idag. I vilket fall som är det här laget som Frank Lampard startar med: Lampard vilar Werner överraskande nog men ändå får Giroud inte starta.
    Mendy, James, Silva, Zouma, Chilwell, Kanté, Pulisic, Havertz, Mount, Ziyech, Abraham.
    avb: Caballero, Rüdiger, Jorginho, Werner, Giroud, Hudson-Odoi, Azpilicueta

Chelsea har tagit olika steg framåt hela tiden och vi hoppas på ett till idag. Eller två. Vi skulle vilja se bättre passningsspel i starten och inte så seg start och vi hoppas få se mittfältet klicka bättre än vad det gjort på sistone. Då ska vi kunna slå Burnley som gjorde en riktigt bra match mot Tottenham i måndags även om de förlorade, lite oturligt.

Frank Lampard hyllar Hakim Ziyech på Chelseas sajt, med all rätt så bra som han var mot Krasnodar. Hans inhopp hade kanske inte övertygat men i den matchen var han bäst från första stund. Läs hät>>

Vi vill betona, även om ungdomarna hade svårt att göra mål igår att de tagit sig till final i FA Youth Cup för förra säsongen, utan att släppa in ett enda mål på vägen. 18-0 i målskillnad. Finalen mot Manchester City spelas redan på måndag.

FREDAG 30:
CHELSEA U18    vs MANCHESTER UNITED U18     1  - 0
I mål finske Bergström och längst fram norske Fiabema för Chelsea. Största stjärnan kanske ändå Tino Anjorin på mitten. Det är de två bästa U18-lagen de senaste åren som möts. United slog ut Chelsea ur förra, ursäkta, förrförra säsongens FA Youth Cup, då detta ju är förra säsongens FA Youth Cup.
    Matchen föregicks av kransnedläggning för Jeremey Wistens och förre Unitedspelaren Nobby Stiles som dog idag.
    Vi är inte helt säkra men det verkar som om det traditionella dubbelmötet i semin har skrotats för coronan och det är ett enkelmöte. Manchester City slog tidigare idag Blackburn med 4-0 och har markerats som finalist.
    Chelsea har börjat matchen bra på St George's Park.
    Ribbträff för Chelsea i 14e av Livramente, som är högerback men spelar nästan som en anfallare. Harris bra chans. 17 Det är bara Chelsea så här långt.
  Det är spel mot ett mål första 25 och Chelsea skapar chans på chans men har ännu inte fått in den. Uniteds utflykter till Chelseas planhalva kan nog räknas på ena handen.
    United har ett anfall och skjuter från håll och Bergström verkar överraskad men räddar. 29 Chelsea borde lett med ett-två mål men... Helm sköt och det vore väl hur orättvist som helst om de tar ledningen när de varit utspelade, något annat ord täcker inte första halvtimmen.
  Anjorin kortas efter tagit ned Uniteds stjärna Mejbri som har ett hårsvall som får David Luiz att se skallig ut. 32
    United har kommit in lite i matchen har har sin andra hörna efter att Bergström tappat ut en boll. 34 Anjorin bort. Såg ut som inkast men blev hörna igen och det blev ett ruskgit bra skott utifrån som Bergström gör en mycket bra räddning på. 34 Som sagt, efter Chelseas totala dominans skulle det ju inte förvåna om motståndarna får mål.
  Det enda man förundras över är att Chelsea inte gjort mål men det har de inte gjort och United har börjat komma in i matchen.
    Ribbträff efter en cykelspark av Elanga. Chelsea har börjat leva farligt nu. 44 Chelsea har slarvat bort sitt övertag. Uniteds chanser känns faktiskt farligare.
-ANDRA-
Genombrott: Livramente till Bryan Fiabema som sätter den i ribban och in. Nä, reprisen visar att den är just innanför ribban. Solklart mål. Så skönt. Vilken ungdomsgeneration Norge har på gång. 49
    En jämnare andra halvek men Chelsea håller ihop. 74
    De borde avgjort den i 82, men inte.
    Anjorin och Livramente Chelseas bästa. Vi har dock inte riktigt samma målgörare som tidigare i Broja, Abraham, Solanke och allt de hette tidigare år.
  Den var ny, Chelseas Anjorin hade en hörna i 88. Tre Unitedspelare var på honom som flugor. Det var inte tio centimer mellan.
    Tre minuter tillägg.
    Rättvis seger men Chelsea borde ändå gjort bättre.
Dock final mot Manchester City 2 nov.

Chelsea har Kepa och Gilmour på skadelistan. Burnley har större problem. Erik Pieters, Phil Bardsley, Ben Mee och förre Chelseapelaren Jack Cork är borta, dessutom är det osäkert om Johann Berg Gudmundsson kan spela.

TORSDAG 29:
På fredag kväll, imorgon, spelas semifinalen i FA Youth Cup. För säsongen 2019-2020. En säsong vi sedan länge trodde vi hade lämnat bakom oss, men som tydligen till slut ska speals färdigt. Chelsea U18 möter då Manchester U18. Den spelas på neutral plan hos engelska FAs anläggning St Gweorge.
    Några av spelarna som var med fram till och med kvarten är utlånade, Broja och Maatsen och kan inte delta.
    Matchen visas på Viaplay.

ONSDAG 28:
Sevilla var fullständigt överlägsna Rennes men hade väldigt svårt att pilla in bollen då Mendys ersättare Gomis storspelade. Det blev bara 1-0 till Sevilla.

Storseger för Chelsea även om insatsen knappast kan kallas riktigt bra. Siffrorna smickrar Chelsea och oförtjänt stora emot Krasnodar. Vi tackar dock och tar emot. Det var individuell kvalitet som vann matchen för Chelsea trots en straffmiss. Hakim Ziyech matchens i särklass bäste spelar i sin startdebut för Chelsea. Roligt.

Roman Abramovich är på plats. Det är ovanligt numer p g a hans visumkonflikt med tories i England.

Chelsea spelar som vi fruktade i Crystal Palaces tröjor, något som hittills inte gett någon vinst för varken herrar eller damer.

Chelsea startar med följande spelare mot Krasnodar:
Mendy, Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Chilwell, Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Ziyech, Werner, Havertz
    Det är alltså startdebut för Hakim Ziyech och Toni Rüdiger är tillbaka som partner till Zouma. Ändå är kanske överraskningen att Callum Hudson-Odoi startar.
    Två svenskar i Krasnodars uppställning: Safonov, Smolnikov, Kaio, Martynovich, Chernov, Vilhena, Gazinski; Utkin, Olsson, Ramírez, Berg

BBC har en artikel som presenterar kvällens motståndare FC Krasnodar, vilka tydligen anses vara alla ryssars andra-lag. Läs om dem här>>
    Artikeln kan vara byggd på en i Daily Mail som är lite mer fullödig.>>

Lampard pratar, helt rätt, mycket om balans just nu och det vill vi verkligen se ikväll. Vi har nu haft två matcher med utmärkt försvarsspel, inte perfekt men utmärkt. Däremot har anfallet då inte fungerat alls. Det som mestadels fungerat för Chelsea. Vi vidhåller att problemet finns på mitten så laguttagningen på mittfältet blir oerhört intressant senare. Vi hoppas på Kovacic och att han visar att han ska vara den som binder ihop mitten. Silva saknas därbak och vi tippar faktiskt att det kan bli Rüdiger och Zouma som tar mittbacksplatserna, men vi är inte mer säkra på det än på det mesta annat just nu. Vi skulle gärna se Havertz lite lägre i plan och Pulisic och Werner fram. (Vi tror Ziyech passar bättre mot Burnley så vi avvaktar med en startdebut för honom tills dess). Åter... vi vet inte alls vad Lampard tänker men en vinst är nog ett krav om vi ska ta förstaplatsen i gruppen och slippa Bayern i playoff åttondelen. (För just nu ser inget lag ut att kunna hota dem i CL den här säsongen, det är dock långt till februari när de spelas).

TISDAG 27:
Från presskonferensen:
Av någon anledning är födelsedagsfirande Kurt Zouma före Lampard på presskonferensen som var över halvtimmen försenad.
    Zouma menar att försvarsspelet har blivit bättre för de tränat hårt på det, kommuniikationen har blivit mycket bättre och spelarna känner varandra bättre.
    Silva har varit väldigt viktig med sin erfarenhet, han pratar med spelarna och han delar med sig. Samt har medfört ett lugn i spelet. (Silva är inte med i Ryssland!)
    Han anser inte de har något att bevisa utan Silva utan de är här för att vinna.
    Det har inte varit något födelsedagsfirande för honom, ännu. (Får vi påminna om att hans mellannamn är Happy!)
    Han vill inte diskutera Krasnodars skadeläge utan fokuserar på Chelsea.
    En idealisk födelsedag vore en hållen nolla och en vinst.
    Han avslöjar att Edu (Mendy) pratar mycket bra engelska men med Silva är det franska som gäller än så länge.
    Det var allt från Zouma. Lampard härnäst.
    Det är bara Silva och Kepa som saknas (och Billy Gilmour förstås), alla andra är spelklara.
    Han har haft samtal med Rüdiger och menar att spelare kan vara utanför truppen ett tag men ändå vara aktuella för spel. Lampard menar att han alltid haft en bra relation till Rudi.
    Han var inte medveten om att han är den ende engelske managern som deltagit i två CL-turneringar. (Det förvånade oss också).
    Han kan hålla med om att han bedöms lite annorlunda för att han är en engelsk manager. Men menar att man måste bedömas på meriter. Han var stolt över att Chelsea tog en CL-plats förra säsongen.
    Förra CL hade Chelsea bra bortaform och det hoppas han ha den här gången också.
    Han kände inte till Krasnodar något vidare före lottningen men har noga följt och sett deras matcher sedan dess. Lampard menar att både de och Chelsea kommer att ha stor motivation inför matchen.
    Han fick frågan om han fortfarande är glad över att han tog jobbet. Svaret var (förstås) att han verkligen är det och att han vill gå vidare med det jobb som gjorts. Det är klubben han älskar och han har aldrig tvekat om att han vill göra det trots de stora utmaningarna.
    Chelsea har spelat två högklassiga motståndare och han var inte nöjd med allt. Det svåra är att få till balansen och det är något de jobbar på hela tiden. Det är det som Chelsea måste fortsätta jobba på. Däremot finns det ingen tid att jobba med det fysiska arbetet då det är så tätt mellan matcherna.
    (Får vi säga det? För att vara en presskonferens var det ovanligt intressanta frågor som ställdes. Mindre än ett dygn nu till avspark).

Kurt Zouma fyller 26 år idag.

Krasnodar vilade tydligen inte spelare för matchen mot Chelsea, de är ordentligt skadedrabbade enligt information vi fått:
 Ari (knä), Wanderson (lår), Petrov (lårmuskel), Claesson (lårmuskel), Cabella sjukdom), Stotski (knä)
Tveksamma: Berg (sjukdom), Olsson (sjukdom), Sorokin (sjukdom) (Vi tror sjukdom är en omskrivning för coronasmitta).

Marcos Alonso får spela CL igen efter sin utvisning. Silva har inte ens åkt med till Krasnodar och Kepa är skadad.

Pat Nevin tycker Mount och Abraham ska starta mot Krasnodar. Kanske det, fast vi ser hellre Giroud än Abraham. Däremot håller vi ett hundra med om att Mateo Kovacic borde starta för vi tror han är lösningen på mittfältet som inte håller ihop. Det kanbli så att Silva vilas för att matchas försiktigt men vi undrar om det är så klokt, är det inte bättre att ta hans hjälp och sätta försvaret först och sedan börja spela honom mer försiktigt, eller byta ut honom när matchen ser säkrad ut (om den blir det)?

MÅNDAG 26:
Skadedrabbade Burnley visade mot Tottenham ikväll att trots sin tabellplacering ska Chelsea absolut inte räkna med någon som helst lätt match på lördag, snarare blir det nog riktigt tufft att bryta ned dem. Tottenham imponerade inte, men det var också så att Burnley lät dem inte imponera.
    Lärde vi (Lampard) sig något från den här matchen är det att använda kanterna nog är nyckeln, vilket kanske innebär en start för Ziyech. Samt spela djupledsbollar till Werner.
    Tottenham hade en mållinjesrensning som räddade dem. De har dock firma Kane och Son vilket ganska orättvist gav dem vinsten. Burnley hade flest målchanser! Matchen slutade 0-1. Chelsea är nu nere på 10e plats även om det är tätt.

En vinst, helst två vore trevligt den här veckan och Chelsea måste vara favoriter till att vinna båda sina matcher. Krasnodar på onsdag och Burnley på lördag. En lång resa mitt i veckan som ställer till det och inte mycket tid att träna men efter tre raka oavgjorda vill vi ha vinster nu.

Krasnodar genrepade genom att förlora till Spartak Moskva. De vilade dock spelare den matchen så deras fokus verkar ligga på Champions Leaguemötet. De leder gruppen, då de gjorde ett mål och ligger före Rennes i alfabetet.
    Burnley ligger i botten och har en tuff match, om än hemma, mot Tottenham ikväll.
    Vår största oro är dock, det är bortamatcher och nu för tiden bryr sig tydligen inte klubbarna längre om det är färger som kolliderar. De har sina andratröjor oavsett bara för att nasa dem till fans som de tror förhoppningsvis (antar vi) är både färg- och smakblinda. Så vi fruktar att Chelsea ska spela i Crystal Palaces tröjor i veckan, tröjor som inte medfört bra resultat varken för herrarna eller damerna. Vi fans vill ha ett förbud för den tröjan.

Chelsea har bara förlorat en match hittills men rasat i tabellen då oavgjorda resultat kostar så mycket. Laget har bara lyckats ta hälften av poängen som varit möjliga att ta, vilket med tanke på spelschemat ändå är rätt dåligt. Så kan det inte fortsätta om ens minimi-målsättningarna ska uppnås. Nu kommer dock en månad där på papper varje match ska vara klart vinnbar, innan Tottenham väntar i slutet av månaden och bjuder tuffare motstånd. Vi tar, denna underliga säsong, dock absolut inte ut något på förhand för inget är sig likt varken för Chelsea eller andra lag. Knappast ens från halvlek till halvlek även om Chelsea nu börjat få in nollor i statistiken, den kolumnen för insläppta mål som kostat åt oss så mycket. Å andra sidan verkar det också inneburit att anfallsspelet inte alls fungerar heller...


 

 


Rykten, notiser m m, v-44


SÖNDAG 1:
Frank Leboeuf håller på att bli Chelseas motsvarighet till Graeme Souness, det vill säga en före detta spelare som sällan har något positivt att säga. Han klagade nu över Chelseas seger mot Burnley och framförallt Kai Havertz vilket nog känns rätt orättvist med tanke på att det var en av både hans och lagets bästa insatser hittills den här säsongen. Läs här>>

Nu har ryktet om Anel Ahmedhodzic nått England. Till Daily Express via Expressen/Kvällsposten. Det har dock inte fått någon större uppmärksamhet. Vilket inte betyder något alls för det är ju klubben som värvar inte medierna. Han ses som ett alternativ till Declan Rice, men bra mycket billigare.
    Ryktet har under dagen tagits upp av de flesta engelska tidningar och de refeerrar alla till hans tid i Nottingham Forest som en flopptid.

LÖRDAG 31:
Inte Chelsea men Eden Hazard har gjort sitt första mål på 392 dagar, för Real Madrid mot Huesca. Hans första tid i Real har inte varit lätt på grund av alla skador. Så det är dags nu att han börjar spela bra så att Chelsea kan inkassera de olika bonusar som Marina G förhandlade fram vid övergången. Totalt kan ju de ta summan till hela 150m pund.

Kvällsposten hävdar att Chelsea vill värva Malmös Anel Ahmedhodzic. Den bosniske försvararen ska kosta 83m kronor.

Mönchengladbachs försvarare Mathias Ginter, 26 lär vara på Chelseas önskelista för januari, om vi ska tro ryktena.

FREDAG 30:
Ethan Ampadu gör succé på lån hos Sheffield United. Nu avslöjar Sheffields manager Chris Wilder vad Frank Lampards planer med den unge walesaren är. Läs här>>
    Det verkar som omskolning av Ampadu är på gång.

Billy Gilmour är på väg tillbaka. Så mycket att Skottlands U23-manager Scott Gemmill nu har kallat in honom redan nu till nästa månads landskamper mot Kroatien och Grekland.

BBC tippar 1-1 och Sky tippar seger till Burnley 2-1. Detta trots Burnleys placering i ligan (inte för att Chelseas är så imponerande). Den långa resan hem och osäkerhet kring försvaret och även anfallet sägs vara orsaken till experternas tvekan. De tror inte Chelsea har hittat form ännu. Vi hoppas verkligen Chelsea motbevisar dem, men ingen tror väl det blir en lätt match. Burnley var bra mot Tottenham och förtjänade inte att förlora den matchen. De har sedan dess kunnat träna ihop och sluppit någon som helst form av resa.

Henry Lawrence förväntas få ett nytt förlängt kontrakt vilken dag som helst. Han är en av de mest lovande i akademin. Och lär spela ikväll mot Man U i FA Youth Cupsemin.

TORSDAG 29:
Vi vet det tragiska med unge Wistens och nu talar bl a Ben Chilwell ut om nödvändigheten att söka hjälp om man mår dåligt. Han har själv gjort det vilket han berättar på sociala medier. Modigt och viktigt av honom att stå för det. Läs>>

Who Scored har fyra Chelseaspelare i veckans Champions League-lag. Edouard Mendy, Kurt Zouma, Kai Havetz och Hakim Ziyech. Se mer här>>

Frank Lampard ska prata med laget och diskutera vem som ska ta straffarna framöver. Detta enligt Sky. Han framhåller dock att det finns många bra straffläggare i klubben.

CSFC får be om ursäkt för två felaktigheter och missar igår. Chelseas damer hade faktiskt en vinst med Palace-tröjorna, mot Birmingham. Något vi glömt bort och Edouard Mendy har faktiskt inte hållit nollan i samtliga sina matcher för Chelsea. Vi hade också förträngt att han faktiskt släppte in ett mål av Erik Lamela i ligacupmatchen mot Tottenham då han faktiskt gjorde sin debut. En match som dessutom trillat bort ur menyn, vilket vi nu rättat till. Mendy har dock hållit nollan i alla liga- och CL-matcher han spelat så fyra av fem nollor är fortfarande väldigt bra.

ONSDAG 28:
Alvaro Morata hade en ovana att vara offside rätt mycket under sin tid i Chelsea. Idag måste han slagit något rekord då han gjorde tre mål och alla tre underkändes för offside för Juventus mot Barcelona. Anmärkningsvärt. Även att tre mål underkänns i en och samma match, men av en och samma spelare för ett och samma regelbrott!!!

Många hackar redan på Kai Havertz som haft en tuff anpassning till Premier League och inte imponerat ännu som han gjort för Tyskland och i Bundesliga. Något CSFC trodde kunde hända men sådant struntar ju de talande huvudena som måste ha något att säga i medierna och många fans. Typiskt för Havertz i alla hans säsonger hittills (de är ju inte så många då han är så ung) är att hans form alltid varit dramatiskt mycket bättre efter jul än före. Det finns de som försvarar Havertz och liksom CSFC tror på honom som i den här artikeln>>

Guardian har tagit ut sin PLs most Likeable XI. Av någon fullständigt obegriplig anledning är N'Golo Kanté inte med i den vilket är en total miss men de var åtminstone kloka nog att ta ut en manager från Chelsea. Fast inte Frank Lampard utan damernas Emma Hayes, trots att hon ju inte jobbar i PL.
    Se den XI:an här>>

Liverpool och Man United lär ligga bakom planerna på en ny europeisk superliga med 18 lag. Igår avgick Bartomeu som Bracelonas boss. Hans sista insats för klubben var att inkludera Barcelona i planerna på denna liga. Förhoppningsvis ändrar den nya inkommande ledningen det snarast för även om vissa storklubbarmänniskor vill ha den ligan så vill fansen det inte.

Vi läste nyheten men hela sanningen sades aldrig, om Citys unge Jeremy Wisten. Nu har vi fått veta vad det handlar om, att han inte klarade att släppas av klubben efter skador och tog sitt eget liv. Det ställer frågor och krav på hur klubbarna måste hantera det ofrånkomliga att inte alla kan nå sina drömmar. Läs mer här>>
    Vi är otroligt stolta över hur Chelseas akademi sköter skolgång och mycket av det sociala för sina unga spelare, men uppenbart är att omsorgen måste också nå de som inte når hela vägen. Vi hoppas Chelsea redan har planer och agerar kring detta.

TISDAG 27:
Wales mot Norge har fyra Chelseaspelare på plan idag i EM-kvalet. Sophie Ingle i Wales, Maren Mjelde, Guro Reiten, Maria Thorisdottir i Norge. Norge fick segern med enda målet.

Silly season är inte förrän än några månader men ändå jagar Chelsea och United enligt medierna i Italien samma spelare. De är inte ensamma då Cagliaris 20-årigre polske försvarare Sebastian Walukiewicz har scoutats av många sedan Serie A startade.

Harry Maguire har utnyttjat sociala medier för att jämföra ett grepp om midjan med det grepp som såg ut att strypa Azpilicueta som han tog på spanjoren i lördags. Äpplen och päron säger vi.

MÅNDAG 26:
Moses gör mål, Ethan Ampadu förtjänar massor med beröm och annat i klubbens lånerapport. >>

César Azpilicueta ställer frågan precis alla ställer sig, varför engelska domarna och Premier League inte använder VAR som det ska användas. Andra länder klarar det, men inte England. Det är inte VAR som är problemet utan domarna och domarna i England är inte i närheten av samma kvalitet som spelarna. Läs mer här vad Azpi har att säga>>

Det är inte många obesegrade lag 4-5-6 omgångar in i de stora ligorna. I England, inget lag. I Spanien bara Atletico Madrid på 4e plats. I Tyskland toppar Leipzig med en nolla, och så Wolfsburg på 10e och Leverkusen på 12e plats! I Frankrike är tvåan Lille enda hittills obesegrade lag. Mindre oväntat kanske att just Italien har tre lag med nollor, Milan i topp, Sassuolo på 3e plats och Juventus på 5e.
    Det känns rätt bra, förra året, redan så här tidigt hade flera lag rusat iväg och gick inte att komma ifatt. Bayern var undantaget då de hackade under Kovacs och det var först när Flick kom in någon månad senare än nu som de tog fart. Den enda liga där favoriten leder just nu är faktiskt Frankrike och då har PSG ändå förlorat två matcher.


<<50 år med Chelsea>>

Biljettinformation; finns under CSFC>>

 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy



Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

NEJ till näthat

Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!