csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
4   Chelsea FC  29 sp 14 v 6 o 9 f 51 -39 mål 48 p
länk
csfc    AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat Chelsea W för målgörare
2     Chelsea W   15 sp 12 v 3 o 0 f 47 - 11 mål 39 p
länk W res

- always proud to be Blue -

Chelsea Women - Continental Tyres Cup Champions

**All fotboll i England är inställd till minst 4 april**


9 - 15 mars 2020
    NÄSTA MATCH:

    ???

  -

Nyheter v-11


LÖRDAG 14:
Chelsea Swedish Fan Club blir dag 50 år.
Läs mer om 50 år med Chelsea här>> eller via rubriken till höger.

Klubben har publicerat en artikel om matchen som startade Chelsea Swedish Fan Club (se länken ovan). Läs mer här om semifinalen mot Watford 14 mars 1970>>

Viktigare är att på torsdag ska PL-klubbarna mötas och diskutera framtiden. En fråga som kommer att ställas är ju om säsongen ska ställas in. Diskussionerna går redan höga om att då ska säongen också ogilitigförklaras. Vilket på många sätt är det rimliga beslutet men lag som Liverpool och Leicester lär säkerligen inte gilla det då deras första PL-titel (resp Leicestrs andra CL-kvalificering) då inte händer. Inga enkla frågor varken att diskutera eller ta beslut om.
    Anledningen att det hålls på torsdag är förstås att Uefa håller sitt möte om framtiden på tisdag. Man avvaktar också väntade förbud även i England om reseförbud och folksamlingar.
    En sak vert vi redan dock. Vi saknar redan fotbollen.

Olika medier spekulerar vilt och Daily Mail utropar Liverpool till mästare och en säsong med 22 lag nästa år. Kanske det, men vi håller nog med dem som menar att årets säsong måste avskrivas. Ingen vet dock ett enda dugg utan vi kan bara avvakta tisdagen först och sedan torsdagens beslut. Hoppet är ändå att säsongen kan slutföras - även om det drabbar fotbolls-EM.

REDAG 13:
TOTALSTOPP PÅ FOTBOLL
Premier League stängs ned fram till 3 april.
    Det gäller även damernas liga, WSL. samt de lägre divisionerna. Även akademiligorna och cuperna stängs ned.
    För Chelseas skadeläge är det bra men annars är det ju verkligen inget kul att få uppleva det här.

Champions Leaguematcherna nästa vecka skjuts upp.
    Det är vilda spekulationer om att CL och EL nu ska genomföras i ett cupspel i enkelmatcher, på en och samma spelort för alla matchar...
    Besked om vad som kommer att hända kommer först på tisdag.

Räkna inte medc match för Chelsea imorgon. Detta då Callum Hudson-Odoi har drabbats av cornoaviruset och hela ruppen har satts i självkarantän. Chelsea har också gjort andra åtgärder.
    CHO mår bra även om han testat positiv på covid-19, men han verkar fått den milda varianten. Det innebär dock inte andra inte kan drabbas hårdare därför stänger Chelsea ned delar av Cobham och självisolerar de som varit i kontakt med CHO.
    Arsenals manager Mikael Arteta är också drabbat.    
    Ligan har krismöte senare idag så vi får då veta vad som kommer att hända nu.

TORSDAG 12:
Premier Leagueklubbarna vill inte släppa spelare till landskamperna som väntar framöver. Detta på grund av all oro kring coronaviruset och karantäner. Vi kan förstå dem.
    Samtidigt framkommer det att det finns ett misstänkt fall i Leicester vilket kan påverka Chelseas FA-cupmöte med dem.

Returmötet mellan Manchester City och Real Madrid skjuts upp då Real Madrid har försatts i karantän.

Efter att sett ett par Europamatcher på tv utan publik så måste man ju hålla med Pep med flera. Det är verkligen inte särskilt roligt. Det blir lite bättre när det är ens eget lag inblandat, men för en neutral är det riktigt bedrövligt att följa. Det är lite annorlunda då ens eget lag spelar för vi har ju tittat på ungdomslag och annat med lite publik.
  Därtill var vi bland de extremt få som var på plats när Sveriges första (?) allsvenska match spelades mellan Djurgårcden och Norrköping i mitten av 90-talet efter den s k Terror-Tommys härjningar. På plats var det anmärkningsvärt då man hörde allt som sades på plan, vilket man aldrig gör annars vilket en del spelare ska vara mycket tacksamma över. Men nog saknades stämningen, trots att ingen allsvensk match har nog haft fler presskortsbärande sportskrivare på plats än då, varav tre fjärdelar satt på en annan läktare än Stadions Pressläktare.
    Vi vet inte hur idrotten (i förlängningen samhället) bäst ska hantera det som händer med pandemin. Alla förslag har stora nackdelar och vilket som är det sämsta valet är omöjligt att säga. Alla tycks också ha olika uppfattning om vad som är bäst. Att ställa in resten av säsongen, att skjuta upp matcher eller att spela utan publik. Svårast att genomföra verkar dock alternativet att skjuta upp matcher vara då det kommer att göra det omöjligt att genomföra EM också av bara det skälet att det finns ingen tid för spelarna att vila. Landslagsspelare kommer att spela nonstop i två säsonger med det alternativet. Så även om det låter som bästa alternativet innan man tittar på konsekvenserna är det nog det sämsta alternativet.
    Att ställa in säsongerna innebär att inga lag kommer att vinna, kvalificera sig för cuper eller flyttas ned. Vilket är orimligt på sitt sätt. Ännu orimligare är det dock att ställa in och avsluta säsongerna genom att utse någon vinnare som tabellerna ser ut när säsongen ställs in. Det är bara helt absurd tanke som bryter mot allt inom idrotten. Men Uefa har tagit absurda beslut tidigare så det är än viktigare just nu att Chelsea håller undan på fjärdeplatsen om en sådan utveckling sker.
    Att spela utan publik kanske PL-lagen klarar med sina tv-avtal men för alla andra klubbar är det en ekonomisk katastrof.
    Vi kan bara hålla tummarna och hoppas att paniken som många av de beslut som redan tagits inte blir ännu värre.

Uefa ska ha en telekonferens på tisdag för att eventuellt besluta att skjuta upp Champions och Europe League. Hur det kan påverkar matcherna på tisdag och onsdag vet ingen ännu.

CLs gruppspel är som det alltid är, favoriterna går vidare. Slutspelen de två senaste åren bjuder dock på överraskningar. Nu är båda finalisterna utslagna och England som dominerade förra säsongen kan vara utan lag i kvartsfinalen. Även om City har en mycket god chans att slå ut turneringens tidigare suveräner Real Madrid. Chelsea däremot har en tuffare uppgift och grundtipset är att Chelseas CL-spel den här säsongen är över.

Vad som inte är över är hur coronaviruset påverkar allting och det kommer att bli värre innan det blir bättre. Särskilt med en del mindr genomtänkta åtgärder i vissa länder av deras politiker. England är snart det enda land som fortsätter med publika evenamang men ingen vet hur länge fotbollen kommer att få ha publik eller ens spelas i England som läget är. Det är dag för dag nu.

Drew Spence har förlängt sitrt kontrakt med Chelsea W till 2022.

ONSDAG 11:
Blir helgens omgång den sista med publik och kommer England nu följa många andra länders exempel och stoppa alla sammankomster som drar mer än 500-1000 personer framöver? Det kan hända redan innan helgen. I Italien är hela ligan stoppad och det pratas om att lägga ned hela säsongen.

Nu påverkar Coronaviruset även inhemska matcher i England. Den uppskjutna matchen mellan City och Arsenal skjuts nu upp då Arsenal tidigare mötte Olympiakos i Europa League och deras ägare (som också äger Nottingham Forest) har fått viruset. Inga risker tas och därför skjuts matchen upp igen.
  Det börjar också bli lite konflikter mellan europamatcher och inhemska matcher då Uefa vill att de spelas och de inhemska lagen är mer tveksamma. Getafe till exempel är inte ett enda dugg sugna på att åka till Milano för att möta Inter vaer sig det är publik där elsler inte.

TISDAG 10:
Idag 10 mars gratulerar vi Chelsea Football Club på deras 115-årsdag

Det första engelska laget är utslaget. Förra säsongens finalist Tottenham kunde inte vända mot Leipzig, snarare väldigt mycket tvärtom. 0-4 sammanlagt. Tottenham är just nu i spillror. Mario Pasalics Atalanta är dock vidare efter 8-4!!! sammanlagt. Fyra mål av Ilicic idag.
    Försvinner den andre finalisten och vinnarna Liverpool imorgon? Kommer Moratas och Costas Atletico slå ut Scousers? De har god chans med en endamålsseger hemifrån i ryggen och även om Diego Simeones Atletico Madrid svikit många tips i ligan, en sak kan de, försvara.

Det ärnu klart att Chelsea möter Bayern München på ett publiktomt Allianz Arena nästa onsdag. Om det är en fördel att slippa hemmapubliken eller en nackdel att spela utan någon publikatmosfär får vi vi väl se. Det behövs ju något av ett mirakel om Chelsea ska vända sitt underläge efter den usla andra halvleken på Stamford Bridge. Fast vi såg ju extrema vändningar i förra årets slutspel så hoppet är inte dött. Kan Chelsea spela som i första halvlek i den matchen och lite flyt med chanserna finns det ju en möjlighet.

Mason Mount fick en smäll mot Everton men han ser det bara som en smäll och räknar med att kunna spela härnäst. Att han gick av var mest för säkerhetsskäl.

OFFICIELLT
Ian Maatsen har förlängt sitt kontrakt till 2024.

Chelseas kvartsfinal mot Leicester i FA Cupen spelas 21 mars.

Aston Villa bjöd Leicester svagt motstånd och förlorade med hela 4-0 igår. De var bra i Ligacupfinalen men i ligan börjar det alltmer se ut som degradering för hårdsatsande Villa. Frågan är om de kan vända trenden mot Chelsea på lördag?

MÅNDAG 9:
Frank Lampard har gett åtta unga akademispelare sin debut i Chelsea den här säsongen. Det är en mer än de sju som Ted Drake släppte fram säsongen 56-57. Och ska skadorna fortsätta som nu kan det bli fler innan säsongen är slut.

Månadens sensation är utan någon som helst tvekan en viss Billy Gilmour. Här utvärderar Sky hans insats mot Everton>>

Frank Lampard menade att gårdagens utklassning av Everton var säsongens bästa hemmamatch. det är svårt att säga emot, även om 4-4 mot Ajax kommer rätt högt upp.

Liverpool är två vinster från att vinna titeln. Det är ärligt talat en rent svaghetstecken från Premier League den här säsongen.
    Tur att det finns lite spänning kring fjärdeplatsen. Otur att den är vår att förlora då United hittat en stor formtopp och ett flyt som påminner om när OGS först kom till United. Han avslutade dock förfärligt medan Chelsea toppade sin form i slutet av förra säsongen efter en då också förfärlig inledning på kalenderåret.
    Det finns också spänning i botten, vilket gör det besvärligt redan på lördag för i det här läget av säsongen är det väldigt tufft att möta lag som kämpar för livet och Aston Villa som storsatsade inför återkomsten är nu nära att åka ut och Dean Smith och John Terry måste få laget att inse det och kämpa på det sätt som
    Aston Villa möter Leicester borta i kväll. Ett Leicester som verkar tappat form. Vinst där för Villa och Leicester är indragna i kampen om CL-platserna.

Annars är det Champions Leaguevecka och Europa League. Chelsea spelar dock först nästa vecka. Vi har dock inga jätteförhoppningar om något mirakel i München. Frågan är hur lagen som förlorade i CL, Tottenham och Liverpool ska kunna vända och gå vidare. I Europa League tycker väl alla att United hade tur i lotten som fick LASK Linz även om de leder österrikiska ligan klart före höstens CL-sensation Salzburg. Wolves har Olympiakos som sparkade ut Arsenal ut Europa League.

 

 

 

Rykten, notiser m m, v-11


SÖNDAG 15:
Ett nytt namn på skvallerfronten är Barcelonas vänsterback Marc Cucurella. Just nu utlånad till Getafe.

Hetaste spekulationen just nu är att EM flyttas till december. Det låter mer än konstigt som val av tidpunkt men att EM måste ställas in är nog rätt säkert. De nationella ligorna måste vara prio ett och landslagsspel först därefter. Trots att det är landskamperna Uefa tjänar mest på.

Fyra klubbar ska ha gått med på Birminghams prislapp på Jude Bellingham. De är Chelsea, United, Bayern och Dortmund. Det är nu upp till spelaren att välja. Prislappen sägs vara 15-30m pund för den snart 17-årige spelaren.

LÖRDAG 14:
Vår favoritdoktor Eva Carneiro som Mourinho tvingade bort från klubben i ett av sina utbrott förklarar här varför fotbollsspelare är extra känsliga för att attrahera coronaviruset (även om de säkerligen är mindre i riskzonen för hur allvarligt det drabbar dem jämfört med de äldre). Läs mer här>>

Liverpool har försökt värva honom, Chelsea har försökt värva honom och nu är han enligt de värsta tabloiderna Drömvärvningen för Chelsea. Vi talar om slovenske målvaken Jan Oblak.

FREDAG 13:
Daily Mail som älskar att sprida falska rykten och stödfja saker som andra inte gör - för att det säljer tidningar och klick hävdar nu att Premier League körd och kommer inte att spelas före september. Paniken sprider sig. Sunt förnuft är alltid en bristvara.
    Ta ställning själva efter läst följande>>

I all coronapani och toapapperhamstrande kanske det ändå är dags att inse. Det är allvarligt. För äldre människor. Både Arteta och CHO som är ansiktet för det här i England mår bra. De är inte allvarligt drabbade.
    Fakta är ändå att siffrorna är långt mindre än för spanska influensan för 100 år sedan då sjukvården är oerhört mycket bättre idag. WHO har ett snitt om 3,4% men i Sydkorea som testat mer och bättre än något (ungefär 20.000 gånger mer än i USA) annat land är siffran 0,7% att det är dödligt. Italien har drabbat mycket hårt, men det är nästan uteslutande en grupp som drabbas. Det är hemskt men det innebär inte att alla riskerar allt.
    Läget är allvarligt och de åtgärder som tas är säkert underbyggda, och SKA absolut följas.
    Panik ändå värre än verligheten och vissa politiker sprider just nu pani över världen. För det gynnar deras agenda, nästan uteslutande främlingsfientlig och att de där andre gör oss sjuka.
    Därmed inte sagt att det inte är rätt att pausa fotboll och publika evenemang. Det är ändå dock dags att hålla huvudet lklart. Att ta saker på allvar är viktigt, ännu viktigare är att behålla förnuftet och ta saker för vad de är. Panik gynnar ingen.
    Och kan någon människa i världen förklara för mig varför det är så viktigt att hamnstra, till och med kapa transporter av TOA-papper? Handsprit och annat förstår vi, det är viktigt - men toapapper!!!

Fotbollen är lagd på is men inte ryktena.

Chelsea rycker i Uniteds lovande playmaker Angel Gomes som inte vill förlänga med United pga bristande speltid. Chelsea sägs matcha Uniteds kontraktsbud men garantera en plats i förstatruppen.

Dagens målvaktsrykte (igen) är Andre Onana från Ajax, nu sägs även Hakim Ziyech uppmana Chelsea att värva kamerunen.

TORSDAG 12:
Dagens andra målvaktsrykte är Southamptons Ramsdale till Chelsea. Ta er samman nu sportskrivare, soc-troll eller vilka som sprider sådana här rykten. Finns det verkligen människor som tror han är bättre än Kepa Arrizabalaga? Eller ens Willy Caballero?

Det har talats mycket om Willian till Tottenham. Det snacket har plötsligt upphört så nu ska Willian till Arsenal. Däremot ser det rätt låst ut mellan Willian och klubben och i just det här fallet står vi nog på klubbens sida. Det känns inte rätt att ge en spelare som snart fyller 32 år ett treårskontrakt till stora pengar. Inte när det handlar om en spelare som inte direkt bliivit bättre säsong för säsong.

Det är rykten än så länge så vi får vänta till presskonferensen imorgon men skadeläget kan lätta ordentligt.
    Enligt rapporter finns det en chans att Mason Mount, Mateo Kovacic, N'Golo Kanté, Ruben Loftus-Cheek och Christian Pulisic kan bli aktuella för spel mot Villa. Tammy Abraham är borta minst en vecka till. CHO däremot är borta minst till en bit in i april. Marco van Ginkel finns inget datum för när han kan bli spelklar (men han är ändå inte registrerad i truppen så).

Självutnämnde transfergurun Duncan Castles som har fel långt oftare än han har rätt påstår nu att Frank Lampard inte vill ha Jadon Sancho, han vill hellre att Chelsea ska skriva treårskontrakt med Willian. Enligt Castles har Sancho för hög profil, för hög lön och för hög transfersumma för Lampard och Lampard tycker han har täckning på den positionen med Willian.
    Fria fantasier låter det som men situationen med att Willian vägrar tvåårskontrakt som Chelsea erbjuder är som den är. Willian förnekar att han pratar med andra klubbar, vilket han förstås måste om de inte är utanför England. (Icke-engelska klubbar får han diskutera med och även skriva kontrakt med då det gäller andra regler där).

Dagens målvaktsrykte är förstås helt oväntat Jan OblaK. Den målvakt Chelsea försökte värva när Courtois strejkade sig bort. Han ville då inte lämna Atletico och Atletico ville inte sälja. Om situationen förändrats vet vi inte, men vi vet att CSFC anser att han är världens främste målvakt tillsammans med ter Stegen.

ONSDAG 11:
Förresten Spudssupportern Erik Niva som har blivit klart bättre än för tio år sedan då varje artikel brann av hans "ovilja" mot Chelsea tippar att United tar fjärdeplatsen. Att bevisa honom fel är nästan lika härligt som alltid.

Danny Drinkwater tycks har bränt ännu en bro, den sista? Han har råkat i bråk på träningarna mend medspelare och var inte med i truppen senast. Lånekontraktet gäller säsongen ut vilket för Villa bara innebär ligamatcher. Hans kontrakt med Chelsea går ut i sommar och vi kan lova att det kommer inte att förlängas, inte ens för en minimal chans att tjäna pengar på en försäljning. Vi tycker Drinkwater fick en tuff behandling av Conte, en ren mobbning av Sarri och han har aldrig nära att ta plats i Lampards Chelsea - men oavsett det måste ju Drinkwater själv ta på sig ansvaret för hur hans karriär har gått.
    Då han är lånespelare skulle han ändå inte fått spela mot Chelsea på lördag. Det spekuleras i att Aston Villa släpper honom redan nu och river kontraktet även om de lär få fortsätta betala för lånet säsongen ut.
    Det finns många exempel på fotbollsspelare som är sina egna värsta fiender, de flesta är dock yngre och okunnigare än Drinkwater. Det är så trist att se för han var väldigt bra i Leciester. I Chelsea kommer han att hamna i samma fack som Winston Bogarde. En jätteflopp.

Vi har fått se hur United försökt charma sig till en värvning av Jude Bellingham. De har till och med rullat ut Alex Ferguson för det. Det har talats om att han bestämt sig för Dortmund och nu är det Chelseas tur att enligt ryktena öppna förhandlingar med Birmingham om jättelöftet.

Tino Anjorin lär vara mycket nära ett förlängt kontrakt med Chelsea. Hans nuvarande gårut 2021.
  De som krånglar just nu i förhandlingarna är Tammy Abraham och Willian.

TISDAG 10:
Juventus ägare Agnelli menar att klubbar som Atalanta ska inte få spela Champions League för de har ingen historia av att spela CL. Istället ska klubbar som Roma som inte kvalificerade sig få spela därför de har en historia av att spela i CL, och åka ut så fort de möter ett bra lag. Det är argumentet men inte Agnellis plan bakom. Agnelli och Juventus tillhör de allra mest aggressiva av de gamla G17-klubbarna som jobbar för att stänga ligorna och cupturneringarna så vissa klubbar är de enda som får spela dem. En vidrig utveckling till att amerikansiera fotbollen med stängda ligor där de som förtjänar framgång inte ska få det för att de inte är rätt klubb, överklass mot underklass där alla lag som tar sig in i de fina salongerna omedelbart ska slängas ut av underpresterande klubbar som varit med förr. Daily Mails Martin Samuel säger som det är angående detta och det måste alla som gillar fotboll säga till om. De gamla storklubbarna som inte längre får vara med då de inte är duktiga nog har inte gett uppsina försök att stänga fotbollen. Läs mer här>>

Chelseas returmöte mot Bayern kan bli en trist historia, och då menar vi inte matchen på plan utan bredvid. Enligt uppgifter funderar Bayerns delstatsregering på att införa förbud mot publik på matchen pga coronaviruset. Beslut väntas komma idag.
    Italienska ligan är redan stängd för publik, idag meddelades det att den spanska ligan stängs för publik i två veckor och ett flertal andra matcher spelas utan publik i kontinentala Europa. Chansen, risken är mycket stor att fler ligor kommer att stänga av publiken framöver.

Unge finske talangen Jimi Tauriainen, 16 år, lär vara nära att skriva på för Chelsea från HJK Helsingfors. Han spelar som ytter.

Steve Clarke är en av de bästa assisterande managers Chelsea har haft men nu måste han skämmas. Han leder ett rätt uselt landslag men vägrar ändå ta ut Billy Gilmour utan att han ska spela ungdomslaget. Ärligt talat, det sägs att Skottland har bra mittfältare. De bara vägrar bevisa att de har det, så varför behandlar de Gilmour sä här. Hade Gilmour haft engelsk släkt hade han nog bytt landslag nu. Kanske förklarar det att Clarke aldrig lyckats som manager även om han lyckades bli skotsk förbundskapten. 70% chans att Isreal slår ut Skottland, eller? (Chelsea skulle även en dålig dag utklassa Skotlland och duger Gilmour åt Chelsea...)

MÅNDAG 9:
Jeremie Boga gjorde 3-0 målet för Sassuolo mot Brescia i Serie A ikväll.

Skönt, första ryktena säger att den smäll som tvingade av Mason Mount runt timmen igår är inte allvarlig. Det var en smäll mot knät men Mount tror han ska vara spelklar igen om några dagar.
    Mount som spelat både som en nummer 8 och 10 under säsongen säger själv att han föredrar att spela som en 8:a. Men han har inga problem med någon av rollerna då han alltid alternerat dem.

De falska Chelseasupportrarna på sociala medier hoppade på Tino Anjorin och visade vilka vedervärdiga troll de är. Bara hat och skitsnack.
Spanskt rykte av föga värde är att Real Madrid nu inte bara jagar Kanté, Gilmour, Alonso utan också Kepa Arrizabalaga. Medierna måste vara desperata för klick och tyvärr måste man ju kolla vad de påstår.

Dagens andra målvaktsrykte är också fria fantasier, det vill säga att Marc André van der Stegen skulle lämna Barca för Chelsea.

Det gick bra för Matt Miazga hos Reading i helgen. Mer om lånen här>>

Mer beröm för Billy Gilmour men uppenbarligen går sådant inte till hans huvud om vi ska döma av händelserna mellan genombrottet mot Liverpool och den strålande uppföljningen mot Everton. Läs mer här>>
    Självklart mer snack om att de spanska arroganterna jagar Gilmour nu. Vi kan påminna dem om att han har kontrakt till 2023. (Även om vi lätt ser en omförhandling om lönen inom ganska så snar framtid).

Tammy Abraham ska nobbat ännu ett kontraktsförslag från Chelsea. Han lär kräva en lön som motsvarar det Hudson-Odoi lyckades förhandla sig till. Dvs runt 180.000 pund i veckan.
    Det kan vara ett högt spel han spelar utan att vi vet vad han är erbjuden. CHO hade konkreta bud från en europeisk storklubb vilket gav honom ordentligt förhandlingsutrymme. Abraham har inte det. Därtill jagar Chelsea anfallare till sommaren och både Giroud och Pedro är plötsligt i en situation där de kan bli erbjudna förlängningar.
    Särskilt som han är skadad och de matcher han gjorde mellan skadorna och just innan var långt ifrån lika övertygande som de insatser Giroud stått för.

En vecka att läka skadade spelare. Ingen match före kvällsmatchen på lördag och det är rehab hela vägen på Cobham just nu känns det som. Vi tror inte Mounts skada från matchen igår är allvarlig, men ärligt talat det har vi trott om andra skador som vägrat läka som Kantés och Pulisics. Eller Abrahams, eller Kovacics eller...
    Det är också en vecka att njuta av två väldigt bra matcher mot lagen från Merseyside. Chelsea utklassade Liverpool som väl kan skylle lite på att de luftade några alternativspelare. Vilket mycket lätt kontras av det faktum att Chelsea saknade sju troliga startspelare. Everton var rent svaga och blev också ordentligt utklassade, bara deras målvakt rädde dem från förnedringssiffror.
    Kanske får Lampard nu bygga på en period av bra matcher och lite resultat som går vår väg. Det har inte varit så mycket sådant 2020 ännu.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

NEJ till näthat

 


Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!