csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
3   Chelsea FC   38 sp 21 v 9 o 8 f 63 -39 mål 72 p

Europa League CHAMPIONS
- always proud to be Blue -


27 maj - 2 juni 2019
    NÄSTA MATCH:

    

   -

Nyheter v-22


SÖNDAG 2:
Chelsea tar adjö av Gary Cahill i den här artikeln. Han har behandlats på ett riktigt dåligt sätt av Sarri men han fick åtminstone komma in och säga adjö till Stamford Bridge i sista hemmamatchen mot Watford. Gary Cahill är en av de stora Chelseaspelarna och förtjänade mer respekt.
    Han kommer säkerligen att fortsätta spela och tipset just nu är att han återförenas med JT i nykomlingarna Aston Villa. Vi önskar honom lycka till var han än amnar.
    Läs här>>

LÖRDAG 1:
Uefa har tagit ut en Europa League 18-mannatrupp, den innehåller åtta Chelseaspelare. Se här>>.

Vi har just nu ett transferförbud och ännu har Chelsea inte överklagat det till CAS. Vi har tidigare spekulerat i att det beror på tajming. Chelsea vill ha en inhibition av förbudet till CAS avgjort ärendet, men vill inte riskera att CAS hinner avgöra det innan transferfönstret stänger. Det är vår tro. Men det är ju också möjligt att det beror på att Chelsea gett upp och accepterar förbudet trots att det till största delen beror på att Fifa anser provspel är detsamma som värvning i praktiken. Vem vet, det är ju Chelsea vi talar om.
    Vi kommer att tappa Eden Hazard, till vår stora sorg. Det är vad vi nu tror här på CSFC. Fast det får förstås inte ske till vilket pris som helst, det vill säga något reapris som Real vill betala för de vet att Hazard söker en ny utmaning. De ska betala fullt pris.
    Vi vet inte heller vad som händer med vår manager Maurizio Sarri. CSFC är inget stort fan men det har att göra med andra saker än hans prestation. Mer hans personlighet och hur han uppträtt mot spelare och fans. För oss handlar det om hur han behandlat spelare, hans ovilja att in i det sista ge unga spelare chansen och hans tilltro till vad vi kan kalla hans egna spelare (specifikt Higuain och Kovacic). Hans dogmatiska inställning och ovilja att förändra.
    Vi har dock absolut inget att anmärka på hans resultat med Chelsea. Han har gjort ett bra jobb, problemet är att vi är inte säkra på att det skett på hans villkor eller för att spelarna helt enkelt var så bra att de kunde nå de framgångarna trots Sarri. Allra värst är dock det faktum att Chelsea bara kan spela bra i en halvlek i varje match. Briljant som i andra i EL-finalen eller uselt. Nästan helt utan mellanlägen.
    Vi har sagt tidigare att vi tror han stannar och vi kan inte protestera mot det. Fast lyckas han inte nå den nivå på spelet han så att säga utlovat blir det kanske inte hela säsongen. Viktigt är också att han nu ger ungdomarna en riktig chans nästa säsong. Inte för att ledningen säger det till honom. Inte minst om förbudet står sig. För Eden Hazard har räddat Chelsea den här säsongen, utan honom och utan att konkurrenterna tappade fattningen i slutet av säsongen hade vi aldrig nått dit laget gjorde; en stor titel, CL-kvalificering i ligan och en cupfinal vi kanske borde vunnit mot landets bästa lag. Chelsea har alltid varit ett bra cuplag och det får väldigt gärna fortsätta. Vi räknar inte med att nå Citys eller ens Liverpools höjder redan nästa säsong, men Chelsea ska utan tvekan inte bara kunna tävla om en CL-plats, Chelsea är utan tvekan, även utan Hazard, ett lag som ska klara det målet.

FREDAG 31:
OFFICIELLT:
Chelsea Women har värvat norskt. Guro Reiten från norska storklubben LSK Kvinner kommer till Chelsea 15 juli. Hon är anfallare och 24 år gammal. Norsk landslagsspelare.

Vår tredjemålvakt som fick vara med och vinna en stor titel avslutar sin karriär. Rob Green som varit av stor betydelse bakom scenen även om han inte spelat tävlingsmatcher drar sig tillbaka vid 39 års ålder.

Vi är många som kritiserat Sarri den här säsongen, rätt eller fel. Vi säger förstås rätt i många stycken; som hans dogmatiska inställning, hur han behandlat vissa spelare. Vi har dock sett en skiftning de senaste månaderna om den beror på Sarri, spelarna eller till och med ledningen kan ingen säga.
    Många har också kritiserat spelatrtruppen, vilket alla som sett twitterflöden om hur usla den och den har varit oavsett om det hetat Alonso, Azpilicueta eller vem (CSFC har ofta kritiserat Kovacic och ibland Jorginho men då har det varit i enskilda matcher - och definitivt Higuain). Spelarna har nästan alla sopats vid fotknölarna. Därför hänvisar vi till den här artikeln som försker göra klart att spelartruppen är inte i närheten av så dålig som många velat påstå. Läs mer här>>
    Facit visar också hur fel folk har, truppen är solid. Annars vinner man inte Europa League som är långt ifrån den skittiteln som man kan tro när man läser hur främst sportskrivare behandlar den. Behöver vi säga mer än Sebastian Mattsson i Expressen som menar att topplag inte spelar i EL. Fast han klarar inte av att förklara hur vinna EL, vara kvalificerad för CL på två olika sätt motiverar hans inställning att Chelsea inte är ett topplag - vilket han skrev mer än ett halvår av spel i EL!

TORSDAG 30:
David Luiz hyllar Callum Hudson-Odoi och nämner honom som en efterträdare med talang att nå Eden Hazards nivå. Läs mer här>>

Pedro är den förste spelaren i världen som har vunnit VM, EM, Champions League, Europa League och Premier League (plus en samling cuper).

ONSDAG 29:
CHELSEA ÄR VINNARE även under svåra säsonger, är Chelsea vinnare. Den traditionen är obruten. Chelsea har gjort vad City aldrig gjort hur bra de än är i ligan. Vi har vunnit i Europa. Den här säsongen har varit en bergochdalbana, men ändå. Tredjeplatsen (även om vi nog får tacka konkurrenternas uselhet för den), en inte helt rättvis förlust på straffar i Ligacupen och en närmast utklassning i Europa League av Arsenal. Chelsea är vinnare och konstigt nog verkar det hända oavsett vem som leder laget eller ens vilka som spelar i det. Chelsea har de senaste femton åren blivit en av världsfotbollens största vinnare oavsett allt. Vi har inte kunnat konkurrera med de rikaste klubbarna på sistone, ändå vinner vi titlar. Chelsea ger aldrig upp och det får inte heller vi Chelseafans göra. Sebastian Mattsson i Expressen får kalla oss slut som storklubb hur mycket han vill, det bevisar bara att han kan ingenting om fotboll och ännu mindre, mikroskopiskt lite om oss i Chelsea. Vi fruktar inte transferförbudet, vi ser fram emot det för vi kommer tillbaka bättre. Vi kommer kanske inte att utmana om titeln nästa år, men nästa år igen kan inte ens fjanten på Expressen döma bort oss.

Glöm inte att Chelsea vann trots flera viktiga spelare saknade och Kanté spelade härtat ur sig men sargat knä.

Chelsea är obesegrade i Europa League. Det har inget annat lag någonsin varit.

Fin gest av Azpilicueta som bad Cahill komma och lyfta pokalen efter vinsten. Så härligt.

Vi är inte Sarris största supportrar men vi unnar honom verkligen den här titeln. Hans matchning i EL har varit bättre än i PL. Han förtjänar den här vinsten. Och efter 29 år utan en titel så måste den ju vara härlig.

Sämsta kommentatorsinsats vi någonsin hört, kommentatorerna kunde  lika gärna burit röd-vita matchställ. Inte ens repriserna fick dem att ändra sig när de hade jättefel. Så var dock bisittare en Arsenalspelare. Måtte vi aldrig mer råka ut för Discovery som gynnat Arsenal hela säsongen.

Sarris utbrott med kastade kepsar och hastiga avfärd från träningen igår berodde på hans frustration över att träningen inte stängdes för media när han ville träna fasta situationer. Det är den officiella förklaringen från klubben och om det är så kan vi ju förstå det.

Chelsea har vunnit Europa League förut. Den anses av idioterna vara mindre värd, vilket den inte är. Faktum är att det kräver fler matcher, fler vinster för att vinna den än mer värderade titlar. Det är en riktigt viktig titel.
    Maurizio Sarri har aldrig under sin trettioåriga karriär som tränare vunnit en enda titel. Han var nära och Chelsea borde kanske vunnit Ligacupen men två usla straffar av normalt riktigt duktiga straffskyttar kostade. Plus som vanligt ett antal missade chanser.
    Vi vill att han ska få vinna sin första titel. Det är han värd. Men framförallt vill vill vi att Chelsea vinner Europa League och visar alla de som avfärdar vår klubb ska få ha problem med att svälja ett tag framöver.
    Det lär absolut inte bli lätt men det går. Vi har flera skador, en reducerad trupp. Vi möter ett lag som vann övertygande mot oss senast. De har två stora målskyttar. Det är kanske vår bäste spelares någonsin sista match för oss.
    Missta er inte, det här är en väldigt viktig match. Långt viktigare för Chelseas framtid än EL-finalen 2013 mot Porto. Framförallt då Chelsea har ett väntande transferförbud, osäkerhet kring manager, ägare, stadion och väldigt mycket annat. En vinst kan betyda väldigt mycket, en förlust kan betyda en hel del negativt. Viktigare än Sarris CV.

TISDAG 28:
Från presskonferensen:
Först bekräftade Sarri att Kanté har en chans att spela imorgon men det är inte säkert.
    Frågor om Juventus nobbade han förstås.
    Han vägrade också, (självklart) prata om framtiden, han vill bara prata om finalen.
    Han anser att Chelsea haft en underbar säsong.
    Han är väldigt besviken på Uefa och Chelsea och Sarri ville ha fansen med på matchen. Nu får de försöka vinna för dem istället för med dem.
    Sarri menade att han vet inte om det är som medierna påstår, den största matchen för honom. Kanske var det en match i Serie B. Han får se efter matchen imorgon (han tillstod dock att han är nervös).
    Hazard är en av de bästa/viktigaste i Europa. Ibland i träning blir han lite uttråkad därför allt är så lätt för honom.
    Han överväger att starta Giroud imorgon med tanke på hans prestationer i EL. (Vi hoppas verkligen han väljer det alternativet).
    Sarri medger att han hade problem att anpassa sig till England, engelsk fotboll och spelarna men efter en mycket svår januari och februari menar han att det fungerar mycket bättre nu. Kanske är det han som förändrats men han betonar att han älskar engelsk fotboll PL och sina spelare. (Läs gärna artikeln i Sky, länk nedan).
    César Azpilicueta och David Luis tog sedan över.
De bkefräftade att det har varit en tuff säsong men mycket upp och ned, men det har blivit bättre och beviset är att de är i finalen. Luiz fortsatte med att mena att det gäller att jobba hårt hela tiden. Men att spelarna har köpt Sarris ideal.
    Azpi säger att det är stort tryck på Chelsea. Chelsea förväntas tävla om allt och klubben har nått ett mål och nu gäller det att vinna EL.
    Azpi ville inte kommentera Cechs uttalanden om att Arsenal inte är lika tävlingsinriktade i att vinna titlar. Han menar att Cech vet bäst, han känner båda klubbarna men i Chelsea handlar det om att vinna titlar hela tiden.
    Han negligerar Emerys (dumma) uttalande om att det finns inte press på Chelsea för de är redan i CL. Den här turneringen handlar om att vinna titeln, inte att den ger en friplats till CL.
    Azpi menar att Chelsea är hungriga och vill vinna imorgon.
    Luiz pratar också om ett det är en stor titeln, en titel som dessutom ger möjligheten att vinna Supercupen framöver.
    Azpi tar kaptenskapet i morgon på största allvar. Han har vunnit U19 EM med Spanien men inget som detta.
    Luiz menade att bara intelligenta spelare kan förändras och de visste att den här säsongen skulle innebära förändringar.
    Luiz berättade att laget försöker förbereda sig som om matchen skulle starta kl 21 lokal tid istället för kl 24
    Luiz betonade att Chelsea vinn vinna, lyfta pokalen och sedan ha en drink efteråt.

Senaste om N'Golo Kanté är att det är 50/50 om han kan spela.

Daily Mail har publicerat en intervju som onekligen ser ut som en slags avskedsintervju, Läs här>>

En klart intressant analys av hur Sarriboll floppat och ersattes av en mer pragmatisk fotboll mot slutet av säsongen. Frågan är vem som stod bakom det? Sky sport antyder att det är spelarna sjäkva som tog över och räddade säsongen. Läs mer här>>

MÅNDAG 27:
Det blev Tammy Abraham och John Terry som fick fira. Aston Villa återvänder till Premier League. Derby nådde inte samma standard som mot Leeds även om de spurtade härligt och målvakten Roos skänkte dessutom ett mål till Villa. (Dock varför fick inte Marriott starta?) 2-1 till Villa. Grattis Aston Villa.
    Lampard ska ändå ha all heder för sin första säsong som manager. Det är verkligen något att bygga vidare på.

Eden Hazard har utsetts till Årets Spelare av fansen i PFA Awards. Det är en utmärkelse som är framröstad av fansen så den betyder nog en del för spelarna.

En mycket intressant fotbollsvecka väntar. Den bjuder verkligen på lite av varje
    Höjdpunkten är förstås på onsdag med Chelsea mot Arsenal. En match som normalt spelas cirka milen från varandra längs Victoria Line. Nu spelas den i ett asiatisk land med matchstart runt midnatt lokal tid och utan (nästan) fans på plats! Uefa alltså.
    Arsenal måste ses som favoriter då Chelsea för en gångs skull är svårt skadedrabbade. Det är ju klart osäkert om Kanté kan spela efter rapporter under söndag, Klart borta är CHO, RLC och Toni Rüdiger. Inte många lag kan klara ett sådamt manfall. Arsenal har också en mycket fin anfallsuppsättning,
    Det ska dock spelas om det och vi kommer heja fram vårt Chelsea framför tv-apparaterna för vi vill verkligen vinna den här titeln. Skitsnacket om CL-platsen får nu Arsenal stå ut med, för Chelsea gäller det som verkligen ska gälla en sådan kväll. Att vinna matchen och se kaptenen höja bucklan och glädjas med alla kungsblå där och annorstädes. GO CHELSEA

Idag spelas en väldigt intressant match, The Richest Match in Football, som den brukar beskrivas. Playoffinalen om vilket lag som går till Premier League och vi Chelseafans har massor med intresse investerat i den matchen,
    Den går kl 16 (det är helgdag i UK) på 3 Sport.
    Aston Villa är storfavoriter. De slog Derby med mycket klara 7-0 i de två ligamötena. Det var dock under Derbyperioder som var mindre bra. Derby ses dock som laget med momentum då de gjorde en bragdartad match mot Leeds i andra semifinalen när de vände och gick vidare.
    Aston Villa spelar sin andra raka playoffinal. I den förra spelade John Terry, nu sitter han på bänken som asssisterande manager. (De förlorade då till Fulham). I laget som tippas ta platsen är Tammy Abraham en av de mest lysande stjärnorna då han öst in mål i år för Villa som startade säsongen rätt svagt (Abraham anslöt först efter dryga månaden) men spurtade bra efter bl a ett managerbyte.
    Derby har debuterande managern Frank Lampard på bänken (vi ska inte heller glömma Jody Morris hans assistent som var den bäste vi haft i ademin) och han anses redan gjort stordåd med ett lag med många lån, många unga spelare och massor med utgående kontrakt. Till sin hjälp har han haft Mason Mount och Fikayo Tomori. Den kanadafödde Tomori som spelar i de engelska ungdomslandslagen numer har utsetts till Årets Spelare. Mason Mount hade en stor skadeperiod men han är också statistiskt en av de viktigaste i Derby, för de förlorar långt mer sällan när han spelar än när han inte spelar. Förre Chelseaspelaren Ashley Cole förväntas också spela en roll idag.
    Det går att hålla på båda lagen som Chelseasupporter och det finns mycket som talar för dem båda till Premier League. Vi hejar kanske dock mest på det lag där Chelsealånen gör bäst ifrån sig. En seger för Derby tror vi innebär att chansen att se Frank Lampard som manager för Chelsea när nästa säsong startar blir mindre då vi är övertygade om att Super-Frank då gärna vill fullfölja vad han startat. (Det sista är dock en totalt teoretisk hypotes. Vi har ju redan en manager sorts).
    BBC kallar matchen Made in Chelsea. Läs här>>

Dessutom är det på lördag den match som Viasat desperat säljer som största fotbollsmatchen av dem alla. Kanske är det klubbfotbollens största match normalt.
    Inte i år dock. För vem kan heja på en match där man vill att båda lagen ska förlora?
    Det är i alla fall CSFCs känsla och åsikt då vi håller Liverpools och Tottenhams supportrar som de värsta vi vet i Premier League! Ajax, hur kunde ni vika ned er och börja spela på resultatet istället för spela för att vinna matchen?
    Hoppas det blir fint väder på lördag då kanske det är dags att ta fram grillen och inviga sommaren istället. Handbollen låter rätt trevlig, och för den som vill betala är det ju boxning också.

 

 

Rykten, notiser m m, v-22


SÖNDAG 2:
Det senaste om Sarri till Juve är att han tydligen, efter varit väl informerad om det och tidigare sagt det inte spelar roll, inte gillar att han inte får bestämma över transfers. (Vilket totalt låter som ett tidningspåhitt, inte minst med tanke på att alla känner till situationen i Chelsea framöver). Mer trovärdigt är att hans familj tydligen vill tillbaka till Italien.

Så skvallret går nu om Massimo Allegri som lär sagt till vänner att ta jobbet som manager i Chelsea skulle vara intressant för honom.

Metro som utgår från att Sarri lämnar Chelsea hävdar att han tänker ta med sig Gonzalo Higuain och Emerson Palmieri. Emerson tror vi inte ett skvatt på då han och hans agent bara senaste veckan pratat om hur bra de trivs och att Emerson nu känner att han är inne i laget efter en trög start. Higuain vill vi inte ha så. Det hela är dock bara dumt, då ingen vet om Sarri hamnar i Juventus och aldrig i livet att Chelsea säljer Emerson då vänsterback är klubbens svaga sida där vi inte riktigt har någon ens i ungdomsleden förutom möjligen Jay Dasilva som kan tänkas komma fram. Ännu mindre då Atletico nafsar efter Marcos Alonso. Metro erkänner dock att det är Gossip.

LÖRDAG 1:
Patrick Vieira, Arsenallegend och nuvarande manager i Nice efter New York City, har dykt upp i tipsen som efterträdare till Sarri om denne lämnar för Juventus. Det måste svida oerhört i rödvita själar.

Enligt Mirror är Eden Hazard redan i Madrid och ställer upp på bilder med Real-fans. Om det är sant känns det lite obehagligt. Samtidigt framkommer det, inte oväntat alls, att Real Madrid vill inte betala vad han är värd. De vet ju att Hazard vill dit och tror att Chelsea därför ska sänka priset, vilket Chelsea förstås inte alls ska göra.

Två dagar efter att Maurizio Sarri betonade att han hoppas stanna i Chelsea går italienska medier ut och hävdar att han begärt att få lämna. Ledande bland dem är Sky Italia som är en ren skvallercentral jämfört med betydligt mer seriösa riktiga Sky Sport.
    Vi tror inte på det men om det är sant att Juventus vill ha honom som manager kan vi förstå om det händer. Men just nu ser vi det som rent sktisnack. Särskilt som andra s k experter påstår att Sarri är bara tredjehandsvalet för Juventus. Men vad annars ska Chelseahatande medier ta upp när de inte kan snacka om transfers och annat. Något dåligt måste de ju säga om Europa League-vinnarna!
    Ryktet har dock tagits upp som sanning av de engelska tabloiderna.

Det rykten följs förstås om rykte om att Juventus och Chelsea ska byta managers. Det vill säga att Massimo Allegri ska komma till Chelsea. Gärna för oss. Han har onekligen gjort ett bra jobb, även om han haft överlägset material, i Italien.

Han är inte på långa vägar klar för Real men han har redan fått nummer 7. Vi talar om Eden Hazard förstås och världens värsta arroganter, Real Madrid.

FREDAG 31:
Mycket snack om att Gary Cahill återvänder till Aston Villa för att åter jobba med John Terry.

Cesc Fabregas som blev utfryst av Maurizio Sarri kommer att få en EL-medalj efter sina insatser i gruppspelet. Roligt.

Det är nu klart att Antonio Conte blir ny manager i Inter. Vi önskar honom lycka till och hoppas han lärde sig av Diego Costa-affären. Vilket inte är säkert då ryktena redan säger att han tänker göra sig av med Inters bäste spelare. Fast i just det fallet är schismen inte med managern utan med klubbledningen så vi får väl se. Lukaku och Nicolo Barella som var nära Chelsea i vintras sägs stå högt upp på önskelistan.

Rykten säger att Marcos Alonso ska vara klar för Atletico Madrid, åtminstone hans personliga villkor. Inget är klart mellan klubbarna.

Cesc Fabregas uppmanar Chelsea att bli mycket mer transparenta om vad som händer i klubben. Det har vi önskat i många år. För om det är något Romans regim inte varit är det transparenta.

Öyons president Aulas har tackat Chelsea för att de slog Arsenal. Det innebär nämligen att Lyon slipper kvalspela till Champions League i sommar.

TORSDAG 30:
Eden Hazard har sagt adjö till Chelsea. Det går inte att tolka hans uttalande efter matchen på något annat sätt när han säger : "I think it's goodbye".

Maurizio Sarri säger att han vill stanna i Chelsea men han gör det verkligen inte lätt för sig när han efter matchen hyllar Napolis fans men inte Chelseas som tagit sig till Asien för att se matchen. Läs här>>
    Sarri lär har första samtal om sin framtid redan idag.

ONSDAG 29:
Eden Hazard:
3️⃣5️⃣2️⃣ appearances
1️⃣1️⃣0️⃣ goals
6️⃣ major trophies
7️⃣ goals v Arsenal - not scored more against any other side

Daily Mail hävdar att det i princip är klart att Sarri tar över Juventus. Deras ledare har haft ett möte med Bruce Buck i Baku, spelarna i Juventus har informerats... Vi trodde inte Sarri förhandlat med Juve innan säsongen var slut, har vi verkligen haft fel då hoppas vi att han försvinner snarast. Det är dock Daily Mail så... Läs här>>

Tragiskt att höra Simon Bank som vi brukar respektera stå i tv och ljuga om Chelsea. Chelsea är inte sponsrat av Gazprom. Han bör verkligen kolla sin källor.

Inte oväntat tippar Skys Charlie Nichols att Arsenal kommer att vinna ikväll. Men så är han ju före detta Arsenalspelare, så vem hade trott annorlunda hur han än motiverat sig.

Chelseas öppna träning var inte lyckad igår. David Luiz och Gonzalo Higuain bråkade, möjligen om en armbåge Luiz gav argentinaren. Andra sägere det berodde på en för tuff tackling av Higuain. Kanté fick avbryta träningen efter 25 minuter och som tidigare rapporterat stormade Sarri av. Får hoppas den gamla teaterklyschan om uselt genrep ger en bra premiär stämmer.

Metro hävdar att Chelsea accepterat ett bud på 115m pund för Eden Hazard efter att Roman Abramovich själv ingripit. Vi får nog snart veta om det är sant eller inte.

Det pratas om att Sarri och hans största supporter i Chelseas trupp David Luz hade ett stort bråk inför EL-finalen. Det lär handlat om en av Chelseas sämsta värvningar någonsin, Sarris favorit Higuain.
    Sarri ska ha stormat av planen. Fullständigt rasande. Många rubriker runt om.

TISDAG 28:
Kanske är det bara CSFC som är så nervösa att vi har Arsenal som favorriter pga våra skador och deras anfallskraft imorgon. Svenska Spel har Chelsea som favorit och det har även Mark Lawrenson, stor Liverpoolsupporter (och fd spelare) som tippar för BBC, vi hoppas de tippar bättre och att CSFC bara är nervösa. Läs deras tips här>>

Tammy Abraham oratar om framtiden, dvs nästa säsong. Läs mer här>>

Ta det för vad det är, vi säger det är en ren lögn. Italienska rykten hävdar dock att Sarri redan är överens med Juventus.
    Vi tror som sagt inte en sekund på det. Sarri må inte vara en favorit men aldrig att vi tror han skulle förhandla med en annan klubb bakom ryggen på Chelsea innan den viktigaste matchen i hans trettioåriga tränarkarriär. Aldrig vi tror på det.

Kanté har inte tränat men Chelsea har inte räknat bort honom från startelvan i morgon, så hans skada kan inte vara lika svår som en del sagt.

MÅNDAG 27:
Sky Italia hävdar att Juventus förstaval är Maurizio Sarri. Vi skulle inte protestera om Juventus köper loss Sarri från Chelsea. Fast det beror ju också mycket på vem som ska ersätta. Lamps missade avancemanget vilket kanske gör det lättare. Det är fortfarande en dröm för oss med ett gemensamt ledarskap; Frank Lampard och John Terry. Fast frågan är om engelsk fotboll klarar av ett gemensamt ledarskap med sin auktoritära bakgrund och hela handen-pekar attityd?

Samtidigt verkar det som om det är mer eller mindre klart att Antonio Conte tar över Inter.

En annan gammal Chelseamanager tar över Marseille som det ser ut, Det är André Villas-Boas som återvänder som manager efter ett sabbatså som han ägnat åt rallykörning, Coolt.

Newcastle för diskussioner om att sälja klubben till Shejk Khaled, kusin till Mansour som äger Manchester City. Något som kan förändra landskapet i engelska fotbollen.

En intervju med Frank Lampard inför playofffinalen, läs den här>>

Torino vill värva Ola Aina permanent. Det är nog det bästa för honom men vi hoppas Chelsea har en återköpsklausul. Summan är förbestämd till 10m €.

Trevlig intervju på klubbsidan med Tammy Abraham. Läs här>>

Flamengos mittfältare Reinier Carvalho är ett nytt namn i skvallertrumman. Det handlar dock om akademin då han bara är 17 år.


Biljettinformation; finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.

CSFC

 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!