csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3   Chelsea FC   38 sp 21 v 9 o 8 f 63 -39 mål 72 p

Europa League CHAMPIONS
- always proud to be Blue -


3 - 9 juni 2019
    NÄSTA MATCH:

    

   -

Nyheter v-23


SÖNDAG 9:
Uefa planerar att införa ett extra byte i matcherna. Detta för huvudskador som kan medföra hjärnskakning. Då ska det från 2021 tillåtas att klubben får ta in en extra ersättare. Klokt då vi haft lite för många skandaler på sistone där spelare som borde tagits av plan omedelbart har spelat vidare.

Guro Reiten blev klar för Chelsea för någon vecka sedan och gjorde stor succé i Norges första VM-match mot Nigeria med ett mål och en assist.

LÖRDAG 8:
Vi måste se framåt och anpassa oss till en tid post-Hazard. Det är dock cykeln som fotboll nästan alltid följer, särskilt idag. Spelarna är så att säga bara till låns då i priincip ingen stor spelare längre stannar en hel karriär i samma klubb. Det innebär nya utmaningar och Chelsea står inför mycket spännande sådana. Särskilt som nästan allt skvaller pekar på att Maurizio Sarri är nästa person på väg bort från klubben och det redan nästa vecka. Vi kan bara hoppas Chelsea träffar rätt med managervalet den här gången. En manager som ger den fotboll vi vill se, en manager som kan anpassa sig till en klubb som inte fungerar som de flesta andra och en manager som kan relatera till fansen.
    Spännande blir det oavsett. Chelseas stohetstid är verkligen inte över, även om steget just nu till City och Scousers är stort då vi inte får värva. Men även det kan ju ändras närmaste veckorna! Vi tror massor av arbete sker bakom kulisserna inför ett sådant scenario vare sig det inträffar eller inte.
    Får Chelsea värva måste de också bli rätt värvningar, sluta med mittemellanvärvningar och gå för spelare som verkligen ger något, som levererar och helst då mål. Alla värvningar är en chansning men vissa chansningar är mindre riskabla vilket brukar visa sig i priserna också. Tillväxten i klubben är strålande bra även om vi kan få vänta en säsong eller två innan de unga spelarna är riktigt färdiga att börja visa vad de går för.

**Läs här vad klubben har att säga om Eden Hazards Chelseakarriär>>

Här är Eden Hazards ord till Chelseas fans efter att han lämnat.>>

Eden Hazards statistik i Chelsea, bl a 110 mål>>

FREDAG 7:
OFFICIELLT
Hann inte mer än skriva om ryktet (borttaget nu när det är officiellt) om Eden Hazard innan Chelsea släpper nyheten om att Eden Hazard är klar för los arrogantos blancos.
    Chelseas meddelande är kortfattat och som alltid säger det inget om pengarna men det troliga tycks vara att Eden Hazard kostar 88m pund direkt och har ett flertal bonusnivåer som kan öka totala övergångssumman till hela 130m pund. Det handlar säkert om gjorda matcher, mål, landskamper, utmärkelser, titlar och förmodligen även att han ska vinna Guldbollen.
    Vi kan bara tacka Eden Hazard för sju fantastiska år i vår klubb. Vi önskar personen Eden Hazard och den belgiska landslagsspelaren Eden Hazard all lycka till framöver. Vi kan dock inte önska Real Madridspelaren lycka till, inte som Real Madrid har uppträtt i många år nu gentemot Chelsea och alla försök de gjort för att vrida huvudet på honom. Den klubben kommer aldrig att kunna bli omtyckt på de här sidorna. Hur mycket vi än gillar Eden Hazard.
    Kontraktet är på fem år. Undrar om Chelsea har en återköpsklausul?!

***

Chelsea är rätt otroliga, de upprepar vilda rykten från medierna men vägrar ge information som är viktig för klubben. Chelsea har ännu inte bekräftat att de lämnat in en överklagan till CAS. Som tur var har åtminstone CAS bekräftat att de fått in en. Chelsea och information är en kombination som bara inte går att få ihop. Skvaller och skitsnack ger de plats officiellt men inte fakta om viktiga saker som rör klubben.

Chelsea har inte bekräftat det men klubben har nu överklagat Fifas transferförbud till CAS. CAS har bekräftat att ansökan om att ärendet ska behandlas har kommit in. Ingen tidsgräns eller uppfattning om när ärendet avgörs har satts ännu.
    Vi utgår från att Chelsea i ansökan begärt inhibition till ärendet har behandlats av CAS. Vi lär få veta mer kommande vecka.
    Det har senare framkommit att Chelsea faktiskt inte har begärt inhibition, det vill säga att transferförbudet ska hävas under tiden ärendet prövas. Detta har bekräftats av CAS då en sådan begäran måste göras separat, vilket Chelsea inte har gjort. Det spekuleras i att Chelsea inte gjort det av fruktan för att det kan förlänga transferförbudet om överklagan avslås. Hmmm!
    Chelsea kan fortfarande lämna in en sådan separat begäran.

NATIONALDAGEN 6:
Chelseas Christian Pulisic visar att talangen kanske inte kommer från pappa som folk trott utan mamma Kelley. Se här>>

Anledningen till att Chelsea ännu inte överklagat till CAS är att Fifa ännu inte orkat ge den skriftliga förklaringen till varför överklagan till Fifa avslogs.

Idiotin med att Chelsea FC sjäkva har en sk Media Watch på den officiella hemsidan får alltmer kritik. Inte minst idag då de själva slänger omkring sig rykten om avtal kring Hazard där utan någon som helst substans, Det är klick-bete enbart och vi har här redan beklagat att Chelsea sänker sig så fruktansvärt lågt även om de nu lagt in en sk disclaimer där de säger att det är rykten som kllubben inte står bakom. Genom att det drar klick lär vi nog tyvärr få dras med det och inse att Chelsea nu slänger skit istället för att informera på sin egen hemsida. Förhoppningsvis når dock kritiken fram till ledningen och smörjan försvinner. Chelsea FC ska inte sprida rykten och lögner om klubben, de ska informera och helst mera då information om klubben som vi vet är alltid svårare att få fram än att dra ut visdomständer med leksakstänger. Fake News är Trumps grej, det borde inte vara klubbens.

TISDAG 4:
Maurizio Sarri har närmast bekräftat att han vill hem till Italien. Vi vet inte om det är att han får röka på fler ställen där eller om det bara är hemlängtan, eller att han får ta över ett lag som dominerar sin liga nästan utan konkurrens. Läs vad han säger om att flytta hem här>>

Tack vare segern i Europa League och tidigare resultat är Chelsea seedade i Pott 1 i Champions League, vilket bör betyda något lättare gruppmotstånd. Fast med tanke på en del lag som finns i de andra grupperna är det tveksamt om det blir så.
    Pott 2; Real Madrid, Atletico Madrid, FC Porto*, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Napoli, Shakhtar Donetsk, Ajax*
    Pott 3: Benfica, Dynamo Kiev*, Lyon, Bayer Leverkusen, FC Salzburg, Valencia, Inter Milan, Celtic* 
    Pott 4: FC Copenhagen*, Dinamo Zagreb*, Lokomotiv Moscow, Genk, Galatasaray, RB Leipzig, Atalanta, Lille
    (* = lagen måste ta sig genom CL-kvalet först)
    Vi slipper dock: Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern Munich, Paris Saint-Germain, Zenit Saint-Petersburg, Liverpool
    Lottningen sker 29 augusti.

MÅNDAG 3:
Ännu en träningsmatch är inplanerad. Mot Reading 28 juli. På Madejski Stadium.

Allsvenskan, dam-VM i all ära.
    Nog känns det som det nu bara är väntans tider på att Premier League ska starta igen. Den 10 augusti är det dags, så för in det i era kalendrar.
    Det är en mästerskapsfri sommar för de flesta spelare (Pulisic t ex undantagen då han spelar Gold Cup). Något som nog är ganska välbehövligt efter en väldigt lång säsong för många spelare.
    Javisst ja, det ska visst spelas slutspel i något som kallas Nations League också... det hade vi fullständigt glömt. Så viktig är den turneringen ;)

Det lutar åt att det blir vårt första år utan vår bäste spelare, en spelare som helt enkelt inte kan ersättas. Han räddade klubben den här säsongen. Världens kanske tredje bäste spelare går ju inte att ersätta. I sommar än mindre då vi för tillfället har transferförbud och våra ungdomar i all ära, ingen av dem ersätter Eden Hazard redan nu även om Callum Hudson-Odoi på sikt tippas kunna göra det. Övriga spelare måste kliva fram nu, inte bara ge bollen till Hazard och hoppas att han räddar dem.

Vi vet inte vad som händer med managern. Ryktena flyger vilt om att även han vill lämna för att ta över det italienska lokomotivet och intresseförstörarna Juventus (för hur kul är det med ligor där ingen tror på något annat att spela för än en andraplats?). Vi kan förstå Sarri om han nappar om Juventus betar kroken och vi tror vi kan leva med det, beroende på vem som ersätter. Allegri, Lamps, JT eller vem som det i ett sådant fall kan bli. Det är ju med transferförbudet ett lite mindre än normalt lockande jobb då inkommande manager inte kan köpa sig framgång utan måste arbeta fram framgång. Någon kris ser vi dock inte i något av allt det som finns frågetecken kring, mer möjligheter än närheten till kris. Får många måste det vara en väldigt inspirerande uppgift som väntar där det krävs andra kvaliteter än att leka videospel och bara köpa och handla.

Det som kommer hända är fler ut än in. Cahill lämnar, Green har pensionerat sig. Hazard tror vi ju försvinner. Det finns frågetecken om fler, t ex Zappacosta, Drinkwater. Det lär finnas möjligheter att gå förbi förbudet genom att ändå värva de lån klubben har, fast vi avstår väldigt gärna Higuain och vi är väl inte tokiga i Kovacic även om han varit nyttig många gånger - men är han verkligen bättre än våra egna så att säga?

Just nu har Chelsea transferförbud. Vi vet inte om överklagan till CAS kommer att ändra det, varken när det börjar gälla om det överklagas (från Fifas håll gäller det redan) eller om det kommer att tas bort. Det är många tveksamheter i Fifas förbud men också punkter där de förmodligen har rätt men det är en stor och väldigt komplicerad fråga där vi inte vet om straffet ens står i proportion till "brottet" på något sätt.

I vilket fall som innebär det att allt transfersnack och allt silly seasontjafs är rent akademinskt. Vilket på sitt sätt är oerhört skönt men att inte åtminstone få försöka kunna ersätta Hazard känns inget vidare. Det positiva är att Sarri eller en ev eftreträdare tvingas visa att han är en skicklig manager och ger en bra trupp spets genom att låta ungdomar ta plats. Chelsea ska utan tvekan kunna tävla om tredjeplatsen igen. Att nå City eller Liverpool redan nästa säsong känns som en lite väl tuff uppgift, men vem vet. Vi tror också att Tottenham kommer att satsa en del, vart det nu leder. Uniteds och Arsenals ombyggnationer ser svårare ut så en CL-plats även nästa år är absolut ingen omöjlighet. Viktigast är dock att utveckla de spelare vi har och ge våra egna chansen.

Så det finns ändå en del att intressera sig för, om än kanske mindre än vanligt så här års. Skönt vore också om planerna på en ny arena kommer igång igen, kanske i någon bantad version som ändå kan ge det klubben behöver; en arena som tar 60.000 åskådare.

Det som vi väl närmast ser fram emot (förutom besked om ev överklagan) är spelprogrammet som kommer den 13 juni! Vi får hoppas det blir bättre än den gångna säsongen då vi fick lite väl många bortamatcher mot topplagen under våren.

 

 

Rykten, notiser m m, v-23


SÖNDAG 9:
Det har talats om att Juventus skulle köpa loss Maurizio Sarri för 5m pund som är Sarris lön en andra säsong i Chelsea. Nu framkommer rykten om att Juventus har en annan lösning. Chelsea har nämligen en skuld till Juventus som inte är reglerad ännu på 8m pund för lånet av Gonzalo Higuain (vilket han inte direkt motsvarade på plan) och Juventus är villiga att efterskänka den skulden för att få loss Sarri.
    (Higuain hade kostat 32m pund om Chelsea valt att värva honom i sommar, något som faktiskt lär vara tekniskt möjligt trots transferförbudet då Higuain är registrerad som Chelseaspelare! Därav också ryktena om att Kovacic kommer att värvas permanent i sommar då samma gäller för honom. En spelare som är på lån men registrerad för klubben anses tekniskt sett inte vara en värvning enligt reglerna tydligen).

Sky spekulerar i att Chelsea åter är intresserade av José Mourinho. Det hoppas vi är rena fantasier. Mourinho är en Chelsealegend för vad han gjort för klubben, men den Mourinho finns inte längre. Vi vet inte om han förblindades av sin egen image eller vad det är, men efter triumfen 2016 förvandlades Mourinho till en manager som satt fast i sina idéer, som förvandlade sig själv till en slags överkänslig personkult och som slet ut varje relation till fans och spelare och ledning i både Chelsea och Man United. Mourinho kommer alltid bli ihågkommen för vad han gjorde i Chelsea, men vi är inte intresserade av en tredje sejour oavsett hans talang och förmåga (som varit rätt osynlig de senaste åren).
    Särskilt inte när hans främsta väg till framgång är stoppad i Chelsea, han kan inte köpa framgång genom att värva fritt.
    I en portugisisk intervju hävdar Mourinho dock att han jobbat på att anpassa sig, till att möta problem annorlunda och förändra sig. Vilket låter bra, men ord är ännu inte handling. Läs mer här>>

Gareth Southgate har redan satt totalstopp på all spekulation om att han skulle ta över Chelsea. Southgate säger klart att det finns inte en chans att han skulle lämna England. Dessutom säger han att samma sak gäller för Steve Holland!

För två år sedan var han storvilt men inte mycket hände. Leon Bailey förblev i Bayer Leverkusen. Nu ska Chelsea förnyat sitt intresse. Han lär kosta 90m €.

Dagens managerrykte är Gareth Southgate. Det är många namn nu, förhoppningsvis klarnar bilden nästa vecka genom att vi då får klart besked om Sarri stannar eller inte.

LÖRDAG 8:
Det börjar allt mer framgå att som CSFC trodde hade Chelsea inga planer på att sparka Sarri i sommar. Vad klubben inte kunde räkna med var två saker; Sarri har inte trivts så bra i England som han sagt (fast ska vi vara ärliga har han enbart talat om Premier League, inte England som plats) och att Juventus av alla klubbar skulle komma med ett erbjudande. Chelsea är dock inte intresserade av att behålla en manager som inte trivs. Så vi räknar till 90+% att Sarri lämnar redan nästa vecka. Nu måste nästa rekrytering bli rätt! CSFC hoppas på Erik ten Hag men tror inte han vill lämna, vi hoppas på Frank Lampard med John Terry men tror det är för tidigt. Därför börjar Steve Holland se ut som bästa alternativet, inte minst därför han kan verkligen klubben och framförallt akademin som nu ska ta det stora steget upp. Javi Gracia intresserar oss måttligt. Max Allegri är ett bra namn men klarar han Chelseas minst sagt speciella sätt att hantera transfers och rekrytering? Det tycks inte Sarri gjort trots att han gick i i det med öppna ögon.

Juventus sägs också jaga Emerson Palmieri om Sarri blir ny manager i Turinklubben.

Fler och fler mer seriösa källor har nu höjt priset som Eden Hazard kostat Real Madrid, därför kommer vi uppdatera de siffrorna också och tar nu att han kostade 100 som kan bli 150m pund. Vi utgår från att det är ett mer korrekt pris och det ligger ju troligare det vi hela tiden trott på, även om bonusdelen blev större.

Nya uppgifter om priset på Eden Hazard kommer fram idag. Independent hävdar att den direkta övergångssumman är 100m pund som kan stiga till 150m pund med alla bonusar. Hoppas det är sant.

Det sägs att Sarris agent och Granovskaia ska mötas om Sarris framtid nu i helgen i Monaco. Vad som än händer hoppas vi på snara besked, vi vill ine uppleva förra sommarens utdragna förhandlingar och förhalanden. Vi vill ha en manager som är med direkt när nästa säsong drar igång.

Enligt Sky har Chelsea släppt följande spelare fria i sommar, dvs låter dem gå efter att kontrakt går ut eller fria att värva av andra klubbar.
    Gary Cahill - Bradley Collins - Rob Green - Todd Kane - Ruben Sammut - Kyle Scott - Jared Thompson - Martell Taylor-Crossdale - Josimar Quintero - Eduardo Carvalho - Fankaty Dabo.
    Några kände vi redan till, lite mer överraskande är t ex Todd Kane som för några år sedan spåddes en stor framtid som inte inträffade. Påfallande många är målvakter!

FREDAG 7:
Tore André Flo som är "lånecoach" i Chelsea namnger fem spelare han tror kan ta en plats i spelartruppen från lånearmén, förutsatt att managern är med på det. Det är Mason Mount, Reese James, Fiakyo Tomori, Kurt Zouma och Tammy Abraham. Läs mer här>>

Andreas Christensen startade för Danmark och orsakade den frispark som gav Irland en sen kvittering.

Los Blancos Arrogantos, marängerna i Madrid har redan lagt ut Eden Hazards tröja med nummer sju till försäljning i sin klubbshop trots att affären inte är klar. Det finns inte ord för illa vi tycker om den klubben och deras sätt att agera. Det är med sorg vi måste acceptera att en spelare som Eden Hazard vill till dem. Arrogans lönar sig tydligen, tyvärr. Det har vi ju sett på en hel del fotbollsspelare också, även svenska.

N'Golo Kanté har fått lämna återbud till Frankrikes kommande matcher på grund av den knäskada han ådrog sig efter säsongen, men som han spelade genom smärtbarriären med mot Arsenal i EL-finalen. Han spelade på sprutor för att hjälpa laget.

Conte lär vilja värva Davide Zappacosta till Inter.

NATIONALDAGEN 6:
Ross Barkley fick starta för England i Nations League semin mot Nederländerna.

Nu när Eden Hazardaffären ser ut att vara nästan helt klar har det blivit mycket snack om nytt kontrakt för Callum Hudson-Odoi och det ser onekligen bra ut. Vi håller det för mycket troligt att Marina Granovskaia och Chelsea lyckas förlänga CHOs kontrakt och övertyga honom att han och Pulisic är klubbens framtid med RLC och flera andra. Vi mister en världsstjärna, Hazard, men det är trots allt bara en spelare även om han var rent avgörande 2018-19. Det finns mycket att se fram emot i Chelsea framöver också. Måtte bara soppan med ev managerbyte få ett snabbt avslut också för förra sommaren visade hur misslyckat det var att ha en manager som började försäsongsträningen för att ersättas efter en vecka. Sådant har vi inte råd med igen. Och gör Petr Cech till sportchef (även om vi fruktar att det inte händer förrän 1 juli då formellt är han bunden till Arsenal till dess).

Även Sky säger nu att Chelsea reat ut Eden Hazard för ynka 88m pund. Vi kan bara hoppas de har fel. För det vore ett skämt om världens tredje bäste spelare säljs för en sådan summa i dagens transferklimat, även om han bara har ett år kvar på kontraktet. Det lär ju knappast heller finnas någon vidareförsäljningsklausul som ger Chelsea mer pengar i framtiden.
  Fast Daily Mail säger det handlar om 130m pund. Det är väl en av få gånger man faktiskt önskar att Daily Mail har rätt i något. 130m är med alla bonusar inräknade och grundpriset ska vara 88m. Läs mer här>>
    Stämmer det har Marina Granovskaia gjort en bra sak av en riktigt dålig situation.

Daily Mail har också skrivit en hyllningsartikel till någon i Chelsea, bara det en anledning till att rita kryss i taket. Den handlar förstås om mästerförhandlaren Marina Granovskaia. Hon kanske inte har fotbollsbakgrund men affärer kan hon. Läs mer här>>

Guardian hävdar att Chelsea sålt Eden Hazard till Real Madrid för reapriset 100m € (88m pund). Vi har väldigt svårt att tro det.

Alvaro Morata vill ha en permanent övergång till Atletico Madrid då han aldrig kände sig uppskattad eller omtyckt i Chelsea. Tyvärr har han nog en poäng, han hade väldigt många fans emot sig redan från start. Att ersätta Diego Costa fungerade aldrig för honom, fansen ville ha en Costatyp men fick en helt annan sorts anfallare. Läs mer här>>

ONSDAG 5:
Atletico Madrid är säkra på att de ska kunna värva Marcos Alonso. Tänk det är absolut inte vi. Dels för att Chelsea är svaga på vänsterbackspositionen, dels för att Sarri lämnar kommer Alonso kanske ur frysboxen men framförallt pga transfersituationen.

Apropå vänstrbackar hoppas Chelsea däremot bli av med Baba Rahman som aldrig slog sig in i Chelsea och sedan dess mestadels varit skadad. Chelsea lär göra en förlust på ghananen då han kostade hela 21m pund att värva, pengar de inte kommer att få igen för en spelare som bara gjort 27 matcher de senaste åren.

Det har puttrat ett tag på olika medier men det börjar se ut som om Callum Hudson-Odoi nu är beredd att skriva under den kontraktsförlängning han är erbjuden av Chelsea och säga adjö till Bayerns uppvaktning. Han sägs vara erbjuden 100k i veckan, inte illa för en 18-åring. Det är förstås pund vi talar om, inte svaga svenska kronor.

Daily Mail pushar nu hårt för att det ska bli Frank Lampard som blir nästa manager och hävdar att Derby förbereder sig på en sådan utveckling.

TISDAG 4:
Då det inte är roligt att se en fotbollsmatch man inte önskar att något lag ska vinna tog vi lördagen ledigt från fotboll. Fast undanhålla er veckans David Squires om matchen, det går inte. Den är strålande, särskilt A Farage of a final, men en streakande Karius är på något sätt lika störande som människor inte kan hålla sig borta från planen>>

Hur många utlovade deadlines har vi nu så att säga missat. Vi tarlar förstås om alla dessa datum och dagar då medierna har talat om för oss att Eden Hazards är klar för Real och kommer att presenteras av dem. Den senaste gick ut idag. Kanske är affären inte lika given som alla säger... även om vi kanske mest tror det beror på att Real som gjort klart med Luka Jovic tror de ska kunna få Hazard billigt och inte vill betala vad Chelsea begär.

Inter lär vara intresserade av att värva Mateo Kovacic. Gärna för oss, vi har ersättare i klubben som CSFC ser det.

Antonio Conte lär vara intresserad av vår utlånade Alvaro Morata och kan tänka sig byta honom mot Mauro Icardi. Frågan är dock, till vilken klubb. För Chelsea får ju inte värva och Atletico behöver en ny anfallare ändå då Griezmannlämnar. En knepig lösning väntar om det är en affär som ska kunna hända.

MÅNDAG 3:

Skvallrarna Sky Italia går envist på med att Sarri ska till Juventus och att Chelsea kommer att släppa honom. CSFC avvaktar och ser vad som händer. När det gäller Chelsea är det enda kloka vägen.

Nästan alla managers har väl redan knutits till Chelsea trots att Sarri fortfarande är manager. Undantag Arsene Wenger, men faktiskt inte José Mourinho. Senaste är Javi Gracia från Watford.

Reece James ser ut att vara den allra mest jagade Chelseaspelaren i sommar. Självklart ska Chelsea behålla honom och matcha in honom i a-laget istället. Manchester United, Everton, Leicester City, Crystal Palace och Burnley är klubbar som vill ha Reece James enligt uppgigft. Vi vet också att flera gamla scouserprofiler menar att Liverpool ska ge sig in i jakten.

Steve Holland är senaste namnet (igen) att ersätta Maurizio Sarri. Trots att absolut ingen vet om Sarri lämnar. CSFC vidhåller att vi tror inte han får sparken, så om Sarri lämnar är det för att han själv begär det.

I Frankrike lanseras Laurent Blanc som manager om Sarri lämnar. Vi är inte intresserade av Blanc så varför det ryktet dyker upp gång på gång fattar vi inte, men han har väl en bra agent.

Nästa säsong startar 10 augusti, den 14 augusti spelar Chelsea Supercupen mot Liverpool i Istanbul.

Mirror hävdar att Chelsea satt en 25m pund prislapp på Tammy Abraham. Vilket skulle kunna tyda på att Chelsea kan tänka sig sälja honom, om vi nu tror på Mirror.

Spanska medier hävdar att Philippe Coutinho är Chelseas förstaval att ersätta Eden Hazard, som om han kan det. Samtidigt kommer starka signaler om att Coutinho hamnar i PSG. Vi tycker Coutinho var bra i Liverpool men han har sannerligen inte varit bra i Barcelona och för Chelsea att lägga de 145m pund det sägs han kommer att kosta känns helt enkelt fel. Å andra sidan, alla rykten är rent akademiska innan Chelsea kan få klarrhet i möjligheten att värva spelare.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!