csfc  AKTUELL LIGAPLACERING,      se även Resultat för målgörare
2 Chelsea FC 3 sp 3 v 0 o 0 f 7 - 2 mål 9 p
always proud to be Blue.
29 augusti - 4 september 2016

Nyheter v-35


LÖRDAG:
Allt trampar bara vatten just nu.
   Vi är så nyfikna på att se de förändringar som skett i lagen. Vissa lag hade vi säkert velat mött redan då de förstärkt ordentligt. Vi vill se hur våra egna sena nyförvärv anpassar sig. Inte minst hur David Luiz ska fungera med Antonio Contes spelidé. Personligen tror jag inte det blir några problem även om vi vet att Luiz's omdöme ibland grumlas av hans entusiasm och Conte har fått en profil klistrad på sig som en manager som är fast i italiensk försvarsdisciplin som inte tillåter misstag, vilket jag tror är helt fel. Dels för att jag redan är helt övertygad om att Conte anpassar sin taktik och filosofi efter sitt material, dels för att Conte hade aldrig sagt ja till att ta tillbaka spelevinken Luiz om han själv inte tror på värvningen. Så det blir det intressantaste av massor av detaljer att lära sig av och studera närmaste veckorna. Vi kan dock inte förvänta oss stora förändringar snabbt då nästan alla spelare är på landslagsuppdrag och det är minimalt med träningstid inför matchen mot Swansea. Jag tror inte vi får se Luiz eller Alonso redan mot Swansea och försvarspositioner är ju inga inhopparpositioner annat än vid skada.
    Kommer Conte framöver att ändra till trebackslinje? Det tycks vara den starkaste övertygelsen hos engelska fotbollsjournalister. CSFC tror det finns alternativ, som att Luiz kommer att spela defensivt på mitten. Vi har just nu ett överflöd av möjligheter rent taktiskt i laget med olika spelare. Fabregas passningsspel. Oscars starka presspel. Matic i en mer offensiv roll. Ytterspel med Hazard och Willian. Tvåmannaanfall med Michy och Costa. Azpi till höger istället.... Conte har en trupp med extremt många spelalternativ nu. Och förhoppningsvis löses kontraktstjafset med Solanke så han får en chans, annars ser vi Ruben Loftus-Cheek som tredje anfallsalternativet faktiskt. Det är ovanligt spännande på så många sätt just nu och med en perfekt start på säsongen - så är det uppehåll och vi tvingas sitta och vänta och det enda vi kan göra är att spekulera.
    Vi möter nu Swansea som startat säsongen svagt och som inte haft en övertygande värvningssommar. Där gäller det att Guidolin snabbt får igång laget igen för just nu ser de ut som en nedflyttningskandidat. Vi räknar förstås inte bort dem alls, de har också hemmaplan på söndag.

FREDAG:
Damerna slog igår Notts County med 2-1 och fortsätter jaga Manchester City i toppen av tabellen. Målgörare: Chapman 63, 76

TORSDAG:
Som väntat tog Marcos Alonso nummer 3. Mycket mer oväntat var att David Luiz har valt nummer 30 när 6 var ledigt. Dominic Solanke och Bradley Collins går in i truppen. I Solankes fall tar vi det som att kontraktsförhandlingarna går bra och att ett nytt kontrakt är på väg för honom.

Snacka om otur. Chelsea Ladies drog Wolfsburg igen, i första omgången redan av damernas Champions League. Det är ju löjligt och man undrar nästan. Wolfsburg är en av huvudfavoriterna att vinna och man slog förra året också ut Chelsea fast i en senare omgång.

Två saker offentliggjordes efter midnatt och läggdags efter en lång dags försök att följa alla transferrykten och gjorda affärer.
    David Luiz blev helt klar och det skrevs ett treårskontrakt vilket vi trodde. Inget sägs om ett fjärde optionsår.
    Även Matt Miazga blev utlånad och han går till vår samarbetsklubb i Holland, Vitesse Arnhem, för att få nödvändig speltid och förbättra den svaghet Conte sett hos honom angående det taktiska spelet. Något som kräver speltid Chelsea inte kan erbjuda.

ONSDAG:
Midnatt. Luiz är inte 100% klar än men klubbarna är överens och därmed kan Luiz och Chelsea förhandla i ett par timmar om personliga villkor till då det sk deal sheet är klart mellan klubbarna. Vi får återkomma imorgon och summera. Se även kommentaren Chelseas transfers i meny till höger.

BEKRÄFTAT:
Så blev det som vi vetat om dryga veckan klart. Christian Atsu lånas ut till Newcastle för hela säsongen. De väntade verkligen med den "nyheten".

Chelsea har bekräftat lånet av Lucas Piazon till Fulham men det var bara till nyåret inte säsongslån som vi först trott.

David Luiz återvänder till Chelsea. Två år efter han lämnade. Pris som vanligt hemligt men förmodligen 18m pund lägre pris än vad vi sålde honom för. Ouppklarade affärer i Chelsea kallar Luiz övergången enligt ryktena.
    Personliga villkor och läkarundersökningen kvar att göra men affären är klar med PSG och offentlig.
    Vi gissar han tar tröja nummer 6.
    Ingen billig värvning och visst kan han vara lite yvig i sin spelstil och göra misstag - men om det är allt man ser ska man sluta titta på fotboll. För han är också en av de bästa mittbackarna även om han kanske inte är bland de allra bästa. En bra förstärkning till Chelsea, publikfavorit, underbar personlighet och en mycket skicklig spelare som kanske inte är givet förstaval men som Conte som tränare har utvecklingspotential trots att han är 29 år gammal. VÄLKOMMEN HEM DAVID LUIZ!
    Mindre bra är att det att det talas om 38m pund i övergångssumma. Det är för högt men allt är för högt i sommar... (Andra källor säger dock 30m plus 2 vid vissa villkor - så det är omöjligt att säga vem som har rätt men detta pris låter rimligare och bättre. Det är nu fler seriösa källor som säger 32m totalt än första siffran så det är den vi tror på härmed).

Både Jake Clarke-Salter och Charlie Colkett har gått till vår ligacupmotståndare Bristol Rovers på säsongslån.

Juan Cuadrados komplicerade lån till Juventus är bekräftat av Chelsea nu. Vi avvaktar fortfarande nyheter om Christian Atsus till Newcastle som varit på g i flera dagar och framförallt David Luiz till Chelsea.

Marcos Alonso har nu bekräftats av klubben. 25 år. Vänsterback från Fiorentina. Men kan spela som mittback och på defensivt mittfält. Så en mycket användbar spelare. Har erfarenhet av Premier League vilket alltid är värdefullt inte minst för en försvarare (och anfallare - mittfältare tycks anpassa sig lättare). Priset som alltid hemligt men det handlar nog om 23m pund vilket är rätt mycket men inte oanständigt mycket som så många priser denna sommar. Avtalet är femårigt. Välkommen till Chelsea.

Nu har också Kenneth Omerous lån bekräftat efter att han skrivit en ettårsförlängning för att Chelsea ska kunna få tillbaka något på honom framöver. Alanyaspor är klubben som vi redan berättat.

Islam Feruz får ännu en chans att få ordning på sin snabbt nedförglidande karriär hos Royal Mouscron i Belgien. Säsongslån.

Nathan Baxter går på lån nu när Eduardo kommit in. Till Met Police i non-league. Till januari.

Dion Conroy, försvarare i u-lagen, lånas ut till Aldershot också till i januari.

Christian Cuevas återvänder på lån till Sint-Truidense i Belgien. Han får ju inte arbetstillstånd i England.

TISDAG:
Chelsea har nu bekräftat Kenedy till Watford. Lite synd är det att han inte fick en chans av Conte vi tror han hade passat in.Vi önskar honom all lycka till i Watford där Nahan Aké hade ett bra lån förra året.

Det är inte många spelare kvar på Cobham närmaste tio dagarna. Inte undrar på att Conte tar en välbehövlig semester, även om han lär sitta i telefon idag och imorgon. Se här där Chelsea FC listar vilka som är på landslagsuppdrag: >>

Chelsea är ovanligt snabba idag, de är bara tiotalet minuter efter alla andra med att tala om att spelare lämnar på lån. Det är därmed nu bekräftat att Loc Remy spelar för Crystal Palace resten av säsongen. På lån, viket var det troliga då Chelsea med viss säkerhet lär få en lånesumma men också stå för en del av lönen. Förhoppningsvis är det dock bra mycket billigare än att behålla en högavlönad spelare som inte får speltid. Vi önskar honom och Patrick Bamford (och förmodligen lite senare idag, Christian Atsu) lycka till i sina låneklubbar.

Det dröjde inte länge, nu har även Chelsea bekräftat att Bamford lånas ut till Burnley.

MÅNDAG:
Då är vi framme vid årets värsta speluppehåll. Av alla uppehåll som är är detta det värsta.
    Det är som att längta efter en stor kall öl en het sommardag och efter första smak-klunken tas glaset bort.
    Säsongen har kommit igång, vi vill se vårt lag (även om Viasat gjort det svårt hittills), vi vill följa den nye managern och den härliga stämning och attityd som han gett laget. En nytändning är uppenbar och med en perfekt start på säsongen är förväntningarna redan uppskruvade - och då får vi inte se Chelsea på nästan två veckor...

Då är det bara de sista dagarna på silly season att följa och hoppas att klubben får loss någon av de spelare de vill köpa. Får de inte det, hoppas vi att det inte blir några panikköp bara för att.. som vi sett en del andra år. Bättre av avvakta och hoppas situationen förbättras och förändrats till januari i så fall. Det är ju inte kris i klubben på något sätt även om vi behöver någon, några förstärkningar ytterligare.

Antonio Conte kommer att ta några dagar semester hemma i Italien, vilket inte är oväntat då så många Chelseaspelare nu försvinner från träningen. Och med den intensitet han ger på linjen, även i matcher som Chelsea totaldominerade som den härliga vinsten mot Burnley - hela tiden, förstår man att han behöver ledigt. Han är väl på gränsen till burn-out varje match och spelar matchen lika mycket som spelarna. Conte är verkligen inte en manager som ser det viktiga i jobbet i enbart förberedelserna.

 

   
   

Rykten, notiser m m, v-35


TRANSFERS sommaren 2016>

SÖNDAG:
Italienska rykten hävdar att Antonio Conte kollat upp hur Martin Caceres fysiska form är efter att den förre Juventusbacken nu är fri agent. Vilket innebär att Chelsea kan värva honom när de vill och inte behöver bry sig om något transferfönster. Det skulle kunna bli ännu en back-uplösning tills Andreas Christensen får återvända till Chelsea. Caceres, 29, skulle väl idag knappast ta plats men det vore onekligen en billig och smidig lösning att ytterligare bredda truppen framöver. Även om trupperna till Premier League nu är inlämnade.

FREDAG:
N'Golo Kanté har avslöjat att Mourinho försökte övertyga honom att inte gå till Chelsea utan gå till Manchester United istället. Kanté valde dock som vi vet Chelsea tydligen därför han fick bättre kontakt med Conte.

Reaktionerna om Chelsea värvningar är som väntat mycket olika där särskilt två gamla storspelare är de som vänt sig mest mot Luiz's återkomst, inte minst Stan Collymore som kallar honom en av de värsta mittbackarna i PLs historia - vilket nog säger väldigt mycket om Collymore.

TORSDAG:
En annan intressant artikel om David Luiz och Chelsea, från Guardian. >>>

Det är förstås fullständigt akademiskt och kanske en utopi men Daily Mail har satt ihop olika spelformationer som skulle passa David Luiz under Antonio Conte. Vi kommer säkert att få se någon eller kombinationer av dessa. Men det är en intressant taktiskt övning att ta del av >>

Marcos Alonso säger i sin första intervju för Chelsea bland annat att han tror det är lättare och går att acklimatisera sig då han redan har erfarenhet av ligan, landet och kulturen. Läs mer >>

Även David Luiz har uttalat sig för hemsida och säger att han vill vinna fler titlar med Chelsea. Läs hela intervjun här >>

ONSDAG: DEADLINE DAY
En halvtimme innan deadline sägs det att Chelsea erbjuder 3 plus 1 års kontrakt till Luiz, men än har inget sagts eller bekräftats förutom att klubbarna är överens.

Lucas Piazon lånas ut till Fulham. Fulham har bekräftat, inte Chelsea ännu. Dock inget om Atsu eller Miazga.

Säsongens mest överraskande övergång måste ändå bli David Luiz's återkomst till Chelsea. Tydligen kom den till därför Chelsea gjorde en förfrågan om Marqunihos eller/och David Luiz hos PSG. PSG sa nej till båda alternativen men när David Luiz hörde om denna förfrågan gick han till presidenten som han lär haft mycket god relation till och pratade med honom och klubbledningen och förklarade att han ville tillbaka till Chelsea för som det uttrycks han hade "unfinished business at Stamford Bridge" och då sattes hjulen i rörelse. Exakt övergångssumma vet vi inte och lär kanske aldrig få veta. Siffrorna flyger kring det här. Men för de som går in på David Luizäs facebooksida ser att han bara minuter efter att Chelsea talade om att en överenskommelse hade nåtts lade ut nya profilbilder. Profesionnelt bearbetade bilder som han knappast fixat på tåget från Paris utan krävt betydligt mer. På dem har Luiz nya tröjan! Med Yokohama som sponsor, det är inte den gamla tröjan med Samsung som sponsor även om just den detaljen kan photoshoppas men det har absolut gjorts av ett proffs.

(Notera; tidigare idag släpptes bilder på David Luiz på Heathrow, vi misstänkte de var falska. Vilket de var. Luiz åkte mer väntat tåg från Paris till St Pancras visar fakta!. Läxa. Lita aldrig på sociala medier!)

Juventus ska gått ut offentligt med lånet av Cuadrado. Chelsea inte än. Senaste är att lånet kostar 5m € och är på tre år till 2019 om samma summa per år. Men om han spelar ett visst antal matcher måste Juventus köpa loss honom för 25m €. Så det verkar bli en hyfsad affär ändå för Chelsea med tidigare lånesummor inräknade. Dock obegripligt tillkrånglad och mystisk affär, inte undra på att det tagit tid.

Det verkar som som Alonso kommer att få nummer 3 i Chelsea. 18.40

Juan Cuadrado till Juventus, det har vi trott i veckor nu. Enligt Sky i Italien (långt ifrån lika tillförlitliga som Sky Sports) är det ett lån för 5m € med köpoption om 20m € nästa sommar.

Nu rapporterar fler och fler att David Luiz är i London för läkarundersökning. Priset däremot är de djupt oeniga om även om siffran 38 är den som nämns oftast. Dock i euro eller pund vilket är skillnad. 17.30
    Och minuten senare kom nyheten att läkarundersökningen är kl 19 svensk tid.

David Luiz har fotograferats på Heathrow idag... Dock, vi har sett andra spelare "på plats" och det har visat sig att bilderna knappast varit från idag. Så tro inte på mycket innan det är officiellt. Personligen dock välkomnar jag Luiz tillbaka till Chelsea även om många inte gör det. Han är yvig,han gör misstag men han är långt ifrån så dålig som en del vill tro. Däremot oroar jag mig för prislappen och att det lite luktar panikköp, men David Luiz är en härlig spelare, om faill det här skulle hända. Kul utvecking är det i vilket fall som.

Just nu tycks allt handla om vilken "källa" man vill tro. Franska källor är på det klara med att Luiz och Sissoko ska till Chelsea. Engelska källor säger att det är långt ifrån klart. Sky Sports har klart ut sagt att Newcastle har inte fått bud om Sissoko från Chelsea. Sissoko själv lär sitta på en flygplats i Paris för att få veta vart han ska. Men flygtid, förhandlingar, läkarundersökning bör han nog snart borda ett plan för fönstret stänger om 8 timmar. Ska det bli en Torres-kväll utan klara besked om något före midnatt?
    Vi tror dock Alonso och Cuadrado-affärerna måste göras klart tidigare än så, om inte annat för att det italienska fönstret stänger redan kl 23.


Det såg dött ut men nu ska PSG hittat något ersättare i Brasilien till Luiz så det ryktet är igång igen. Vi lär få se.

Alonsos läkarundersökningska vara klar, presentationen lär dock dröja några timmar.

Garay kan vi glömma, han vill till Valencia vilket dock höjer möjligheten för ett lån av Abdennour då Valencia behöver kosing.

Abdennour-ryktena verkar vara ett lån till Chelsea. Vi lär få se, hoppas mer på att få ett klartecken om att Marcos Alonso är klar.

Vi trodde det varit klart ett tag men tydligen var inte det. Kenneth Omerou talar själv om att det blir Alanyaspor i Turkiet för honom kommande säsong.
Ser ut som ännu ett lån, Chelsea kan tydligen inte sälja spelare.
    Vi väntar ännu på bekräfelse om Atsu, Cuadrado och om något händer Miazga av spelare på väg ut i olika form.

Inte oväntat kommer krypen ut ur det ruttna träet och nu reas Fabregas över hela Europa, men ingen vill nappa (med största säkerhet för det finns föga fog för ryktet). Verkar som Mirror är de som vill skapa klick på ryktet.

Fransk rykte. Moussa Sissoko. Chelsea ska kidnappa ännu en Tottenhamaffär då Spuds som vanligt inte vill betala för sig. Låg trovärdighet.

Det har viskats förut men nu talas det om att Valencia släpper Aymen Abdennour då de värvar Mangala.

Ezequiel Garay har dykt upp på radarn för Chelsea. Zenit St Petersburg. Låg substans.

Det senaste om David Luiz är att klubbarna fortfarande förhandlar. Men att PSG är inte särskilt villiga att ta en 20m förlust på Luiz. Men det pris som Chelsea lagt är väl ändå rätt högt för en spelare i den åldern som är tredjeval i en klubb. Men panikköp är alltid knepigare då säljande klubb måste ha back-up själva.

Sky Sports säger att just nu, kl 10.50 har Marcos Alonso en läkarundersökning på Cobham.

Vi vet sedan tidigare att Christian Atsu befinner sig på St James's Parkför samma sak. Ett lån som varit på gång i flera veckor. Konstigt nog inte gjort ännu vilket väcker frågetecken.

Morgonen rundgång bland skvallret;
Budet (det ev.) på David Luiz ska omedelbart ha avböjts av PSG trots att Luiz är petad till tredjeval under Emery. Andra säger precis tvärtom och att Luiz ska ta tåget (eller flyget) till London för undersökning idag. Ryktet är kul men ännu verkar substansen låg.

En affär som tycks krångla är Juan Cuadrado som vi räknade med skulle vara klar för Juventus nu. Även Miazgas framtid verkar en smula osäker. Conte vill att han ska ha speltid men han har tackat nej till det låneerbjudandet som var från Frankfurt.

Lazio ska sagt nej till 34m pund för Stefan de Vrij.

Fortfarande tjat om Fabregas men CSFC är övertygande om att han stannar.

Ännu inget besked om Marcos Alonso mer än att det ryktas starkt att han ska eller har genomgått en läkarundersökning och personliga villkor lär vara klara genom agenten.

TISDAG:
Sensationellt sent rykte på tisdagskvällen. Från inte helt seriösa men inte heller helt oseriösa Daily Mail.
David Luiz är på väg tillbaka till Chelsea för 32m pund! Vad tror ni om det?
    Vi tror nog inte så mycket på det, men åtminstone ett roligt och på något sätt kittlande rykte. Han är ju inte världens säkraste mittback men en av de trevligaste och roligaste.

Vi väntar fortfarande på besked om Atsu, men nu kommer besked om att Kenedy har lånats ut till Watford. Hoppas han får en ärlig chans där för vi tror på honom. Ej bekräftat av Chelsea i skrivande stund.

Det närmar sig en värvning. Det handlar om Marcos Alonso som lär befinna sig i London nu för läkarundersökning. Alonso har tidigare spelat i Bolton men utvecklats i Fiorentina. Han kan spela vänsterback, där vi verkligen behöver back-up, men även i övriga backpositioner så det låter som en vettig värvning - om den blir av, även om den inte var bland de försvarsnamn som stod högst upp och som går rakt in i laget.

Gabriel Barbosa, Gabigol som länge ryktades till Chelsea i sommar har skrivit på för Inter.

Ryktet från Baskien om att César Azpilicueta skulle dit coh till Athletic Bilbao har dykt upp igen, även om t o m ryktesspridaren säger det blir svårt. Vi har ett mer passande ord = OMÖJLIGT. Azpi lämnar inte Chelsea!

Marcos Alonsos övergång till Chelsea börjar se allt mer trolig ut. Fiorentina har nobbat ett bud om 20m pund och vill ha 27m men alla tycks förvänta sig att klubbarna möts någonstans halvvägs runt 24m pund. Alonso själv har gjort klart att han vill göra övergången till Chelsea.

Sunderland har försökt låna Asmir Begovic då de har målvaktskris och inte lyckas låna någon målvakt ännu. Chelsea har sagt nej.

Ryktena kring Marcos Alonso är minst sagt motstridiga. Enligt en del är det No Go, enligt andra är en övergång för 21-23m pund mycket nära. Vi lär väl få se vad det blir. Det personliga avtalet anses vara avklarat mellan agenten och Chelsea.

Crystal Palace har nu gått ut med att Loic Remy har lånats på ett år från Chelsea.

Christian Atsu lär genomgå en läkarundersökning hos Newcastle just nu. Det är för ett lån, men nytt i det hela är att det är lån med köpoption nästa sommar. Vi förväntar oss att den här affären snart blir klar.

Portugisiska Record påstår att Chelsea fortfarande jagar Victor Lindelöf. Inter har annars varit klubben som kopplats till honom de senaste veckorna. Chelsea och Inter lär vara de enda klubbarna som är aktuella fortfarande, trots VNLs skyhöga utköpsklausul.

Burnley har bekräftat att de får låna Patrick Bamford från Chelsea. Chelsea är som vanligt sena med att säga något.
    Det är säsongslån och vi hoppas Bamford äntligen får den speltid han förtjänar trots konkurrsensen från Gray och Vokes. Så det inte blir som misslyckandena i Palace och Norwich förra säsongen.

Kanske inte så smickrande på sitt sätt, men Eden Hazard och Chelseaspelarna tycks gett N'Golo Kanté ett smeknamn; The Rat. Därför han är överallt. Även legendaren Dennis Wise hade det smeknamnet när han spelade i Chelsea.

Brozovicryktet verkar dock inte ge sig vilket är djupt olyckligt, men vi skyller på italierna som blivit lika obehagliga i sitt sätt att tvinga bort och tvinga på spelare som spanjorerna. Brozovic tillför väldigt lite till Chelsea som vi ser det och kommer grovt hindra utvecklingen för Chalobah och Loftus-Cheek, så nej tack.
    Panikvärvning bara för att Emenalo et al hittade någon att värva känns det som. OM den nu skulle bli av, det är ju långt från klart även om medierna hävdar det.

Näst sista dagen på silly season och nog hade vi förväntat oss betydlgit mer Chelsearykten. Nu är det bara några lånerykten (Bamford, Atsu) som känns riktigt aktiva. Och med spelare som inte kommer in innebär det att vissa spelare som kanske annars hade lånats ut blir kvar. T ex Cuadrados lån drar ju ut på tiden, vi tror alla det händer men inget händer.

MÅNDAG:
Inte bekräftat ännu men lånet av Christian Atsu till Necastle verkar klart.

Ryktena kring Marcos Alonso från Fiorentina, en versatil back som kan spela i flera positioner börjar bli riktigt heta. Ingen summa är överens men klubbarna pratas vid och La Viola lär vara öppna för en transfer, kanske runt 24m pund. Låter rätt vettigt.

Lånerapporten >>>

Fräckt, men värt ett försök kanske. Schalke 04 vill låna även Kurt Zouma (de har ju Baba Rahman redan på lån). Zouma behöver matcher när han kommer tillbaka från skada men vi behöver honom än mer i vår trupp.

Precis som väntat förnekar Inter att Chelsea skulle ha förhandlat om Brozovic. Det är det gamla vanliga italienska hitte-påandet.

Medierna gör allt de kan för att försöka få fram en konflikt mellan Conte och Fabregas för att Conte valt en startelva utan spanjoren. Det lyckas väldigt illa då till och med Fabregas själv går ut och förnekar alla rykten om osämja, ev försäljning och allt annat skitsnack kring honom. Man tycker stackarn borde vara van vid att bli syndabock efter Mourinho-affären förra hösten. Tur att han är van och erfaren och orkar med medierna.

Fabinho är ett nytt rykte, men han ska till så många klubbar nu att Monaco-spelaren nog inte har fingrar nog att räkna dem alla på. Det är dock de tre sista dagarna på Silly season så vi får bara härda ut. Cirkusen kommer att explodera nu, och vi kan bara sätta in ryktena där de hör hemma - i den här spalten där vi samlar notiser, men mest rykten och skvaller för att ni ska veta vad som sägs åtminstone men förstå att det inte ska tas på allvar förrän det finns substans och flyttas till vänster ;)

     

Biljettinformation finns under CSFC>>
 
En liten guide för Chelsearesenärerna >>
(skulle länken inte fungera hittar ni den under rubriken CSFC/Chelseaguide)
Lindy
Målsättningen är att ni ska aldrig behöva läsa någon tidning eller annan webbsajt för att få era Chelsea-nyheter,
inkl skvaller, medielögner, påhitt och en del annat.
 


Besök csfc-facebook: facebook
Twitter:@CsfcInfo
Vi lyssnar gärna till nya röster, skriv, säg något, tyck något, hävda något!