csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
2   Chelsea FC   4 sp 4 v 0 o 0 f 10 -3 mål 12 p

- always proud to be Blue -
FA CUPMÄSTARE 2018

Sommarens transfers>>3 - 9 sep 2018
    NÄSTA MATCH:

        15 sep - CARDIFF kl 16.00

    -

Nyheter v-36


SÖNDAG:
Olivier Giroud gjorde ett drömmål när han gav Frankrike segern mot Nederländerna i Nations League. Dessutom lurade han van Dijk vid det så det kändes lite extra trevligt, upprepa det nu två gånger i slutet av månaden. Han gjorde målet bakom van Dijk genom att slå till en volley kanonhårt som Cillesen inte kunde stoppa fast den gick nästan rakt på honom. Härligt.

Chelsea kunde inte hitta något mål mot Manchester City. City kunde inte heller göra mål på Chelsea så årets första match i WSL slutade i ett lite otillfredsställande 0-0. Chelsea har oerhört svårt att besegra City i ligan, lättare i cupen, men de förlorar ju inte heller.
    De tre svenskorna startade och spelade hela matchen. Mer oväntat var att både Spence och framförallt Kirby bara var inhoppare.

Brexit är vad det är (tidernas största dumhet om ni frågar oss) och det kommer också att medföra ändringar för Premier Leagueklubbarna. De måste från och med nästa säsong, då Brexit inträffar i mars 2019, ha fler engelska spelare i sina trupper. Idag säger reglerna att av 25 spelare i en trupp måste 8 vara home-grown (vilket förstås inte säger att de måste vara engelsmän eller ens britter, men de måste varit i klubbarna sedan pojkåldern). Det förmodas enligt Brexitförhandlingarna bli minst tio, kanske tolv, framöver. Vad som också ändras är vad som är home-grown, det kommer framöver att bli endast spelare med brittiska pass. Så Fabregas som idag räknas som home-grown då han kom som tonåring till Arsenal räknas inte längre som home-grown för att ta ett enda exempel. Chelsea, Arsenal, City och Huddersfield är de klubbar idag som har minst antal spelare med brittiskt pass.

Idag klockan 15 startar damiligan. Sällsynt illa planerat som Emma Hayes påpekat med en ligastart precis efter ett landslagsuppehåll, dessutom har ligamakarna parat ihop de senaste årens etta och tvåa redan i allra första matchen innan lagen är samspelta och på topp. Kanske inte rätt recept att använda när man vill professionalisera damfotbollen. Chelsea är favoriter och har hemmaplan. Manchester City anses vara dubbelvinnarnas främsta konkurrent men CSFC höjer en stor varning för Arsenal som tagit flera steg framåt eller ska vi säga tillbaka då det ju under många år var det dominerande laget. En del varnar för Liverpool men de har tappat flera viktiga spelare och frågan är om ersättarna är samma klass.

LÖRDAG:
Noterbart från England-Spanien. TV4s (12) kommentatorer/experter nämnde inte Alonso en enda gång trots att han hade rätt mycket boll, om än betydligt mer defensivt än i Chelsea, första halvleken, inte förrän Rashford gjorde ned honom i 39e minuten. Alonso stod dessutom för vad som gav 2-0 utan nämnas.
    En rolig match var det dock, i första särskilt. Nations League verkade vara fjant, men det är oändligt mycket bättre än vänskapsmatcher. Och Hamréns debut för Island, tja, han saknar nog både shining och halsduk just nu - men de anställde honom även om det är så svårt att förstå varför. CSFC rankar honom väldigt lågt bland managers, väldigt lågt. Måtte han aldrig dyka upp i ett lag vi gillar. Även om det är billigt att slå på en som redan är nedslagen.
    Luke Shaw var matchens huvudperson, först genom ett fantastisk pass till Englands mål. Sedan för en usel prestation när Spanien kvitterande och så en oerhört oroande skada. Den killens karriär har verkligen varit upp och ned. (Han sägs varit stor Chelseasupporter när han växte upp och det var mycket snack om att han skulle till Chelsea innan han hamnade i United). Hoppas dock innerligt att huvudskadan inte är allvarlig!!!
    Det är dock stort, Marcos Alonsos farfar var landslagsspelare, hans far var landslagspelare och Marcos är landslagsspelare. Fantastiskt. Något liknande lär hänt tidigare, men aldrig i ett stort fotbollsland. Inte undra på att Real Madrid hade våta drömmar om att köpa honom.
   För övrigt om ni verkligen miissat det. Luxemburg har ansetts vara extremt usla, som väntat från ett land knappast större än gamla stan. De är inte en nation som kommer att vinna Nations League, men de är just nu världens mest härliga fotbollslandslag. HEJA LUXEMBURG. (Och ja, Chelseas största Europaseger kom mot ett lag därifrån, se i arkiven här i CSFC).

Bara Marcos Alonso startar för Spanien, det hade varit prat om Kepa faktiskt då de Gea knappast imponerat lika mycket i landslaget som i klubblaget. För oss Chelseafans är det alltid lika överraskande när Azpilicueta inte får chansen.

Ikväll möts England och Spanien och för första gången på vi vet inte hur många år, men många är det, finns det inte en enda spelare med i Englands trupp. I Spaniens trupp finns det däremot hela fyra stycken; Alonso, Azpilcueta, Kepa, Morata.
    England hade som de brukar ha de senaste åren en sällsynt gynnsam lottning i VM och gick långt, medan Spanien tillhörde de stora besvikelserna. Spanien har sedan dess tillsatt Barcelonas förre manager Luis Enrique som länge var aktuell, sades det, för Chelsea.

FREDAG:
Karen Carney säger många tänkvärda saker om att vara kapten i Chelsea. Läs här>>

WSL har genomgått många förändringar inför årets säsong, inte bara att de är ett lag mer nu. Chelsea är som vi alla vet försvarande mästare (och dubbelvinnare också). Läs mer om ändringarna här>>

Muarizio Sarri ger äntligen sin version av vad som hände i Napoli och den skiljer sig inte oväntat från de Laurentiis. Läs mer här om hur han fick veta på tv att han var sparkad efter Juventus tog titeln>>

Emma Hayes har bestämt vem som efterträder Kate Chapman som kapten. Det blev Karen Carney. Millie Bright blir vice-kapten.

Ett porträtt av Emma Hayes i Guardian, inför ligastarten på söndag. Läs mer här>>

TORSDAG:
Ett antal av de ledande tränarna i Europa vill att regeln om att bortamål ska räknas dubbelt ska försvinna. De menar att det leder till en defensivare fotboll. Hur matcher ska avgöras vid lika resultat efter två möten sägs dock inte. Uefas regelkommitté lär ta upp frågan och utreda.
    De begär också, självklart, att alla ligor ska ha transferfönster som stänger innan ligorna startar.

ONSDAG:
Chelseas tredjetröja är nu officiell, senast av alla Nike-lagen tror vi. Det är en tröja med ny teknologi! Någon iPhone är det dock knappast även om den kommer med sin egen app och mönstret är av den sorten att antingen gillar man eller hatar man det. Se Chelseas presentation, den är rätt low-key, här>>
    Daily Mail skriver mer om tröjan som har en udda färgkombo med shorts och strumpor, mönstren är en flygbild av London. Se mer här>>

Premier League kommer förmodligen, att testa VAR under 15 matcher under säsongen. Bra, varje tillfälle att införa och pröva teknologin välkomnas då denju garanterat kommer att ha några barnsjukdomar. Läs mer här>>

TISDAG:
Idag lottas U19 Uefa Youth League och Chelsea som var finalist förra året får då veta vilka de som nationella mästare får möta. Chelsea kan få möta Elfsborg. Lottningen sker kl 14.
    Det blev norska Molde som blev Chelseas motstånd, matcherna ska prel spelas 3 och 24 okt. Gär Chelsea vidare möter de vinnarna av Elfsborg och isländska KR.

Chelseas 25-mannatrupp är klar, uttagen från vilka spelare Sarri satsar på och vilka som uppfyller olika krav som ställs, som det s k homegrown-kravet: (Med fulla namn, det ser ni inte ofta, t ex Pedro,
   
(*=Home grown)
Alonso Mendoza, Marcos
Arrizabalaga Revuelta, Kepa
Azpilicueta Tanco, Cesar
Barkley, Ross*
Borges Da Silva, Willian
Caballero Lazcano, Wilfredo Daniel
Cahill, Gary James*
Christensen, Andreas Bødtker*
Drinkwater, Daniel Noel*
Fabregas Soler, Francesc*
Giroud, Olivier
Green, Robert Paul*
Hazard, Eden
Jorge Luiz, Frello Filho
Kanté, N'golo
Kovacic, Mateo
Loftus Cheek, Ruben*
Luiz Moreira Marinho, David
Morata Martin, Alvaro Borja
Moses, Victor*
Palmieri Dos Santos, Emerson
Piazon, Lucas Domingues*
Rodriguez Ledesma, Pedro Eliezer
Rüdiger, Antonio
Zappacosta, Davide
  Därtill kommer en del s k U21-spelare som Ethan Ampadu, Callum Hudson-Odoi (en grupp som även innehåller utlånade spelare som Mason Mount, Tammy Abraham - så vi publicerar inte hela listan).

Att vi bytt spelmodell vet alla och statistiken bevisar det. Nu vet vi att passa bara för passandets egen skull är meningslöst men Sarri-ball innebär ju att det ska ske framåt för att skapa något och förhoppningsvis kommer skapandet att märkas än tydligare. Jorginho toppar PLs passningsstatistik, inte oväntat. Han har mer än 50 fler passningar än någon annan. Lite mer oväntat är att fyra andra Chelseaspelare finns med i toppen: David Luiz (3), Antonio Rüdiger (4), Cesar Azpilicueta (8) och Marcus Alonso (10) . Hela vår backlinje alltså, och förklaringen till varför Sarri spelar Luiz trots hans förmåga att leverera defensiva misstag också.
    Förra året fanns bara Azpilicueta med på topplistan. Tidigt ännu förstås.

MÅNDAG:
Senast Chelsea startade med fyra raka segrar slutade det med en titelvinst, 2014-2015. Vi älskar en repris.

Det här landslagsuppehållet är det värsta av dem alla tycker vi nog. Serien har just startat, vi ser lagen växa fram, vi ser redan smärre överraskningar och lite större som hur dåliga West Ham varit trots sina stora satsningar. Framförallt för oss Chelseasupportrar ser vi ett lag som utvecklas i varje match, aldrig tidigare har vi sett en sådan tydlig progression av utveckling. Vilket är både spännande, intressant och i stunder högst nervöst. Då ska allt avbrytas, vi får abstinens, saknar vårt lag och saknar att få följa fortsättningen på ett par veckor då oro för skador på våra bästa spelare under landslagsuppdrag finns i skuggorna hela tiden.
    Vi ser Marcos Alonso vara något av vårt vassaste anfallsvapen, men vi har också sett hur hans försvarsspel har förbättrats varje vecka och snart är han riktigt bra defensivt också tror vi. Framåt är han i klass med Marcelo om vi får säga så. Vi ser hur Eden Hazard njuter av sin fotboll i blått mer än vi kanske någonsin sett honom njuta. Han är så bra att får han vara hel och om domarna skyddar honom någorlunda (Mason gjorde det, Tierney var en skandal i det i Newcastlematchen) kan han faktiskt nästan själv bära Chelsea väldigt långt. Att prata om titelutmaning är på tok för tidigt, både City och idag Liverpool har bättre trupper och framförallt en större offensiv att bygga på. De båda har också markant stärkt sitt försvar.
    Vi kan dock ställa frågetecken för David Luiz, vi älskar honom men han har alltid (minst ett) misstag i sig. Vi förstår Sarris förtjusning i honom för han kan verkligen slå en lång boll och starta anfall framåt, men bakåt är han en hjärtattack i antågande för en supporter. Rüdiger håller på att växa ut till en klippa, men vi ser gärna att Sarri prövar alternativ för Luiz oh får igång Christiansen i den rollen. Han är skicklig med boll men inte van vid samma roll som offensivstartare bakifrån. Mittfältet är lysande redan med massor med alternativ dessutom även om beroendet av Jorginho känns lite för stort just nu, där behövs alternativa modeller för ingen annan kan komma in och bara ersätta honom. Men vilken lyx att ha Kovacic, Barkley och Loftus-Cheek att välja på. Kanté och Jorginho kommer att spela alla matcher om de inte är skadade eller avstängda. Kanske är det också så att Kanté är den som bäst kan ersätta Jorginho i den rollen, det verkar inte som något är omöjligt för den lille fransmannen.
    Pedro är en annan spelare det lossnat för redan. Han passar det här spelet bättre än Willian som vi oroar oss lite för, han försvinner ur matcherna och vad värre är han stoppar ofta upp spelet. Hazard är bara rent fantastisk redan, efter fyra omgångar och bara två starter nämner vi honom utan tvekan som seriens bäste just nu tillsammans med David Silva. Morata och/eller Giroud, kommer att diskuteras så fort någon öppnar munnen - olika alternativ, olika sätt att hitta lösningar. Moratas självförtroende, eller brist på oroar dock. Vi är tunna framtill nu när både Michy och Abraham är utlånade.
    Många uttalar sig skeptiskt om Kepa vilket visar att människor är idioter (ursäkta min franska). Han har släppt in tre mål men lag försvarar sig som helheter och han har inte gjort några misstag även om ett mål kanske kunde räddats hade han sett skottet lite tidigare. Något misstag var det dock inte och målet kan inte skyllas på honom. Han har kommit ny med en extremt pressande prislapp och har ärligt talat ännu inte ställts på prov då motståndarna, se statistiken, knappt besvärat honom med annat än insparkar och lätta räddningar. Ändå sätter folk frågetecken för honom utan minsta grund, medan Alisson som redan gjort en av 2018s största målvaktstavlor hyllas och skyddas.
    Det skulle dock inte skada om Chelsea tränar på fasta situationer framöver. För mot uppställda försvar är de viktiga, mycket viktiga till och med och Chelsea förvaltar dem fullständigt uselt just nu.

Nu dröjer det innan vi får se fotboll igen och kanske ännu längre innan Chelsea syns i tv. Det roliga som supporter är dock att sedan kommer matcherna oftare då ligacup och Europa League också drar igång även om lottningen i ligacupen blev en rysare och motståndet i Europa League inte direkt några pulshöjare. Cardiff och West Ham är nästa motståndare i Premier League. Inga omöjliga uppgifter på pappret även om det självklart inte är lag som kan underskattas även om deras start i PL har varit tuff. Sedan blir det en slags tidiga examensprov (åtminstone ett standardprov) borta mot Liverpool med cuplag och hemma mot Liverpool med bästa möjliga lag i ligan.
    Nästa omgång har också några riktigt intressanta matcher med Tottenham som måste vara revanschsugna mot Liverpool och Watford som tar sig an Manchester United. City har Fulham som är kapabla att överraska även om de defensivt inte verkar spelat ihop sig på PL-nivå ännu.

 

Rykten, notiser m m, v-36


SÖNDAG:
Guardian säger det är klart, John Terry har skrivit på ett tvåårsavtal med Spartak Moskva. Två år var oväntat.
    Det verkar dock som om han inte får spela i Europa League då han kom två dagar för sent för att få vara med i truppen. Så vitt vi vet dock, så får de trupperna ändras vid nyår så går Spartak vidare kan de ändå lottas mot Chelsea nästa år och JT kan vara del av deras trupp då.

Marcos Alonso hade en solid startdebut för Spanien men som vi nämnde redan igår kände vi inte igen honom från Chelsea där han är ett offensiv vapen. Här är en intressant analys av skillnaden mellan hur Enrique bygger om Spaniens spel och hur det skiljer sig från Sarris ombygge i Chelsea, särskilt för Alonsos del. Läs mer här>>

Silly season slutar numer aldrig, särskilt inte i Italien och Frankrike, så självklart har italienska källor nu pekat ut Sarris värvningar nästa sommar, trots att vi alla vet att Sarri själv håller en mycket låg profil vad det gäller värvningar och vilka som värvas. I vilket fall som påstås det vara Caldara, som just kom till Milan och Romangoli som just förlängt sitt kontrakt med Milan som pekas ut.
    Det är dock inte slut där för andra italienska ryktesspridare menar att Sarri vill byta Bakayoko mot Suso.
    Så har vi det redan gamla ryktet om att Milan vill ha Cesc Fabregas, vilket nu ska ske i januari. Vi tror dock inte så mycket på det då Fabregas själv verkar vara helt ointresserad av det, även om han nog inser att även efter att han blir skadefri kommer han få svårt att få speltid i Chelsea.

Intressantare tycker vi det är att Leon Bailey i Leverkusen vill lämna, det visste vi redan i sommar. Bayern lade ett bud men ryktena säger att Baileys föredragna destination är Stamford Bridge. Vi tror han skulle passa Sarris spel väl och med tanke på Pedros och Willians åldrar är det en intressant värvning både för nu men framförallt för framtiden.

Toni Rüdiger har satt betyg på världens bästa spelare. Han håller en viss Leo Messi högst, men för Mbappé, Ronaldo med flera sätter han sedan Eden Hazard. Just nu i nuvarande form sätter CSFC nog Hazard som bättre än även Messi, men säsongen är ju bara några matcher gammal.

LÖRDAG:
Följt av intervjun i Daily Mail kommer nu uppgifter om att John Terry flög privatjet till Rom (!) för att diskutera ett kontrakt med Spartak Moskva! Han lär haft sin läkarundersökning idag och kommer att skriva ett ettårskontrakt med option på ett till. 37-åringen som är fri agent kan ju skriva på för vilken klubb han vill då reglerna inte rör fria agenter. Spartak förlorade sin ordinarie försvarare Gigot till en korsbandsskada häromveckan och har agerat snabbt verkar det som.
    Det som gör det lite extra intressant är att Spartak Moskva faktiskt spelar i Europa League, i samma grupp som Rangers - vilket innebär att JT trots att kan komma att ställas mot Chelsea framöver!

En stor intervju med John Terry som ännu inte lagt fotbollsskorna på hyllan, men är klubblös. Han har minst fyra erbjudanden om en fortsatt karriär, ett av dem från en PL-klubb. Läs mer här>>

PSGs Alphonse Areola var aktuell för Chelsea innan klubben bestämde sig för Kepa, detta enligt målvaktstränaren Christophe Lollichon. Vi förstår dock varför klubben valde Kepa som var förstemålvakt före en målvakt som idag är andremålvakt både i PSG och Frankrike, trots att prisskillnaden förmodligen varit mycket stor. Areola var också intresserad av att komma till Chelsea och hade kanske gjort så hade Courtois stannat sitt sista kontraktsår istället för tvinga sig bort från klubben. Då hade övergången blivit som den borde blivit. Men då Courtois lämnade som han gjorde var Chelsea tvungna att agera annorlunda.

Eden Hazard är i toppform. Han gjorde mål för Belgien mot Polen igår, liksom även Michy Batshuayi som gjorde två mål efter hoppat in i halvtid. Flera ungdomsspelare gjorde också mål, inkl Thierno Ballo som hoppade in och gjorde mål mot Sverige när Österrike vann med 2-0.

FREDAG:
Ethan Ampadu gjorde en fantastisk succé som defensiv mittfältare för Wales i sin startdebut mot Irland. Läs mer här>>

En annan fantastisk Chelseaungdom är Mason Mount som vi har extrema förhoppningar på. Här är en artikel vi lyckades missa häromdagen, men bättre sent än aldrig. Läs mer om Mason här>>

TORSDAG:
Jorginhos agent Joao Santos säger att allt var nästan klart med Manchester City, att ett avtal var klart men City kunde inte komma överens med Napoli och Jorginho hamnade därför i Chelsea som mötte alla krav. Det stämmer med tidigare rykten vi hört, som att Guardiola själv var övertygad om att Jorginho var klar för klubben innan han blev klar för Chelsea.
    Även om det inte var vad han ursprungligen trodde är Jorginho mycket nöjd med att det blev Chelsea och han trivs mycket bra i klubben enligt hans agent.

Federico Chiesa, anfallare i Fiorentina är ett stort löfte som redan debuterat i landslaget trots att han bara är 20 år. Italienska källor säger att han är Chelseas förstaval för en transfer framöver, men han jagas även av Inter, Napoli och Juventus.

ONSDAG:
En artikel att läsa om Chelseas unge (17) skotske mittfältare Billy Gilmour, från BBC. Läs den här>>

Vanligtvis handlar det om Mourinho som ska handla hos Chelsea, nu börjar rykten om motsatsen. Ander Herreras kontrakt går ut efter säsongen och United har visat väldigt litet intresse för en förlängning så självklart börjar ryktena, att han ska till Chelsea. Vore nog skönt för Hazard att ha honom som lagkamrat istället för den som ska sparka honom över hälsenorna två matcher om året.

TISDAG:
På söndag startar WSL där Chelsea är storfavoriter och möter främsta utmanarna redan i första matchen, Manchester City. Sky har tagit en titt på ligan inför starten, läs mer här>>

Det kanske inte direkt rör Chelsea men indirekt då Nike är Chelseas huvudsponsor, ett nöje de betalar ca 60m pund för per år så på något sätt vill vi ju att det går bra för företaget. Ett företag som startade på samma universitet som jag själv läste en gång. Ändå har jag aldrig riktigt varit en Nikeperson. Något jag nu funderar på att bli betydligt mer positiv till efter att Nike tagit fram en ny serie idrottare under sin kända slogan Just do it, idrottare som kanske fått kämpa lite mer mot saker som fördomar. En av de som lyfts fram i den kampanjen är Colin Kaepernick, NFL-spelaren som nu bojkottas av klubbarna (organisationerna som det heter i USA) för att han protesterade mot polisvåldet mot färgade i USA. Han har också hela tiden utsatts för hatkampanjer ledda framförallt av USAs president Donald Trump.
    Många ser det som affärsmässigt nästan självmord att Nike använder en sådan kontroversiell spelare med yrkesförbud som talesperson. CSFC hyllar det.

MÅNDAG:
OK, dags att ta fram saltkaren igen, men ryktet har börjat gå. Neymar vill till Chelsea om han lämnar PSG. Det säger åtminstone Express (vilka vi kanske litar direkt litar på). Delvis ska det bero på att Neymar gillar London och han skulle enligt vänner hellre välja Arsenal också före Manc-lagen! Vi tror nog ändå att flyttar han blir det väl till Madrid.

Sarri har gjort klart att han har inte glömt varken RLC som fick några minuter i lördags eller försäsongens sensation Callum Hudson-Odoi (vi är verkligen inga fans av det nya med att människor ska ha allas efternamn, snart blir det väl tre efternamn också). CHO kommer att få sina chanser framöver och spekulationerna är att de framförallt lär komma i Europa League då ingen verkar frukta det motstånd vi lottades mot där.

Eden Hazard är lycklig över att allt snack är om City och Liverpool så Chelsea kan smyga med i skuggan. Han är övertygad om att Chelsea kan vinna titeln redan i år även om laget är i ett ombygge. Läs mer om Hazards övertygelse (och vi tror mer och mer på att han förlänger sitt kontrakt då han trivs under Sarri, även om det säkerligen inte sker förrän efter årskiftet). >>

Det verkar som om Chelsea har ett skäl till, vi antydde ju bokföringsmässiga häromdagen, till att inte vilja betala ut Antonio Contes hela kontrakt för tredje året i en klumpsumma. Det sägs nu att Roma har funderingar på att vilja anlita Conte och tar Conte ett annat jobb antyds det (vi vet ju inte säkert) att Chelsea då kan sluta betala honom hans lön... Låte småaktigt men i all ärlighet är det inga småsummor det handlar om.

Maurizio Sarri lär använda en del av landslagsuppehållet till att åter bekanta sig med sin hund Ciro som nu fått flytta till England, det sägs att han till och med tänker flytta in i ett hus. Sarri har enligt uppgift bott på Cobham sedan han anlände för sju veckor sedan. Även en workaholic som Sarri behöver nog lite avkoppling.

Det har gått bra för många lån senaste veckan vilket klubbens lånerapport berättar>>

Silly season slutar aldrig numer så givetvis ryktas det om januariflytt redan nu. Danny Drinkwater är mannen i Chelsea som förväntas lämna, och det är kanske bäst för honom. CSFC gillar Drinkwater och tycker nog inte han riktigt fått chansen i klubben och med det mittfält vi har just nu lär han inte få det heller. Så en flytt tillbaka till Leicester låter mycket bra, eller om det blir Southampton som också är intreserade. Det lär nog dock handla om prislappen för Chelsea betalade lite väl mycket för Drinkwater så det nog till ett reapris. För Drinkwater dock är en flytt det bästa, vilket rä synd för som sagt CSFC trodde nog mer på honom än Conte och vad Sarri tycks göra.


Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt
för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och väldigt mycket fakta och resultat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter: CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!
 
CSFC